HKM ZVOLEN

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:hmmm , myslím , že trepeš , i ked nie velmi ako býva zvykom - tak po prvé to s tými faulami , to si prehnal
po druhé - Slovan - to máš porovnanie ako chelsea - idú tam najvacsie love zo vsetkych tymov , preto ho nemam rad
Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasaju :) ( mozno ze Kosh nie je z Blavy ale tak vynimka potvrdzuje pravidlo )
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

schw33k napísal:mam ta rad Kosh, a chcem ta raz inteligencne dosiahnut, ale viem ze sa mi to nepodari
slovan ma rozpocet 70 - 75 mega a zvolen 50 mega ; trencin tiez priblizne tych 50 - nie je to az taky velky rozdiel, a slovan je predsa z hlavneho (a jedineho kvalitneho) mesta Slovenska

a s tymi faulami je to absolutna pravda - hlavne na najlepsich hracov vzdy strasne brutalne zakroky - ale ich ucitel Sechny tam uz nieje, takze teraz to uz nie je take hrozne ako po minule sezony, aj ked par uakernych faulou za zapas spravia - napriklad v poslednom zapase ten pri mantineli na Urama - vidi to kazdy s aspon troskou inteligencie

drago - pretoze ne bratislavaci zavidia Slovanu uspechy a dobrych hracov, a velky rozpocet
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasaju :) ( mozno ze Kosh nie je z Blavy ale tak vynimka potvrdzuje pravidlo )
ale kdeže , tím má kopu fanušíkov po Slovensku
Kosh napísal:chcem sa raz stať supermodelkou
nesúhlasím ...
A nechce sa mi hladať celkový počet krutých faulov ohodnotených Koshkov komisiov
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:viem že Kosh je fyzicky krajší a trápim sa preto
to nie je moja komisia, v každom zápase proste zvolenisti tvrdo idú po najlepších hráčoch súpera, to je síce normálne, ale oni idú zákernými faulami, čo sa nerobí - a oni to pochopia asi až keď vypadnú z extraligy

zvolen nemám rád už odvtedy, čo za nich hral Bartek, a potom ten išiel robiť špióna do Slovana, a potom za chvíľu sa zázračne vrátil naspäť - no proste zradca a zloduch, tiež ichbývalý tréner Jaško - tiež nula a zloduch - zvolenistom treba lepšieho trénera, na to aby sa zlepšili nie takých zloduchov ako mali doteraz
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Kosh napísal:ludia co vravia ze to zvolen predal sa len nevedia zmierit s tym ze bez likvidacnych zakrokov je zvolen odpisany, oni hraju najskaredsi hokej a maju najagresivnejsich hracov, co som videl najhorsie fauly, tak vzdy od zvolenistov - dokonca aj relativne slusny hrac ak ide do zvolena, zacne to robit aj on, vid Orszagh pri vyluke nhl, ten daval take likvidacne fauly ze som sa nestacil cudovat - a schvalne kolenom do toho isiel

zvolen nemam rad, ani ho nikdy mat rad nebudem, presne som vedel ze dostanu od Slovana, pretoze Slovan je, vzdy bol a vzdy bude proste najlepsi slovensky tym
o likvidacnych zakrokoch by som vedel rozpravat aj v suvislosti so Slovanistickou juniorkou..ach jaj..kto nevidel nepochopi:( ano aj likvidacny zakrok K.Rusznyaka bola len nejaka konspiracia vsak?(treba si pripominat, ze Slovan zdaleka nie je cisty ako lalia..)
kto povie, ze zapasy v p-o, semifinale ZVL-SLOVAN boli zaplatene tak sa tomu rozumie asi ako ja rugby :roll: ..
schw33k
Guru
Guru

Kosh napísal:Som fyzicky krásny , ale iba úplnou náhodou je môj anál o niečo väčší ako ostatné, čo som videl .. ehm resp. počul xD
náhodou aké treba mať gule na to , aby sa Zvolenista ( skoro najväčší nepriateľ ) , objavil v kádri Slovana : P
Však ja niesom nejaký zanietený fanda, len tvrdím , že si to prehnal s tým , že Zvolen je najhorší a zákerne fauly používa hlavne jedine on
( myslím, že Ťa hlavne ovplyvnila akcia " Mráz " však ... )
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:milujem ťa Kosh, ale hanbím sa ti to povedať
ja som nenapísal že jedine on, ale že jedine on si na tom zakladá celú svoju existenciu a celé svoje "úspechy" - nevedia hrat hokej, nevedia nic, iba faulovať, a ešte zákerne
schw33k
Guru
Guru

Kosh napísal:ja som nenapísal že jedine on, ale že jedine on si na tom zakladá celú svoju existenciu a celé svoje "úspechy" - nevedia hrat hokej, nevedia nic, iba faulovať, a ešte zákerne
no a ja som napísal HLAVNE jedine on ...

