|
|
|
| Autor |
Správa |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 17:44 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
Nestalo, a tiez vas nechapem To ja mam skor iny problem troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...  |
Ty wole to poznám, to je fakt prúser.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 18:17 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
Ty wole to poznám, to je fakt prúser.  |
jj, a to sa mi už nestáva len keď som rozbitý... Napr. na dákech chate som 3 dni, sú tam 4 baby a ja si neviem spomenúť na mená keď odchádzame....
Neviem prečo ale mám fakt mizernú pamäť na ženské mená, takže trapasíky jeden za druhým...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
Nestalo, a tiez vas nechapem To ja mam skor iny problem troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...  |
vitaj v rodine ja to iste...ked proste koho spoznam v piatok a sobotu,tak akoby som ich v zivote nespoznal...
BTW:nestalo sa mi to a ked ano tak stym nic nenarobím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sperow Light Expert

Stav:  Založený: 18.10.2006 Príspevky: 50 Bydlisko: my PC Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 18:52 Predmet: |
|
|
nastastie sa mi to este nestalo... a aj ked som chcel povedat iné meno.. tak som sa nejako spamätal a oslovil som ju klasicky miláčik
..ale to zabudanie mien sa stáva aj mne a dost casto... je to pravda,, ak spoznás nejakú babu.. v piatok alebo v sobotu.. tak jej meno hned zabudnes najlepsie ked sa rozprávas s 3-mi "naraz" a pleties si ich mená  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 20:41 Predmet: |
|
|
ano stane sa..aj teraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|