Heroes
tak ci definitivne to este nevieme, ale snad nie.. aby Petko zase nejake mal, lebo uz bol dost makac.ateista napísal:Vynikajuci diel len skoda ze Peter stratil svoje schopnosti som zvedavy ako to producenti vymyslely.
Ale ta hirova hlasa pane africky Issacu ta ma dostala.
A co to je co ma za schopnost Petrov otec on bere definitivne schopnosti heroesom ci co?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
paradny diel.. ale urcite sa nevyrovna dielu kde stretol Peter Sylara v buducnosti.. tak ci tak.. trosku sa to uz vyjasnuje.. kto vie co sa stane s Tracy a Nathanom u Suresha...
Peter teraz nema ani kkt... Adam Monroe sa rozprasil zrejme preto, ze Patreli mu vysal schopnost regeneracie a kedze adam uz mal par stovak rokov tak aj tak vyzeral
Peter vs Sylar.. heh... Sylar padol celkom skoro... teraz neni ani Sylar, ani Peter.. omg dpc... inak ta scena s claire a jej matkami a tym psychosom bola fajn... nj uvidime, co bude dalej
Peter teraz nema ani kkt... Adam Monroe sa rozprasil zrejme preto, ze Patreli mu vysal schopnost regeneracie a kedze adam uz mal par stovak rokov tak aj tak vyzeral
Peter vs Sylar.. heh... Sylar padol celkom skoro... teraz neni ani Sylar, ani Peter.. omg dpc... inak ta scena s claire a jej matkami a tym psychosom bola fajn... nj uvidime, co bude dalej
Sylar ho zachranil, spomalil ho pri pade, sam to Peter povedal a tak ostava otazka Sylar bude na strane maminej? alebo uveril reciam otca...
Bral by som radsej keby Sylar bol s otcom a Peter na maminej strane ( ALE ABY MAL SCHOPNOSTI ) kua drat !!....Proste soda no..Jedine zeby sa Hiro vratil v case a upozornil Petra....alebo by ho zastavil inak uz fakt nvm co a ako...
Bral by som radsej keby Sylar bol s otcom a Peter na maminej strane ( ALE ABY MAL SCHOPNOSTI ) kua drat !!....Proste soda no..Jedine zeby sa Hiro vratil v case a upozornil Petra....alebo by ho zastavil inak uz fakt nvm co a ako...
-
Šu-Do
Redeemer
kks... toto je uz zamotavacka ako svina...
SPOJLERS
SPOJLERS
El sa vrati, tusim ju zabili a ukazali ako umrela, v leveli 5, Matt umrie, ale no.. fiktivna smrt, Pattreli starsi, preplo mu v hlave, ale Sylar.. to je spicka serialu, pride, vsetkych rozbije a je to... inak vedel som, ze kedze Peter ten pad prezil, ze mu musel niekto pomoct, alebo mu ostala stipka zo schopnosti, ale podla toho, ked sa patreli opytal Sylara ako to mohol prezit, tak na Sylarovi pri odpovedi bolo jasne, ze s tym nieco mal... hrozne nudne su sceny s tym africanom a Hirom s Andom.. inak ok, ale predosle dva diely boli vymakanejsie
-
pinacolada
Guru wannabe
Njn Hiro, je vysraty az to boli, by na neho mohol kusok viacej tlacit Ando, ale tiez aj Policajt, omg co by on mohol robit s tou schopnostou... a nic
Ale tak posledna cast stala za to... A nemyslim si ze policajtov otec je mrtvy, pretoze na jeho mieste by som vkuse hral ze som niekde cize... Myslim ze sa mame na co este tesit....
Ale tak posledna cast stala za to... A nemyslim si ze policajtov otec je mrtvy, pretoze na jeho mieste by som vkuse hral ze som niekde cize... Myslim ze sa mame na co este tesit....