|
| Autor |
Správa |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 291
Zaslal: 21 Sep 2006, 12:29 Predmet: hmm....povedali ste uz?? |
|
|
povedali ste pri milovani meno ine ako je vasho partnera,,,hm?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 12:57 Predmet: |
|
|
| Este nie a dufam sa mi to nikdy neprihodi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ShepDog Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 277 Bydlisko: Skatula Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
nie len moja holka na mna zopar krad zavolala inak nez mojim menom .. :/ a tiez ma to nastvalo a koho by nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 14:13 Predmet: |
|
|
No s tym som sa este nestretol , mne sa take este nepodarilo, alebo si na to nepamatam.... no a na druhej strane by som to nexcel vobec zazit , ze by mi holka povedala neako inak...!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 15:15 Predmet: |
|
|
este sa mi to nestale ani nechcem ale inac ma oslovi inac ale to e normalne napr. amo cucu .......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 15:34 Predmet: |
|
|
Tak ja som meno prestrelil, ale nie pri milovaní. Stála pri sebe s kamarátkou, kamarátka odišla, a ja som svoju nazval menom tej kamarátky. To bolo Úplne som sa splietol a dosť som musel vysvetľovať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
pri sexe nie ale stava sa mi to pomerne casto teda stalo sa mi to asi 5krat a stale ine meno to je na tom najhorsie
prvy krat sa holka postavila a odisla ... nakoniec som ju nejak zas ukecal
druhy a treti krat si to nastastie nevsimli
stvrty krat to slecna brala trosku dramaticky a piaty krat to brala z humorom a aj ona mi povedala inak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
to by som si nikdy nedovolila a keby sa to uz neviem akou velkou nahodou stalo tak by som si to asi ani sama neodpustila lebo by som to nechcela ani ja zazit ze by sa to stalo mojmu partnerovi.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1699 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 21:03 Predmet: |
|
|
mne sa to stalo ale boli sme obaja opity takze si to asi ani nevsimla alebo ak aj hej tak si to nepamatala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Zaslal: 21 Sep 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
lidicky dakujem vam ze ste odpovedali na tuto temu..potesili ste ma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3934 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| 5-ula napísal: |
lidicky dakujem vam ze ste odpovedali na tuto temu..potesili ste ma  |
tak poteš aj ty nás. tebe sa to stalo?
mne osobne pri milovaní nie, ale v poslednom čase som obklopený väčším počtom žien a občas sa to pritrafí.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Zaslal: 21 Sep 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
tak poteš aj ty nás. tebe sa to stalo?
mne osobne pri milovaní nie, ale v poslednom čase som obklopený väčším počtom žien a občas sa to pritrafí.  |
mne sa to nestalo..vdaka panu bohu...to by som asi neprezila..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 22:16 Predmet: |
|
|
Sice nie pri milovani, ale raz sa mi stalo nieco take. Rozdiel mien mojej terajsej a predoslej priatelky je v jednom pismene. Raz som isiel oslovit moju terajsiu a v strede mena mi vbehla slina do hrdla... vyznelo to ako meno mojej byvalej... no, co vam poviem - radost zrovna nemala. Aj ked som jej to vysvetloval, moc ju to nerozveselilo... Tazke je to s babami s podobnymi menami
///EDIT: Este taka prihoda - Bol som s priatelkou v jednom kozmetickom studiu a mal sa tam vyplnat nejaky formular. Ju zatial licili a ja som vravel jej udaje tej zenskej, co ho vyplnovala. Ked prislo na jej priezvisko, ZRAZU PRAZDNO!!! Cely som scervenel! Takyyyy trapas.... Priatelka sa tomu smiala... vlastne vsetci tam...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 529
Zaslal: 23 Sep 2006, 17:40 Predmet: |
|
|
ja som to nezazil a ak mam pravdu povedat tak ani nechcem, ale clovek nie je vzdy idealny. Bojim sa, ze raz sa to moze stat. Ako vy by ste sa dostali z takej mozno trapnej situacie? Akoze vysvetlovat, ze ups... to by az tak nezabralo. Tak co potom?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frostik Spammer

Stav:  Založený: 02.09.2006 Príspevky: 78 Bydlisko: Košice;THC Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 21:08 Predmet: Re: hmm....povedali ste uz?? |
|
|
| 5-ula napísal: |
povedali ste pri milovani meno ine ako je vasho partnera,,,hm?  |
trrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssss  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|