|
|
|
| Autor |
Správa |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1614 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 15:17 Predmet: Hľadanie s detektorom kovov... |
|
|
Zdravičko. Popredu chcem upozornit, že sa mi zdalo že takáto téma tu už bola ale nepodarilo sa mi ju nájsť, tak keby ste ju našli spojte to. THX
Dnes bol u mna sestranicin muž a znova mi vnukol myšlienku zaobstarať si detektor kovov. On si ho síce ide postaviť, ale mna chytila myšlienka kúpiť si ho, zatial som našiel možnosť kúpy len na www.detektorweb.cz, ale možno existuje nejaký shop aj na SVK. Zaujíma sa tu o to niekto alebo ani nie? Napíšte svoje prípadné skúsenosti a rady. Budem velmi vdačny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
to myslis taky, jaky maju na letiskach?
//audiotrack: prečo musíš za každú cenu niekde niečo napísať? keby si mu aspoň nejaký link hodil, ale čo má z tohto tvojho postu? nič! |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6935 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:52 Predmet: |
|
|
Premazaná kopa spamu, píšte k veci a neriešte tu gramatiku!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1614 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:47 Predmet: |
|
|
hmm, skoda česi maju v tomto o milion percent viac moznosti
na svk je jeden distributor a to ani nevem ake skusenosti maju s tymto typon co ponuka nox. chcel by som to zo svk koli zaruke a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|