Hokej (olympiada)
-
mastermind
VIP
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
A nik mi neverilLord PROXI napísal:jasne a ja som papež![]()
su tam aj lepšie mužstvá
Čo by ste od nich čakali ???
Salonky ??? Tie vyšli z módy
O rok na majstrovstvách budeme v T skupine, Aj to sa tam prebojujeme z U skupini kde porazíme ( aj to len-tak-tak ) Honduras, Konžskú demokratickú republiku, i indiánou z kmenu Ču-ču-bu-bu
A budeme v skupine s JAR, Egiptom, a pôvodnými obyvatelmy brazílskych pralesou.
-
ROKI49
Medium Professional
No ty si teda vtipny normalne idem puknut od smiechu.Lord PROXI napísal:A nik mi neveril![]()
Čo by ste od nich čakali ???
Salonky ??? Tie vyšli z módy
O rok na majstrovstvách budeme v T skupine, Aj to sa tam prebojujeme z U skupini kde porazíme ( aj to len-tak-tak ) Honduras, Konžskú demokratickú republiku, i indiánou z kmenu Ču-ču-bu-bu
A budeme v skupine s JAR, Egiptom, a pôvodnými obyvatelmy brazílskych pralesou.
![]()
![]()
Bodaj by sme to Cechom vratili na MS.
-
okonenipica
Zablokovaný
Nehrali sme s nimi nahodou vcera, t.j. 22. februara?okonenipica napísal:No ked citam tie fora a diskusie...tak kazdy uz vydi ze mame zlato, a mysli si ze nasi chlapci (ktory patria medzi lepsie teami, ale nie naj) su bohovia. Tak dneska boli lepsi Cesi, je to lepsi team (a to o dost) ako ten nas, tak ide dalej...
-
Dawn
Medium Star
-
zwolf
Light Expert
to co za amaterov to tu vypisuje
vkuse si niekoho vyberiete kto bol na vine!! deti
vsetci boli na vine, hraju spolu a nie za seba, to nieje tenis DPC!!! chara je najlepsi obranca v NHL, takze si umyte oci!! mal najlepsie prihravky a dvoch protihracov si spravi jednou rukou!! kebyze vcera hrame s CZK jak so SWE tak cesi by mohli nasadnut na sanky a utekat..by sme ich rozje**li jak male deti, proste vcera nehrali!! vsetci inac hrali dobre cely sampionat, nikto nehraje bez chyby, ale kebyze je teraz v branke lasak tak mame viac golov a demitra je najvacsi sebec akeho tam mame, ale je dobry...mozno by to chcelo Filca
no co sme piaty a cesi budu stvrty
Russia & Fin Goo!!
to bude zapas
PS: vokoun a hasek su deravy, jagr iba stoji a caka mozno sa niekedy dotkne aj puku a ostatny stesti a nahoda jak tu uz bolo povedane...
to bude zapas
PS: vokoun a hasek su deravy, jagr iba stoji a caka mozno sa niekedy dotkne aj puku a ostatny stesti a nahoda jak tu uz bolo povedane...
-
t0m4s3
Admin
Aby som zhodnotil cele nase posobenie na sampionate (z mojho pohladu)
Tim naslapany hviezdami, osobne ma nikto nesklamal v ziadnom zapase. Prve vitazstvo s Ruskom nam spravilo velke oci a kazdy sa videl zrazu na vrchole. Vykon to bol famozny, Gaborikove goly si bude pamatat kazdy. Druhy zapas s Lotysmi bola povinna jazda, nadalej pokracoval nas utocny uragan. Proti Amerike to bolo vydrete poctive vitazstvo, proti Kazachom trapenie a nic iba trapenie - dufal som ze toto je nas slabsi zapas na turnaji a postupime cez 1/4 finale. So Svedmi to nema cenu komentovat, Svedi maju viac rozumu ako my. Skoda. Zapas s Cechmi rozhodla jedna chyba, 2x kus smoly (2hy cesky gol a nase nezasunutie puku na konci), inak nikoho nemozno z prehry vinit, hra cele muzstvo, nedali do toho dost srdca, prejavil sa cesky komplex.
Nakoniec moje tri hviezdy turnaja:
1. Peter Budaj - chalan chytal to co sa od neho cakalo - excelentne, v NHL sa naucil nevyrazat puky, bolo radost sa na neho pozerat, vzhladom na jeho vek a muzstvo v akom chyta ma pred sebou obrovsku buducnost a ak nas tento golman nedovedie k titulu MS alebo vitazstve na olympiade tak v najblizsich 10tich rokoch uz nikto.
2. Utok Hossa-Demitra-Gaborik. Momentalne traja najlepsi slovenski utocnici. bolo poznat jeden rok spolu stravili v dukle pocas vyluky NHL. Dve skvele korculiarske kridla a famozny center Demitra - co viac si priat.
3. Peto Bondra - to co predvadza vo svojom veku - klobuk dole. Rychlost, bojovnost, dava do hry srdce perfektna strela.
Nakoniec iba: CHLAPCI DAKUJEM!!!
Tim naslapany hviezdami, osobne ma nikto nesklamal v ziadnom zapase. Prve vitazstvo s Ruskom nam spravilo velke oci a kazdy sa videl zrazu na vrchole. Vykon to bol famozny, Gaborikove goly si bude pamatat kazdy. Druhy zapas s Lotysmi bola povinna jazda, nadalej pokracoval nas utocny uragan. Proti Amerike to bolo vydrete poctive vitazstvo, proti Kazachom trapenie a nic iba trapenie - dufal som ze toto je nas slabsi zapas na turnaji a postupime cez 1/4 finale. So Svedmi to nema cenu komentovat, Svedi maju viac rozumu ako my. Skoda. Zapas s Cechmi rozhodla jedna chyba, 2x kus smoly (2hy cesky gol a nase nezasunutie puku na konci), inak nikoho nemozno z prehry vinit, hra cele muzstvo, nedali do toho dost srdca, prejavil sa cesky komplex.
Nakoniec moje tri hviezdy turnaja:
1. Peter Budaj - chalan chytal to co sa od neho cakalo - excelentne, v NHL sa naucil nevyrazat puky, bolo radost sa na neho pozerat, vzhladom na jeho vek a muzstvo v akom chyta ma pred sebou obrovsku buducnost a ak nas tento golman nedovedie k titulu MS alebo vitazstve na olympiade tak v najblizsich 10tich rokoch uz nikto.
2. Utok Hossa-Demitra-Gaborik. Momentalne traja najlepsi slovenski utocnici. bolo poznat jeden rok spolu stravili v dukle pocas vyluky NHL. Dve skvele korculiarske kridla a famozny center Demitra - co viac si priat.
3. Peto Bondra - to co predvadza vo svojom veku - klobuk dole. Rychlost, bojovnost, dava do hry srdce perfektna strela.
Nakoniec iba: CHLAPCI DAKUJEM!!!
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
Ty povazujes 3ti gol za chybu? A nie je to uz jedno? Navyse on toho utocnika strazil najlespie ako vedel. Pindat na Visnu chod inde. Je to s Charom najlepsi slovensky bek. A to dlhodobo.p4ra napísal:Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.