Hojko: Neplánujem budúcnosť, nerobím si plány, ako bude...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

hojko napísal:Soviet: Kvalitnejsi??? Ja som odpovedal na otazky, ktore som dostal. Co by si tam viac chcel???
Myslim ze kvalitu zo strany redaktorov, nie od teba
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

aj ja som z toho nazvu temy myslel. ze forum ide skoncit alebo nieco take..
.. a ani som nevedel ze hojko.com patri mezdi jedno z najvacsich for na Slovensku.. tak potom :happyrespect: :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tomek00 napísal:.. a ani som nevedel ze hojko.com patri mezdi jedno z najvacsich for na Slovensku.. tak potom :happyrespect: :wink:
popravde ja vacsie slovenske diskusne forum nepoznam ... je sice vela popularnych for .. ale vacsinou warezove a diskusia na nich stoji za holy johnson ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no tak napríklad forum.zive.sk má 84189 registrovaných užívateľov
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

audiotrack napísal:no tak napríklad forum.zive.sk má 84189 registrovaných užívateľov
zive.sk je casopis patriaci do rozsiahlej siete computer press takze preco asi ma viac usrov? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ma hojko vobec niekde umiestnenu reklamu? bannery a tak? lebo osobne som si nevsimol nikde nic... ze skade sa teda ludia vlastne o hojku dozvedaju...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Velmi zaujimavy rozhovor....dozvedel som sa vela o Hojkovi co som si ani nemyslel...a z Hojka sa na nam stava medialna hviezda.....zajtra bude na markize :P
Maki
Darca
Darca

konecne budeme vacsina vediet ako sef vyzera ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Maki napísal:ma hojko vobec niekde umiestnenu reklamu? bannery a tak? lebo osobne som si nevsimol nikde nic... ze skade sa teda ludia vlastne o hojku dozvedaju...
ma.. ked si neni prihlaseny..
a dozvedaju sa z googla alebo od inych kamaratov
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do: nepohopil si
Maki: kto chce, môže si reklamu dať. Pár ludí ju má, a okrem toho fungujú vyhladávače
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Maki napísal:ma hojko vobec niekde umiestnenu reklamu? bannery a tak? lebo osobne som si nevsimol nikde nic... ze skade sa teda ludia vlastne o hojku dozvedaju...
SEO :D
Maki
Darca
Darca

Šu-Do napísal:ma.. ked si neni prihlaseny..
myslel som na inych strankach a tak... a jasne od kamosov... z googla som nasiel odkaz na hojka mozno 2x v zivote ale to je jedno...

btw: zive.sk
Užívatelia zaslali celkom 790015 príspevkov
Je tu 84191 registrovaných užívateľov
=>9,38 prispevku na usera

hojko.com
Užívatelia zaslali celkom 502276 príspevkov
Je tu 19430 registrovaných užívateľov
=>25,85 prispevku na usera...

neda sa povedat ze sme vacsie, ale aktivnejsie urcite ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Porovnavat zive si post fora kde za tym stoji velka firma, velky portal, velka reklama a v neposlednom rade velke peniaze je trochu rozdiel.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:popravde ja vacsie slovenske diskusne forum nepoznam ... je sice vela popularnych for .. ale vacsinou warezove a diskusia na nich stoji za holy johnson ...
audiotrack napísal:no tak napríklad forum.zive.sk má 84189 registrovaných užívateľov
heker napísal:Porovnavat zive si post fora kde za tym stoji velka firma, velky portal, velka reklama a v neposlednom rade velke peniaze je trochu rozdiel.
kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázal :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

den333 napísal:Velmi zaujimavy rozhovor....dozvedel som sa vela o Hojkovi co som si ani nemyslel...a z Hojka sa na nam stava medialna hviezda.....zajtra bude na markize :P
V reflexe :smt044
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Frikso napísal:V reflexe :smt044
Vyrastrovaný :P

Inak fajn rozhovor, len otázky boli strašne suché, ale čo narobíme. Je to fajn pre zviditeľnenie. Inak hojkove príspevky s diakritikou - LOL

Inak spomínam si, že svojho času tu mal aj niekto blog o živote na hojku, boli tam tuším dva dni spracované, potom ot dotyčného prestalo baviť :P
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Opak napísal:dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu :lol:
A tak ved komentovat by mohol, on sa komunikacii nebrani, ale okrem vyrastrovanej tvare (a pravdepodobne aj postavy) by mal mat zmeneny hlas a byt otoceny chrbtom ku kamere s kapucnou na hlave :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Opak napísal:nač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu :lol:
Hej a vpozadi Madonna o ktoru nezajem..
Osobne by som vedel dat lepsie otazky: "uz ste niekoho zastrelil?", "aky velky je plh velky?", toto bolo fakt dost uzkoprse, nuz ale co.. pockame si na redaktorov z The Sun.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

audiotrack napísal:kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázal :roll:
ok samozrejmä zle som sa vyjadril .. nemal som na mysli geekovske fora, na ktorych sa vsetko toci len okolo PC :-) samozrejmä ze poznam spominane O DOST VACSIE FORUM, dost vela info. som tam nasiel :-) ...
Napísať odpoveď