Vytvoril som moj planovany projekt, je na nete *link zmazaný*. Ide o stranku kde najdete komentovane tutorialy s roznou tematikou. V podstate by som chcel dosiahnut vytvorenie online kurzov a serialov - php, mysql atd. a potreboval by som ludi do timu:
Autorov - Pripravovannie novych tutorialov
Debugerov - Hladanie chyb na stranke a pod.
Grafikov - Ktory by zlepsovali vzhlad stranky a pripravovali graficke prvky
Programatora - Kto sa vyzná v programovaní - CMS Joomla API
Zatial stranka nezaraba ziadne peniaze, ale ak sa to rozbehne kazdy bude mat podiel.
//audiotrack: link zmazaný, prečítaj si pravidlá. Je zakázané zakladať témy za účelom reklamy. Ty si sa teraz regol, prvý príspevok a hneď reklama. Kto má záujem, môže sa ti ozvať aj bez toho aby tu bol odkaz
Hladam ludi na projekt
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam ludi na projekt
Projekt to vyzera byt dobry, no pochybujem ze tu najdes ludi. Skus sa popytat nejakych linuxakov na roznych forach. Linuxaci su, ako mozno vies, vacsinou ludia obetavi a pre dobru vec nevahaju tvorit rozny obsah aj bez financnej kompenzacie 
Možno by som si našiel čas na nejaké "Začíname" kurzy na pascal, C/C++, 3Dstudio max, možno nejaké to HTML/CSS. Stačí napísať, nejako sa určite dohodneme 
V zime by som mohol písať tutoriály pre Blender, hlavne veci týkajúce sa jeho herného enginu.(ukážka na http://blenddev.blog.cz). Teraz na to ale nemám čas, cez vianoce by som sa do toho mohol znova pustiť.
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Paráda, na blender som sa chcel pozrieť bližšie už dávno, tutorial by dosť pomohol 
Btw. pošlite mi niekto ten zmazaný link, zabudol som si spraviť bookmark.
Btw. pošlite mi niekto ten zmazaný link, zabudol som si spraviť bookmark.