Hladam soft na mobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Godlub »

kamarat ma ten hudobny SE W580i a tam je to vstavane ten pohibovy senzer a tam stlaci jedno tlacitko a ked zatrasie tak napr. pesnicku prehodi v prehravaci a tak veci
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Pohybovy senzor nebo externi GPS, ale to asi SE bez OS nepodporuji, nevim.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Takze za prve K810i nema ani nebude mat vživote fitnes funkcie .
zadruhe ked si chces merat kolko s odbehol a za aky čas tak si zozen nieco z Walkman rady napr W580i ten ma plnu podporu fitnes . mera aj kroky aj vzdialenost .
Ked by si taky chcel mam teraz 3 take Sony ericssony 1 je novy ,
2 je použivany , a 3 je skoro novy no ma asi 2 tyzdne . kebyže ta zaujimaju ceny v pohode ti ich napišem do ss

este je tu jedna možnost kupit si HF so stavanym GPS modulom od SE tam su este nejake podobne funkcie fitness . ale neviem presne ake lebo ho už nemame ale jak sa knemu dostanem napišem.
. s pozdravom
Slavo .
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

->slavo<- napísal:Takze za prve K810i nema ani nebude mat vživote fitnes funkcie .
zadruhe ked si chces merat kolko s odbehol a za aky čas tak si zozen nieco z Walkman rady napr W580i ten ma plnu podporu fitnes . mera aj kroky aj vzdialenost .
Ked by si taky chcel mam teraz 3 take Sony ericssony 1 je novy ,
2 je použivany , a 3 je skoro novy no ma asi 2 tyzdne . kebyže ta zaujimaju ceny v pohode ti ich napišem do ss

este je tu jedna možnost kupit si HF so stavanym GPS modulom od SE tam su este nejake podobne funkcie fitness . ale neviem presne ake lebo ho už nemame ale jak sa knemu dostanem napišem.
. s pozdravom
Slavo .
Diky moc, no vsak ja mam ten K810i ja som s nim spokojny, len skoda, ze nema ten pohybovy senzor...Vsak nevadi, kamarat ma taky SE, takze chodim s nim behat, dakujem za rady.
Napísať odpoveď