hmm ja by som "CHCEL" ist zrejme idem obtazovat znamych/neznamych s otazkami ci idu na hodokvas, lebo pozeram ze zrejme tuna na hojkovi vychodnaaree neziju
ale ziju ale ma dost dnes naje*ali. na stranke maju napisane ze s kartou ISIC mam zlavu dve kila.idem si kupit lsitok nachystany s tisic tristo korunami a uz mi ho tlaci a pytam sa iba tak "ta zlava na ISIC palti ze?" a ona ze nic take tam nemaju napisane ze mi nemoze dat zlavu.okej idem naje*any do dlasich dvoch predajni a to iste."mate to za 1524 korun".dakujem neprosim vy zdieraci ko*ot klamarsky.rozhodol som sa ze spominane love na hodokvas rozdelim inak.idem na orange summer domasa a punk island a za prebytok som si este k tomu dnes kupil stan a 75 litrovy batoh
hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
uz mam listok, a za liter, juchuchuu
btw: idem tam hlavne s kamosmi.z tych kapiel sa daju : apollo 440, placebo, korn, polemic, kosheen, zona a, vec a to je u mna tak vsetko...
Toy M@ch!n3 napísal:hodokvas.sk: "Dnes sme dostali od manažmentu skupiny Static X správu, že museli zrušiť celé európske turné. Skupina mala u nás hrať v stredu na hlavnom pódiu. Podľa vyjadrenia managera Static X, sa im na turné pokazil autobus a keďže sa nedá opraviť (ide o špeciálny nightliner vyrábaný na mieru), zrušili všetky nadchádzajúce koncerty. Aj ten na Hodokvase. Mrzí nás to, no pociťujeme rovnakú bezmocnosť, ako vy. Nájsť adekvátnu náhradu 4 dni pred začiatkom festivalu je takmer nemožné, preto celý program len ľahko upravíme. Vystúpenia všetkých ostatných umelcov vrátane headlinerov platia."
ludia tak kto ide zajtra ? ja uz sa zacinam balit pomalicky hehe kto ide zajtra nech sa sem ozve resp nech sa ozve na moje icq mozme spravit hojko party na kvase
ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idem tak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk
nebel napísal:ak da kamos listky co vyhral tak idem, dneska sa rozhodne a ak ne tak serem na to ak by tam bol static jasne ze idem tak sa mi tam az tak neoplati ist... ale bolo dobre aj na www.dobryfestival.sk
pinacolada nebol si????
nie nie nebol.po prve som sa o tom enskoro dozvedel,po druhe tam nikto zaujmavy nehral a po tretie jednodnova vstupenka stoji 150 korun radsej som siel na pivko an solivar
/akurat smola a hrusky a chiki liki.keby hrali v jeden den tak by som siel
toto mohol byt moj 6 hodokvas v rade,keby to nehali na august idem na milion percent , navyse mam teraz niake povinnosti...
uplne to dosrali!
je*em im piccu , a uz sa tesim na pohodu do trencina
No takze co hovorite ako bolo ??mate niake foto aky boli KoRn ???hmm ale skoda uz pochybujem ze dakedy pridu na sk ked ich gitaristu zavreli do basy v piestanoch sice tam dlho npobudol zaplatil pokutu za roztrieskanu izbu a tak no nemal vela pit hh ale skoda uz asi nepridu