Hojko: Neplánujem budúcnosť, nerobím si plány, ako bude...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mozno su to ludia co su v ponuke avatarov :
samozrejme si netrufnem povedat kto je kto ...
- Prílohy
-
- zad.jpg (2.46 KiB) 1276 zobrazení
-
- 205541794843c102ed6b4c3.gif
- (2.07 KiB) 730 stiahnutí
-
- 59280518843d8dd4c91968.jpg (1.73 KiB) 1274 zobrazení
No posledneho mal jeden pouzivatel, ktory pravdepodobne kvoli tomu avataru nebol velmi oblubeny a tu druhu fotku mal jeden starsi pan, aspon sa tak vyjadroval a mozno to je aj jeho realna podobaR1k1nko napísal:mozno su to ludia co su v ponuke avatarov :
No a ten cernoch? Neviem, radsej netipujem kto z vedenia by to mohol byt
OWNEDDizzy napísal:nicky uz neviem ako boli priradene
myslim ze ten uplne nalavo je Lammer dalsi hojko, dalsi je asi feede a t0m4s3 je poslednyGothaR napísal:To bola, ale to bol fake, len to teraz neviem najst. Kedysi som po nej asi aj dve hodiny googlil ale nenasiel
//Dizzy: ano presne tato
mne sa zda, ze na 95% bol ten vzadu v modrom t0m4s3 a napravo od neho Hojko. Potom tam bol este asi obel1x a posledny asi kobalt
inak k tomu obrazku som videl aj komentar ze : pařba na fakultě výpočetní techniky
//imba fotka toto, presne tuto som myslel tiez
[quote=""J""]ja som hojka nasiel tiez
[/quote]jj, to som videl 
no a toto je akasi testovacia stranka
http://hojko.kx.cz/ registracie otvorene 
no a toto je akasi testovacia stranka
-
hojko
Site Admin
Maki: Reklamu nie, len na jednej stranke kamarata je odkaz a potom mozno odkazy na strankach uzivatelov alebo tak, ale reklama ako taka nebola a ani nie je.
jin: Linkman to mal u seba na blogu.
Opak: V com kvalitnejsi??? Co za otazky by si tam predstavoval??? Vsak napiste otazky do fora, napr. do tejto temy a ja na ne mozem odpovedat, pripadne t0m4s3, nevidim v tom problem.
GothaR: Fotka tu bola, avsak bez hlavy. Je to v teme Aky mate bicykel alebo nieco take, tam je moja foto...
Soviet: Ake otazky by si tam ty pridal???
reno23: Ten opis nesedi.
jin: Linkman to mal u seba na blogu.
Opak: V com kvalitnejsi??? Co za otazky by si tam predstavoval??? Vsak napiste otazky do fora, napr. do tejto temy a ja na ne mozem odpovedat, pripadne t0m4s3, nevidim v tom problem.
GothaR: Fotka tu bola, avsak bez hlavy. Je to v teme Aky mate bicykel alebo nieco take, tam je moja foto...
Soviet: Ake otazky by si tam ty pridal???
reno23: Ten opis nesedi.
Dik za info, ak by sa niekomu chcelo tu fotku hladat, tak mu usetrim namahu: http://www.hojko.com/post216976.html#216976hojko napísal:...
Inak otazka: ako vyzera tvoj bezny den? (nie cez vikend)
opisoval ho v mnou vedenej teme, pisal si tam aj ty tak si to precitaj tamGothaR napísal:Dik za info, ak by sa niekomu chcelo tu fotku hladat, tak mu usetrim namahu: http://www.hojko.com/post216976.html#216976![]()
Inak otazka: ako vyzera tvoj bezny den? (nie cez vikend)
Ja mam tiez otazky:
Preco si si vybral cestu anonymity, tzn. nedavas nam velmi vediet kto vlastne si. Nemyslis ze keby si sa nebal prezentovat sa, ludia by ta mozno niekde spoznali a pripadne by ti to prinieslo nejake vyhody?
Nemas chut niekedy niektorych ludi spoznat osobne pri dobrom pive? Ktorych z uzivatelov si nevies dost dobre zaradit, ci si ich povahy predstavit v beznom zivote? Kludne aj menuj.
Mal si uz niekedy zlu ci dobru skusenost s nejakym uzivatelom fora s ktorym si sa niekde spoznal nahodne? Ci ta uz spoznal on, alebo ty jeho.
Ako toto forum podla teba ovplyvnilo tvoj zivot? Ako si svoj zivot a seba sameho predstavujes, keby si hojko.com nikdy nevytvoril?
Preco si si vybral cestu anonymity, tzn. nedavas nam velmi vediet kto vlastne si. Nemyslis ze keby si sa nebal prezentovat sa, ludia by ta mozno niekde spoznali a pripadne by ti to prinieslo nejake vyhody?
Nemas chut niekedy niektorych ludi spoznat osobne pri dobrom pive? Ktorych z uzivatelov si nevies dost dobre zaradit, ci si ich povahy predstavit v beznom zivote? Kludne aj menuj.
Mal si uz niekedy zlu ci dobru skusenost s nejakym uzivatelom fora s ktorym si sa niekde spoznal nahodne? Ci ta uz spoznal on, alebo ty jeho.
Ako toto forum podla teba ovplyvnilo tvoj zivot? Ako si svoj zivot a seba sameho predstavujes, keby si hojko.com nikdy nevytvoril?
si pamatam, ze raz bola hojkova fotka z tabla na
http://hojko.istheshit.net/
taka so sepiovym efektom a bol si tam obleceny v kroji
http://hojko.istheshit.net/
taka so sepiovym efektom a bol si tam obleceny v kroji
-
bolek
Guru
Možno že ten článok bol robený štýlom, že Hojko dopredu vedel otázky, aby sa vedel ako tak pripraviť a nerozprával blbosti. Často sa to takto robí.dudo02 napísal:Jedine co mi tam"nesedi",je Hojkova odpoved na poslednu otazku.Ta citacia Milana Lasicu sa ako odpoved na polozenu otazku moc nehodi.Ale mozno to je len moj subjektivny pocit..
Inak je clanok dobry.
//Z hojka sa tu normálne stáva hviezda, za chvíľku sa stane namyslený a nebude s nami už ani komunikovať.
//Kibo: Hej, aj to ma napadlo.