Hezkyy
Gaborik nemal chybu !!!
ale chybe mi tam Palfy, Hadzus, Stumpel,...
Nemozes ani zdaleka porovnavat CAN a ITA. Ved Taliani sa popri Kanadanoch len tak plantali, nevedeli, kde im hlava stoji. Ja som byvaly hokejista, tak to viem posudit zcela urcite. Myslim si, ze Slovaci zahrali celkom dobry hokej - utocny (na toto by si mali dat pozor) a sustredit sa viac aj na obranu, v niektorych fazach sme deravi.mastermind napísal:samozrejme, ze ma tesi ze sme vyhrali, ale treba povedat ze nasi dnes neukazali vela(okrem tych dvoch gaborikovych golov) boli strasne pomali. pozeral som aj zapas CAN:ITA a ten sa hral v inom tempe. len aby na to nedplatili
nasi hrali celkom dobre.Mi sme hrali dost pomaly (az na par výnimiek Visnovsky,Gaborik,Demitra),a nestihali sme za rusmi,hlavn za ich 2.formaciou.Ja si myslim ze to bol ovela zýchlejsi zapas ako CAN:ITA.mastermind napísal:samozrejme, ze ma tesi ze sme vyhrali, ale treba povedat ze nasi dnes neukazali vela(okrem tych dvoch gaborikovych golov) boli strasne pomali. pozeral som aj zapas CAN:ITA a ten sa hral v inom tempe. len aby na to nedplatili
zober si to z toho hladiska, ze ITA su hostitelia a tak su tam iba aby sa nepovedalo...mastermind napísal:samozrejme, ze ma tesi ze sme vyhrali, ale treba povedat ze nasi dnes neukazali vela(okrem tych dvoch gaborikovych golov) boli strasne pomali. pozeral som aj zapas CAN:ITA a ten sa hral v inom tempe. len aby na to nedplatili