Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Hojko a phpbb
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 11.01.2006

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:04    Predmet: Hojko a phpbb Odpovedať s citátom  

Vsimol som si ze mnoho ludi sa tu dotazuje na phpbb. Preco su hned tieto temy zamknute, skor ako su zodpovedane? Bojite sa konkurencie? Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

no podľa mňa ide o to, že odtoho tu nikto nie je. fór čo sa tým zaoberá je veľa, a keď niekto nevie rozchodiť ani phpBB tak by mal radšej kliknúť na ten červený krížik vpravo hore.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

no dobre ale tak ked sem niekto pride chce radu nie? no a to ze je to aj inde na nete je sice pekne, ale tak tu by aj chceli viaceri poradit ale ked je to zamknute? hm? nerozumiem preco. Je sice pravda ze ked ma clovek problemy z instalaciou tak asi nema vyznam mu nieco vysvetlovat, ale tak to uz je jeho vec. Je tu kopec diskusii o uplnych samozrejmostiach a tie zamknute nie su. Wink
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Falcoxxx napísal:
no dobre ale tak ked sem niekto pride chce radu nie? no a to ze je to aj inde na nete je sice pekne, ale tak tu by aj chceli viaceri poradit ale ked je to zamknute? hm? nerozumiem preco. Je sice pravda ze ked ma clovek problemy z instalaciou tak asi nema vyznam mu nieco vysvetlovat, ale tak to uz je jeho vec. Je tu kopec diskusii o uplnych samozrejmostiach a tie zamknute nie su. Wink
1. je to pravidlach
2. su tu na to specializovane fora
3. osobne nemam zaujem aby mi pisalo mnozstvo ludi na icq ci im nepomozem s forom... som rad, ze to ako tak prestalo
Návrat hore
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

tam je iba napisane ze vas s tym nemaju otravovat ze im nebudete posielat preklady. No aj tym si myslim ze je to od vas nefer zamknut tieto temy. Razz
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Falcoxxx napísal:
tam je iba napisane ze vas s tym nemaju otravovat ze im nebudete posielat preklady. No aj tym si myslim ze je to od vas nefer zamknut tieto temy. Razz
neviem ci je to nefer. a je fer ked sa ani neunuvaju hladat? nemyslim len na nete ale aj tu. aj tu sme uz neraz poradili ako to nainstalovat.
Návrat hore
Romanko
King
King

Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

No skusal som dost For o PhpBB ale ked tam clovek napise svoj problem tak strasne dlho caka kym mu niekto odpise a nieekedy ani neodpise..a Tu na Hojkovi je strasne rychle riesenie Problemov..a urcite by to pomohlo aj k nastevnosti Hojka.. Cool
Takze sa pripajam aby sa spustilo pomoc ohladom PhpBB
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak jedna téma by možno nezaškodila, ale taká kde by sa dávali všetky problémy ako je to že kto hladá názov pesničky. Lebo inak to tu bude roztrúsené a na každý problém nová téma.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
mastermind
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Romanko napísal:
No skusal som dost For o PhpBB ale ked tam clovek napise svoj problem tak strasne dlho caka kym mu niekto odpise a nieekedy ani neodpise..a Tu na Hojkovi je strasne rychle riesenie Problemov..a urcite by to pomohlo aj k nastevnosti Hojka.. Cool
Takze sa pripajam aby sa spustilo pomoc ohladom PhpBB
no skus vymenovat ake problemy si tam napisal. stavim sa, ze tam urcite ani jeden z nich este neriesili
Návrat hore
Romanko
King
King

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

uz neviem co som tam uz posielal to bolo davno este ked som skusal PhpBB... Confused Smile

Ale myslim ze ten napad co mal audiotrack,by bol dobry,nechcete nad tym porozmyslat??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

toto je diskusne forum a nie forum pomoci k phpbb, chapete to uz?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Romanko
King
King

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

sundevil napísal:
toto je diskusne forum a nie forum pomoci k phpbb, chapete to uz?

Nechcem provokovat alebo nieco podobne ale preco tu je potom sekcia "POMOC" ked to diskusne forum??
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 21:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Romanko napísal:
Nechcem provokovat alebo nieco podobne ale preco tu je potom sekcia "POMOC" ked to diskusne forum??
si pozri co vsetko mozne sa tam riesi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Jún 2006, 22:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale ja si myslim ze support pre phpbb netreba zrovna tu, ale ked sa niekto spyta, tak mu odpovedat a nie mu pisat ze existuju fora na ktorych sa to riesi. Ved to su casto uplne trivialne otazky ntore sa daju zodpovedat 3 vetami, ci nie? Question

No na druhej strane ak niekto nevie si pomoct s anglickym manualom co je tam tak asi mu nepomoze ani slovensky preklad manualu. Laughing

Podla mna je instalacia fora celkom jednoducha, no vacsina ludi co som si vsimol nema ani zakladne znalosti ohladom tvorby webu a webovych serverov. No ked sa niekto spyta ako a kde to nainstalujem tak to naozaj nema asi vyznam vysvetlovat.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 17 Jún 2006, 1:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
tak jedna téma by možno nezaškodila, ale taká kde by sa dávali všetky problémy ako je to že kto hladá názov pesničky. Lebo inak to tu bude roztrúsené a na každý problém nová téma.
A kto by na tie temy odpovedal? Vsak takmer vsetko sa riesi na phpbbcz.com, je to tam v cestine alebo slovencine, takze nie je problem. Neviem ci je na tomto fore tak vela ludi, ako na phpbbcz.com, ktori sa do toho vyznaju, takze je vyhodnejsie ludi poslat na specializovane forum.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: