|
| Autor |
Správa |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
tusim davno tu bola fotka celeho hojko teamu  |
To bola, ale to bol fake, len to teraz neviem najst. Kedysi som po nej asi aj dve hodiny googlil ale nenasiel
//Dizzy: ano presne tato
mne sa zda, ze na 95% bol ten vzadu v modrom t0m4s3 a napravo od neho Hojko. Potom tam bol este asi obel1x a posledny asi kobalt
inak k tomu obrazku som videl aj komentar ze : pařba na fakultě výpočetní techniky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 359 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2375 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:04 Predmet: |
|
|
mozno su to ludia co su v ponuke avatarov :
samozrejme si netrufnem povedat kto je kto ...
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
1.73 kB |
| Prezretá: |
336 krát |

|
|
2.07 kB |
336 krát |

|
|
2.46 kB |
337 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
mozno su to ludia co su v ponuke avatarov :
samozrejme si netrufnem povedat kto je kto ... |
No posledneho mal jeden pouzivatel, ktory pravdepodobne kvoli tomu avataru nebol velmi oblubeny a tu druhu fotku mal jeden starsi pan, aspon sa tak vyjadroval a mozno to je aj jeho realna podoba
No a ten cernoch? Neviem, radsej netipujem kto z vedenia by to mohol byt
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3552 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:10 Predmet: |
|
|
| Dizzy napísal: |
nicky uz neviem ako boli priradene  |
OWNED
| GothaR napísal: |
To bola, ale to bol fake, len to teraz neviem najst. Kedysi som po nej asi aj dve hodiny googlil ale nenasiel
//Dizzy: ano presne tato
mne sa zda, ze na 95% bol ten vzadu v modrom t0m4s3 a napravo od neho Hojko. Potom tam bol este asi obel1x a posledny asi kobalt
inak k tomu obrazku som videl aj komentar ze : pařba na fakultě výpočetní techniky  |
myslim ze ten uplne nalavo je Lammer dalsi hojko, dalsi je asi feede a t0m4s3 je posledny
//imba fotka toto, presne tuto som myslel tiez
|
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1840 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
kto je hojko ? . Raz bola na lamkach hojkova fotka, takze uz viem jak vyzeras !
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2003 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1508 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Soviet: Kvalitnejsi??? Ja som odpovedal na otazky, ktore som dostal. Co by si tam viac chcel??? |
tak tak myslel som zo strany redaktorov a nie z tvojej strany.. Bo niektoré otázky by som povedal že boli kus.ako by som to nazval detské
|
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1840 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
No bola na fotke len tvar (ale nemozem na 100% usudit ze to bol on, lebo to zverejnil tusim jedenn moderator odtial) = chudsi v tvari, stredne dlhe vlasy, kucerave, belsia pokozka.
Ak to nie si ty hojko , tak sa ospravdlnujem ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 795 Bydlisko: format ce dvojbodka enter Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3552 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 22:58 Predmet: |
|
|
| "J" napísal: |
ja som hojka nasiel tiez  |
jj, to som videl
no a toto je akasi testovacia stranka http://hojko.kx.cz/ registracie otvorene
|
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1372
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
Mohol by Hojko o5 prispiet a povyvracat niektore famy alebo dat vas na spravnu cestu
Inak clanok hodnotim tak na 40% otazky boli take nemastne neslane a Hojko len odpovedal na to co sa pytali. Aspon som sa dozvedel nejake nove veci o nasom oblubenom fore
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 1:40 Predmet: |
|
|
Maki: Reklamu nie, len na jednej stranke kamarata je odkaz a potom mozno odkazy na strankach uzivatelov alebo tak, ale reklama ako taka nebola a ani nie je.
jin: Linkman to mal u seba na blogu.
Opak: V com kvalitnejsi??? Co za otazky by si tam predstavoval??? Vsak napiste otazky do fora, napr. do tejto temy a ja na ne mozem odpovedat, pripadne t0m4s3, nevidim v tom problem.
GothaR: Fotka tu bola, avsak bez hlavy. Je to v teme Aky mate bicykel alebo nieco take, tam je moja foto...
Soviet: Ake otazky by si tam ty pridal???
reno23: Ten opis nesedi.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|