Sezóna 1999/00 - 2. miesto
Sezóna 2000/01 - 1. miesto
Sezóna 2001/02 - 2. miesto
Sezóna 2002/03 - 3. miesto
Sezóna 2003/04 - 2. miesto
Sezóna 2004/05 - 2. miesto

mužstvo , ktoré dosiahne takéto výsledky nevie hrať hokej ?
fauly sú trestané , mužstvo oslabené - s takýmito negatívami sa dosahujú také úspechy ? a to odkedy prosím Ťa
neplácaj : P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

schw33k napísal:Sezóna 1999/00 - 2. miesto
Sezóna 2000/01 - 1. miesto
Sezóna 2001/02 - 2. miesto
Sezóna 2002/03 - 3. miesto
Sezóna 2003/04 - 2. miesto
Sezóna 2004/05 - 2. miesto
Len doplnim horucu aktualitku

Sezóna 2006/2007- 4. miesto

:aasmile11:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:viem že má Kosh pravdu, ale s princípu sa s ním musím hádať, pretože mu tak preukazujem lásku, ale v hĺbke duše viem, že on nie je na chlapcov :(
ale notak, isteže tie fauly sú trestané - ale ty nevidíš ich taktiku? pošlú slabého hráča, ktorý im nebude chýbať, aby napríklad zničil nejakou zákernosťou Urama - hráča síce vylúčia, ale aká to v strate Urama škoda, to sa nedá vyčísliť - chápeš? a ešte, Slovan má lepšie výsledky a stále hromada východňárov (ľudí bývajúcich na východ od Bratislavy) vraví že nevedia hrať hokej, že si to vždy zaplatia atď...
schw33k
Guru
Guru

Kosh napísal:Práve som zistil , že debatím iba o tom ako sa páčim niekomu ... mal by som sa krotiť , lebo si o mne fakt budú myslieť , že som prihriaty
čo dodať ? zas to prekrúcaš , na všetkých NeBlavákov , o tom sa nebavíme , nezdá sa Ti ?
k tým faulom ... čakám , že mi v krátkej dobe napíšeš , koľko sa stalo takých prípadov v tíme Zvolena , keď neznámy , slabý , neefektívny hráč odstavil hviezdu druhého tímu ?
Predpokladám , že tých prípadov nájdeš neúrekom - kedže IBA TOTO je podľa Teba ich taktika , toto je podľa Teba celá ich hra !
Kurnik to bude zoznam
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tomasito napísal:Len doplnim horucu aktualitku

Sezóna 2006/2007- 4. miesto

:aasmile11:
chudaci ... to nech chodia po kanaloch :lol: co je to 4 miesto??

... a zas k tomu rozpoctu ...urcite ho maju vacsi ako je uvedene75 mil. +- .. nepresvedcite ma o tom ze to tak nieje skratka som v tom ze je to +- 100 mil. ako sa povie kazdy niecomu veri

a kosh: vacsie chytanie sa slamky som na fore este nevidel :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

dawo napísal:chudaci ... to nech chodia po kanaloch :lol: co je to 4 miesto??
Ale no, nebud na nich zase tak tvrdy : ) I ked, zemiakova medaila... vzhladom k 2. miestu v zakladnej casti naozaj nic moc : )
dawo napísal:... a zas k tomu rozpoctu ...urcite ho maju vacsi ako je uvedene75 mil. +- .. nepresvedcite ma o tom ze to tak nieje skratka som v tom ze je to +- 100 mil. ako sa povie kazdy niecomu veri
Len ta poopravim, 70 - 75 mil. Zdroj som uviedol, ty sa kludne dalej domnievaj a spekuluj si o com len chces. BTW. vies, ze ZV uz predal aj buducorocne play-off? Nevie sa sice komu a ci sa do play-off vobec dostanu, ale to ti predsa moze byt jedno... ; )

"Elvis zije! Urcite! Nepresvedcite ma o tom ze to tak nie je, skratka som v tom, ze zije! Ako sa povie, kazdy niecomu veri" :smt033
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

lol zasa hrusky s jablkami a gulasovou varechou zamiesat co? :roll:
to ze si "zdroj" uviedol nic na veci nemeni (dole je uvedeny autor : "Autor: Janko" no comment)... no a co?? das za to ruku do ohna?? ja nie a o tom ma nik nepresvedci ...

a ten "forik" s buducim plej of... ja jenom ze .. :roll:
a mozno som sa niekde predtym zle vyjadril, ale mna by potvrdene predavanie zapasov nasralo a tiez ma nasralo aj to ze v plej of nepokracuju ... ma to mrzi ale nezanevriem pre to na moj jediny od detstva oblubeny tim .. to da rozum ... :P
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

dawo napísal:lol zasa hrusky s jablkami a gulasovou varechou zamiesat co? :roll:
to ze si "zdroj" uviedol nic na veci nemeni (dole je uvedeny autor : "Autor: Janko" no comment)... no a co?? das za to ruku do ohna?? ja nie a o tom ma nik nepresvedci ...

a ten "forik" s buducim plej of... ja jenom ze .. :roll:
a mozno som sa niekde predtym zle vyjadril, ale mna by potvrdene predavanie zapasov nasralo a tiez ma nasralo aj to ze v plej of nepokracuju ... ma to mrzi ale nezanevriem pre to na moj jediny od detstva oblubeny tim .. to da rozum ... :P
ha.mne budes pindat do prispevkov.sa pocuvaj :lol:
Napísať odpoveď