HockeyArena Slovenska Hra
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Slayter ked povies toto "totolna kktina poebany manager" to hovori samo za seba o tvojej inteligencii, resp. mentalnom veku.
tak tak tento manazer nie je pre deti, cize pre teba.
A k tym vyhram, ano je to tak, uz je to iste len sa este nevie ktorym manazerom, kolko penazi a ci sa s tym zacne na dalsiu sezonu.
suska sa o vyhrach pre top manazerov cca 100 - 200 EUR, a to nemusite nic zaplatit aby ste mohli hrat o vyhry. Lenze stat sa top manazerom nie je otazka par tyzdnov, tam sa to hra na mesiace, a hra je vlastne nekonecna.
tak tak tento manazer nie je pre deti, cize pre teba.
A k tym vyhram, ano je to tak, uz je to iste len sa este nevie ktorym manazerom, kolko penazi a ci sa s tym zacne na dalsiu sezonu.
suska sa o vyhrach pre top manazerov cca 100 - 200 EUR, a to nemusite nic zaplatit aby ste mohli hrat o vyhry. Lenze stat sa top manazerom nie je otazka par tyzdnov, tam sa to hra na mesiace, a hra je vlastne nekonecna.
No veru, na top manazera je treba makat, konkurencia je velka.
Som to co se pisali doteraz len preletel, no zachytil som cosi o hrdosti, ked cloveku zacnu prinasat ovocie hraci, ktorych pracne vychoval. To je to, co je pre mna najuzasnejsie na tomto manazeri - clovek vidi casom kazdy zasah do timu, kazde rozhodnutie sa skor ci neskor prejavi. Niektorym sa moze sice zdat, ze nie je az tolko taktickych moznosti, no myli sa. Clovek sa musi rozhodnut, ci da prednost juniorom alebo chce vysledky skor nez za par sezon, ci hrat na 4 formacie alebo to zuzit na 3 najlepsie, aku dolezitost zapasu dat, kedy pouzit odmeny, ci nasadi hracov s dobrou formou alebo dava prednost skusenostiam... je toho mnozstvo, super sa tiez snazi daco vymysliet, proste je to daco uzasne ...
Som to co se pisali doteraz len preletel, no zachytil som cosi o hrdosti, ked cloveku zacnu prinasat ovocie hraci, ktorych pracne vychoval. To je to, co je pre mna najuzasnejsie na tomto manazeri - clovek vidi casom kazdy zasah do timu, kazde rozhodnutie sa skor ci neskor prejavi. Niektorym sa moze sice zdat, ze nie je az tolko taktickych moznosti, no myli sa. Clovek sa musi rozhodnut, ci da prednost juniorom alebo chce vysledky skor nez za par sezon, ci hrat na 4 formacie alebo to zuzit na 3 najlepsie, aku dolezitost zapasu dat, kedy pouzit odmeny, ci nasadi hracov s dobrou formou alebo dava prednost skusenostiam... je toho mnozstvo, super sa tiez snazi daco vymysliet, proste je to daco uzasne ...
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Cau, si ma vcera pekne potrapil, v lige som prvy, a s novacikom zremizujem priatelsky zapas.Error napísal:empty dnes hrame pratelakzatial som vyhral len jeden zapas aj to bol priatelsky. sutazne mi dako nejdu i ked to boli prehry o 1 alebo 2 goly. ta dolezitost zapasu sa mysli to nastavenie taktiky? lebo inde som nic podobne nenasiel...
A ta dolezitost, vysoku davas na dolezite ligove zapasy a nizku ked je priatelsky.
Priatelske su hlavne na to sby ti pocas volnych dni hraci zarabali na vstupnom, ved sa pozri kolko sme zarobili, z priatelskeho sa zisk deli medzi dvoch a na lige bere peniaze za vstupne len usporiadatel, cize ked hras doma, tak je cely zisk tvoj.
Inak musis sa preklikat celou HA a precitat vsetky rady a FAQ a az potom si mozes povedat ze zacinam manazovat svoje muzstvo.