Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to s ciernou dierou mi pripomenulo animovany "vtip", ktory preletel net ked bol prvy krat spusteny urychlovac castic :)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Ja si skôr myslím ,že si to domyslel Sylar ,vtedy ked sa hádali pri tom černochovi .Ved v druhej sérii ,keď bol chorý prišiel o všetky schopnosti ,čiže aj super sluch.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

feuer napísal:Ja si skôr myslím ,že si to domyslel Sylar ,vtedy ked sa hádali pri tom černochovi .Ved v druhej sérii ,keď bol chorý prišiel o všetky schopnosti ,čiže aj super sluch.
potom ich dostal nas5 :wink: ked si dal injekciu a povedal, I AM BACK :twisted:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

HIGH FIVE, TURTLE! :lol: :lol: :lol:
no ale ten koniec ma zhodil zo stolicky..opat raz, zas a znova
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

fuu tak toto bola riadne super cast, koniec ma dostal, som riadne zvedavy ako sa to vyvinie, ked by som to mal porovnat s prisonom tak akoze Heroes rulez 8)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Akoze ta cast ma nasrala, Peter bez schopnosti ? to bude soda...To uz nie je Heroes...Ja ze bude Sylar s Petrom tahat ochranovat mamu ne on musel ist tam sam....a bolo jasne ze skonci tak ako skoncil....Cize nakoniec Peter bude looser a Sylar zachrani svet ? co maju autori zalubom..
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Vynikajuci diel len skoda ze Peter stratil svoje schopnosti som zvedavy ako to producenti vymyslely.
Ale ta hirova hlasa pane africky Issacu ta ma dostala.
A co to je co ma za schopnost Petrov otec on bere definitivne schopnosti heroesom ci co?
tomek00
Light Professional
Light Professional

ateista napísal:Vynikajuci diel len skoda ze Peter stratil svoje schopnosti som zvedavy ako to producenti vymyslely.
Ale ta hirova hlasa pane africky Issacu ta ma dostala.
A co to je co ma za schopnost Petrov otec on bere definitivne schopnosti heroesom ci co?
tak ci definitivne to este nevieme, ale snad nie.. aby Petko zase nejake mal, lebo uz bol dost makac. 8)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Prepacte ze to davam az ted ted som si spomenul ze sme prisily o naseho nadejneho Adama Monroa skoda ho hh
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No asi som z inej planety, ale uz dost dielov neviem povedat, ze bol dobry diel. Tento takisto, nic moc a totalne ma nudil.

Jedine tak scena kde Matt stretol Daphne ... som si ani nevsimol teda, ze ma take kozy :D Ked ju ukazali z profilu ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

paradny diel.. ale urcite sa nevyrovna dielu kde stretol Peter Sylara v buducnosti.. tak ci tak.. trosku sa to uz vyjasnuje.. kto vie co sa stane s Tracy a Nathanom u Suresha...
Peter teraz nema ani kkt... Adam Monroe sa rozprasil zrejme preto, ze Patreli mu vysal schopnost regeneracie a kedze adam uz mal par stovak rokov tak aj tak vyzeral :P

Peter vs Sylar.. heh... Sylar padol celkom skoro... teraz neni ani Sylar, ani Peter.. omg dpc... inak ta scena s claire a jej matkami a tym psychosom bola fajn... nj uvidime, co bude dalej
tomek00
Light Professional
Light Professional

tak som zvedavy ako sa vyriesi ten petrov pad .. lebo sedem poschodi je sedem poschodi, snad nejak nadobudne naspat tie svoje schopnosti, najlepsie je ze som si myslel ze Sylar bude patrit mezdi tych dobrych ale tak co uz no :)
kto nevidel poslednu cast nech necita :)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Sylar ho zachranil, spomalil ho pri pade, sam to Peter povedal a tak ostava otazka Sylar bude na strane maminej? alebo uveril reciam otca...
Bral by som radsej keby Sylar bol s otcom a Peter na maminej strane ( ALE ABY MAL SCHOPNOSTI ) kua drat !!....Proste soda no..Jedine zeby sa Hiro vratil v case a upozornil Petra....alebo by ho zastavil inak uz fakt nvm co a ako...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

akych 7 poschodi ??

// jaaaj dpc.. vsak uz je novy diel... KUA :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Paradny diel, az sa tesim na dalsi. Inac dost zaujimava rodinka, otec berie schopnosti dotykom, brat z mozgu a Peter len pritomnostou...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kks... toto je uz zamotavacka ako svina...
SPOJLERS
El sa vrati, tusim ju zabili a ukazali ako umrela, v leveli 5, Matt umrie, ale no.. fiktivna smrt, Pattreli starsi, preplo mu v hlave, ale Sylar.. to je spicka serialu, pride, vsetkych rozbije a je to... inak vedel som, ze kedze Peter ten pad prezil, ze mu musel niekto pomoct, alebo mu ostala stipka zo schopnosti, ale podla toho, ked sa patreli opytal Sylara ako to mohol prezit, tak na Sylarovi pri odpovedi bolo jasne, ze s tym nieco mal... hrozne nudne su sceny s tym africanom a Hirom s Andom.. inak ok, ale predosle dva diely boli vymakanejsie
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sa to zamotava a zamotava..som zvedavy jak to odmotaju do konca serie :D
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Su nudne, ale u mna jediny sposob ako napravit Petrovu chybu (prist o schopnoti) je Hiro, on stale zohrava najvacsiu rolu ci uz v 2 serii ale aj 1...Dufam ze sa vrati do minulosti a Petra so Sylarom spoji..alebo nieco take
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

v tom pripade si este pekne dlho pockame, pretoze Hiro je teraz pekne dosrany, ale kedze predpokladam, ze je teraz v stave tom, ze je niekde v buducnosti, mozno ho to postavi na nohy ked sa vrati s5
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Njn Hiro, je vysraty az to boli, by na neho mohol kusok viacej tlacit Ando, ale tiez aj Policajt, omg co by on mohol robit s tou schopnostou... a nic

Ale tak posledna cast stala za to... A nemyslim si ze policajtov otec je mrtvy, pretoze na jeho mieste by som vkuse hral ze som niekde cize... Myslim ze sa mame na co este tesit....
Napísať odpoveď