Hip-Hop - umelci a ich tvorba
pocul si takeho ze Ceza?? jeden turek a tomu ani vlastna mater nemoze rozumietq-parser napísal:Eminem! Tomu jak huba mele, zasnem...
Ale inak zo slovakov jednoznacne CIstychov, aj co sa tyka flowu aj vlastnej produkcie.
tu je Ceza:
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.de/files/12198378/03.Ceza_-_Holocaust.mp3.html-
cestovatel
Expert
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
paci sami ako dava Moja Rec, Eminem je srdcova zalezitost. Dalsi dobry davaci borci z M.O.P., DMX moze byt a moooc dobry je MOS DEF [ maly video bonus http://www.tomase.org/mos_def ]
-
frodimir1
Star
ho hou neviem neviem, ale nazivo rychlejsie dava Busta rhymes.... tazeee ...cestovatel napísal:Da beste rapper is.........Modra žiara![]()
to je uplne ze najlepši
najrychlejsi je Twizta
Svk - Michadelik ma super flou-skoda ze sa stretol s Moe v prvom kole![]()
a z franzucska to je IAM
Inac som zabudol aj zahranicie......Dilated Peoples, Run DMC, ONYX, WU-tang, Cely Def JAm(Public ........), Mobb Deep, Dr. DRE, ...
-
Curtis Jackson
Expert
-
MisguidedAngel
Star
-
frodimir1
Star
Curtis davaj pozor na jazyk lebo skoncis ako skutocnyyy !!!
A ten jeho flow ... akoby som rozpraval zo sna !!!
Tak Ja rule ma urcite lepsiii flow.... a ak ma 50n3gr!k 10/10 tak sa pekne myslis, u mna pred kazdym su umiestneny WU tang clan (teda najmä method, Redman a gza) Mobb Deep, Public enemy, XZibit, Run DMC, Dilated Peoples, Vec, Kardinal, Moja Rec, Indy a Wich, Orion, NS, ....... atd atd
A ten jeho flow ... akoby som rozpraval zo sna !!!
Tak Ja rule ma urcite lepsiii flow.... a ak ma 50n3gr!k 10/10 tak sa pekne myslis, u mna pred kazdym su umiestneny WU tang clan (teda najmä method, Redman a gza) Mobb Deep, Public enemy, XZibit, Run DMC, Dilated Peoples, Vec, Kardinal, Moja Rec, Indy a Wich, Orion, NS, ....... atd atd
Method-Man
Uplne najlepsi raper je Method-Man ale paci sa mi aj DMX(skoda ze prestal rapovat) potom Eminem Ja Rule, X Zibit, a zo slovenskych Vec Cistychov a moje naj Kontrafakt a Zverina 
-
m3thod-man
Star