Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasajuschw33k napísal:hmmm , myslím , že trepeš , i ked nie velmi ako býva zvykom - tak po prvé to s tými faulami , to si prehnal
po druhé - Slovan - to máš porovnanie ako chelsea - idú tam najvacsie love zo vsetkych tymov , preto ho nemam rad
HKM ZVOLEN
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
slovan ma rozpocet 70 - 75 mega a zvolen 50 mega ; trencin tiez priblizne tych 50 - nie je to az taky velky rozdiel, a slovan je predsa z hlavneho (a jedineho kvalitneho) mesta Slovenskaschw33k napísal:mam ta rad Kosh, a chcem ta raz inteligencne dosiahnut, ale viem ze sa mi to nepodari
a s tymi faulami je to absolutna pravda - hlavne na najlepsich hracov vzdy strasne brutalne zakroky - ale ich ucitel Sechny tam uz nieje, takze teraz to uz nie je take hrozne ako po minule sezony, aj ked par uakernych faulou za zapas spravia - napriklad v poslednom zapase ten pri mantineli na Urama - vidi to kazdy s aspon troskou inteligencie
drago - pretoze ne bratislavaci zavidia Slovanu uspechy a dobrych hracov, a velky rozpocet
ale kdeže , tím má kopu fanušíkov po SlovenskuDrago napísal:Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasaju( mozno ze Kosh nie je z Blavy ale tak vynimka potvrdzuje pravidlo )
nesúhlasím ...Kosh napísal:chcem sa raz stať supermodelkou
A nechce sa mi hladať celkový počet krutých faulov ohodnotených Koshkov komisiov
-
Kosh
King
to nie je moja komisia, v každom zápase proste zvolenisti tvrdo idú po najlepších hráčoch súpera, to je síce normálne, ale oni idú zákernými faulami, čo sa nerobí - a oni to pochopia asi až keď vypadnú z extraligyschw33k napísal:viem že Kosh je fyzicky krajší a trápim sa preto
zvolen nemám rád už odvtedy, čo za nich hral Bartek, a potom ten išiel robiť špióna do Slovana, a potom za chvíľu sa zázračne vrátil naspäť - no proste zradca a zloduch, tiež ichbývalý tréner Jaško - tiež nula a zloduch - zvolenistom treba lepšieho trénera, na to aby sa zlepšili nie takých zloduchov ako mali doteraz
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
o likvidacnych zakrokoch by som vedel rozpravat aj v suvislosti so Slovanistickou juniorkou..ach jaj..kto nevidel nepochopi:( ano aj likvidacny zakrok K.Rusznyaka bola len nejaka konspiracia vsak?(treba si pripominat, ze Slovan zdaleka nie je cisty ako lalia..)Kosh napísal:ludia co vravia ze to zvolen predal sa len nevedia zmierit s tym ze bez likvidacnych zakrokov je zvolen odpisany, oni hraju najskaredsi hokej a maju najagresivnejsich hracov, co som videl najhorsie fauly, tak vzdy od zvolenistov - dokonca aj relativne slusny hrac ak ide do zvolena, zacne to robit aj on, vid Orszagh pri vyluke nhl, ten daval take likvidacne fauly ze som sa nestacil cudovat - a schvalne kolenom do toho isiel
zvolen nemam rad, ani ho nikdy mat rad nebudem, presne som vedel ze dostanu od Slovana, pretoze Slovan je, vzdy bol a vzdy bude proste najlepsi slovensky tym
kto povie, ze zapasy v p-o, semifinale ZVL-SLOVAN boli zaplatene tak sa tomu rozumie asi ako ja rugby
náhodou aké treba mať gule na to , aby sa Zvolenista ( skoro najväčší nepriateľ ) , objavil v kádri Slovana : PKosh napísal:Som fyzicky krásny , ale iba úplnou náhodou je môj anál o niečo väčší ako ostatné, čo som videl .. ehm resp. počul xD
Však ja niesom nejaký zanietený fanda, len tvrdím , že si to prehnal s tým , že Zvolen je najhorší a zákerne fauly používa hlavne jedine on
( myslím, že Ťa hlavne ovplyvnila akcia " Mráz " však ... )
no a ja som napísal HLAVNE jedine on ...Kosh napísal:ja som nenapísal že jedine on, ale že jedine on si na tom zakladá celú svoju existenciu a celé svoje "úspechy" - nevedia hrat hokej, nevedia nic, iba faulovať, a ešte zákerne
Sezóna 1999/00 - 2. miesto
Sezóna 2000/01 - 1. miesto
Sezóna 2001/02 - 2. miesto
Sezóna 2002/03 - 3. miesto
Sezóna 2003/04 - 2. miesto
Sezóna 2004/05 - 2. miesto
mužstvo , ktoré dosiahne takéto výsledky nevie hrať hokej ?
