hojko napísal:kinjeril: To tu mam vazne pravdu napisat???
Prosim ta, aku pravdu? To ako od teba, tvoju verziu? Sak si taxikarovi chcel platit mobilom a zaroven si hucal do penazenky, ze nic nepocujes. No, druhy krat budem musiet dat na teba pozor.
dj-predator napísal:celkom dobrý článok dúfam že bude viacej záujemcov o rozhovor so skvelým adminom a zakladateľom fóra hojko
No za tych 14 dni co si tu regnuty, je pekne ze si o niekom tak rychlo dokazes urobit mienku....
Pekny clanok, pripomenulo mi to stare casi, ked tu este bol warez a ja som nevedel uploadovat a chcel som mat nejaky ten prispevok tak vo Volnej diskusii som marne hladal temu kde mozem nieco napisat
mne sa tiez pacil clanok...aj ked som sa nic radikalne nedozvedel(preco aj hej ked internet je o anonimite)..... aj ked tu niesom dlho ale paci sa mi tu a vzdy po tyzdni ked pridem z intraku ako prve zbehnem forko co je nove a napisem niekde......diky za HOJKO
Fajn clanok, len ma zarazilo ze sa nezaujima admin o ostatne fora... co je tam, aka je konkurencia.. a tak.. ale to nevadi.. na to je tu predsa zalozena tema.. kde ludia pisu co by chceli.. mozno to videli na inych forach.
Inak toto je moj prispevok.. fuu no po pekne dlhej dobe.
Len tak dalej. Drzim palce ....
atrey: A preco by som sa mal, teda najma na ine diskusne fora, ktorych napokon vela asi ani nie je??? Ked uzivatelia nieco chcu vylepsit alebo zmenit, tak to predsa napisu tu do fora, pripadne niekto z vedenia pride s navrhom a ten potom preberieme. Navyse nemam dovod chodit niekde ku susedom, ked vsetko najdem doma.
hojko: ano ano.. ja som to napisal.. myslim si ze vela for zalozia uzivatelia z tohto fora v snahe napodobnit toto forum. Avsak hojko.com ma uz nejaky ten zaklad..
tak ja sa teda ukazem znova o toho pol roka.. som zvedavy ako to tu bude vypadat potom.
gwixt napísal:nooo .. ja si pamatam casy ked bol hojko castym navstevnikom "konkurencneho" fora a robil tam zlobu
neviem ci teraz nezadrem fest blbost ale mne sa zda ze na tom inom fore jeden uzivatel s nickom Hojko robil zlobu ako si napisal preto aby nejakym spôsobom uskodil tomuto nasemu hojkovi ak sa mylim tak ma pls opravte.....BTW clanok v pohode, skoda ale ze nebolo viac otazok
lekoklatik napísal:myslíš počtu klikou? Ja si myslím že hej
som napisal povtu tilkou???sora...cel som spat tak som rychlo pisal...to malo byt počtu típkov-ako ludi
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2008, 22:47 )
ci len na pocte ze kolko krat bola sranka otvorena...ci aj na pocte prihlasenych a prispevkou...a kto ti za to plati?a preco?