fauly sú trestané , mužstvo oslabené - s takýmito negatívami sa dosahujú také úspechy ? a to odkedy prosím Ťa
neplácaj : P
-
Kosh
King
ale notak, isteže tie fauly sú trestané - ale ty nevidíš ich taktiku? pošlú slabého hráča, ktorý im nebude chýbať, aby napríklad zničil nejakou zákernosťou Urama - hráča síce vylúčia, ale aká to v strate Urama škoda, to sa nedá vyčísliť - chápeš? a ešte, Slovan má lepšie výsledky a stále hromada východňárov (ľudí bývajúcich na východ od Bratislavy) vraví že nevedia hrať hokej, že si to vždy zaplatia atď...schw33k napísal:viem že má Kosh pravdu, ale s princípu sa s ním musím hádať, pretože mu tak preukazujem lásku, ale v hĺbke duše viem, že on nie je na chlapcov![]()
čo dodať ? zas to prekrúcaš , na všetkých NeBlavákov , o tom sa nebavíme , nezdá sa Ti ?Kosh napísal:Práve som zistil , že debatím iba o tom ako sa páčim niekomu ... mal by som sa krotiť , lebo si o mne fakt budú myslieť , že som prihriaty
k tým faulom ... čakám , že mi v krátkej dobe napíšeš , koľko sa stalo takých prípadov v tíme Zvolena , keď neznámy , slabý , neefektívny hráč odstavil hviezdu druhého tímu ?
Predpokladám , že tých prípadov nájdeš neúrekom - kedže IBA TOTO je podľa Teba ich taktika , toto je podľa Teba celá ich hra !
Kurnik to bude zoznam
chudaci ... to nech chodia po kanalochTomasito napísal:Len doplnim horucu aktualitku
Sezóna 2006/2007- 4. miesto
... a zas k tomu rozpoctu ...urcite ho maju vacsi ako je uvedene75 mil. +- .. nepresvedcite ma o tom ze to tak nieje skratka som v tom ze je to +- 100 mil. ako sa povie kazdy niecomu veri
a kosh: vacsie chytanie sa slamky som na fore este nevidel
Ale no, nebud na nich zase tak tvrdy : ) I ked, zemiakova medaila... vzhladom k 2. miestu v zakladnej casti naozaj nic moc : )dawo napísal:chudaci ... to nech chodia po kanalochco je to 4 miesto??
Len ta poopravim, 70 - 75 mil. Zdroj som uviedol, ty sa kludne dalej domnievaj a spekuluj si o com len chces. BTW. vies, ze ZV uz predal aj buducorocne play-off? Nevie sa sice komu a ci sa do play-off vobec dostanu, ale to ti predsa moze byt jedno... ; )dawo napísal:... a zas k tomu rozpoctu ...urcite ho maju vacsi ako je uvedene75 mil. +- .. nepresvedcite ma o tom ze to tak nieje skratka som v tom ze je to +- 100 mil. ako sa povie kazdy niecomu veri
"Elvis zije! Urcite! Nepresvedcite ma o tom ze to tak nie je, skratka som v tom, ze zije! Ako sa povie, kazdy niecomu veri"
lol zasa hrusky s jablkami a gulasovou varechou zamiesat co?
to ze si "zdroj" uviedol nic na veci nemeni (dole je uvedeny autor : "Autor: Janko" no comment)... no a co?? das za to ruku do ohna?? ja nie a o tom ma nik nepresvedci ...
a ten "forik" s buducim plej of... ja jenom ze ..
a mozno som sa niekde predtym zle vyjadril, ale mna by potvrdene predavanie zapasov nasralo a tiez ma nasralo aj to ze v plej of nepokracuju ... ma to mrzi ale nezanevriem pre to na moj jediny od detstva oblubeny tim .. to da rozum ...
to ze si "zdroj" uviedol nic na veci nemeni (dole je uvedeny autor : "Autor: Janko" no comment)... no a co?? das za to ruku do ohna?? ja nie a o tom ma nik nepresvedci ...
a ten "forik" s buducim plej of... ja jenom ze ..
a mozno som sa niekde predtym zle vyjadril, ale mna by potvrdene predavanie zapasov nasralo a tiez ma nasralo aj to ze v plej of nepokracuju ... ma to mrzi ale nezanevriem pre to na moj jediny od detstva oblubeny tim .. to da rozum ...
ha.mne budes pindat do prispevkov.sa pocuvajdawo napísal:lol zasa hrusky s jablkami a gulasovou varechou zamiesat co?![]()
a ten "forik" s buducim plej of... ja jenom ze ..![]()