Hokej (olympiada)

O športe...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

v mene otca i syna, i ducha svateho AMEN...(ci ako to vravis. :) )
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Sajmon napísal:no smola :weep:
komu budete dalej fandit ?? ja asi Rusom
švédom a rusom
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.
Toto by som od Teba necakal.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Si pozrite poriadne ten zapas este raz. Visnovsky je na vine za 2 goly. Tam, ked pred branou neustrazil utocnika, kt. bol uplne sam a pri powerplay doslova nahral Cechovi na strelu.
Ty povazujes 3ti gol za chybu? A nie je to uz jedno? Navyse on toho utocnika strazil najlespie ako vedel. Pindat na Visnu chod inde. Je to s Charom najlepsi slovensky bek. A to dlhodobo.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

po vojne je kazdy general...ale neviem co by si robi ty na ich mieste... :? ja som velmi rad zato ako vobec hrali a vdaka bohu a Marianovi Gaborikovi za aspon jeden gol

CHLAPCI DAKUJEME :smt112 :aasmile1: :aasmile29:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

atrey, t0m4s3, mambo55: Povedal som pravdu, aka je. Nic zle som tym nemyslel, ked si precitate moje prispevky predtym, zistite, ze som ani raz nepovedal, ze Slovaci hento zle alebo tamto, len ked sa zacalo hodnotit jednotlivcov, tak som napisal toto.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:atrey, t0m4s3, mambo55: Povedal som pravdu, aka je. Nic zle som tym nemyslel, ked si precitate moje prispevky predtym, zistite, ze som ani raz nepovedal, ze Slovaci hento zle alebo tamto, len ked sa zacalo hodnotit jednotlivcov, tak som napisal toto.
Odpustene...mas pravdu, Dosral to ale jedna ci dve posrat*a neznamenaju nic (ked sa jedna o 60 minut).Myslim si ze to vobec neni krute ze sme vypadli a vobec to nic neznamena. Tesim sa na majstrovstva.Zeby zlato?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal:Odpustene...mas pravdu, Dosral to ale jedna ci dve posrat*a neznamenaju nic (ked sa jedna o 60 minut).Myslim si ze to vobec neni krute ze sme vypadli a vobec to nic neznamena. Tesim sa na majstrovstva.Zeby zlato?
Krute to nie je, ale je to nespravodlive. :( Hrali sme vyborne celych 5 zapasov, aj ked s mensimi chybickami. Cesi hrali velke hovno, prehraju 2 zapasy a su tam, kde by to pravom malo patrit nam. :( Ale uz je neskoro. Kazdopadne sa tiez tesim na MS a verim, ze Slovaci tam ukazu svoju silu.
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Ta nasa hra proti CZE je akoby sme roky nehrali hokej..Ja to neviem pochopit proti lepsim tymom ako je CZE sme vyhrali a teraz sme prehrali.. :evil:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ledenaster napísal:Ale jemu sa uz nevie zadarit tak nechapem preco ho tam este davaju :?
v zapase proti svedom bol najlepsi hrac.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

H5ck2r napísal:Ta nasa hra proti CZE je akoby sme roky nehrali hokej..Ja to neviem pochopit proti lepsim tymom ako je CZE sme vyhrali a teraz sme prehrali.. :evil:
Ako mozes tvrdit proti lepsim timom?
Cesy su v hokeji skvely. A ako to vyzeralo vcera tak lepsi nez my...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Sajmon napísal:no smola :weep:
komu budete dalej fandit ?? ja asi Rusom
uz je mi uplne jedno kto vyhra.hlavne aby to neboli cesi :twisted:
mambo55
Star
Star

dobre teda, ale mylit sa je ludske...
p4ra napísal:Krute to nie je, ale je to nespravodlive. :( Hrali sme vyborne celych 5 zapasov, aj ked s mensimi chybickami. Cesi hrali velke hovno, prehraju 2 zapasy a su tam, kde by to pravom malo patrit nam. :( Ale uz je neskoro. Kazdopadne sa tiez tesim na MS a verim, ze Slovaci tam ukazu svoju silu.
suhlasim a verim, ze Slovensko bude hrat ako teraz na zaciatku len s vinimkou, ze sa dostanu dalej...!!
ale druha vec, je ta, ze keby sme hrali proti komu chceme je tam velka sanca, ze to vyhrame, ale nevieme hrat, psychicky sa ich boja... ale verim ze nasi su omnoho, omnoho lepsi ako Cesi...
ale aj tak vdaka bohu aj za 5te miesto...
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal:Ako mozes tvrdit proti lepsim timom?
Cesy su v hokeji skvely. A ako to vyzeralo vcera tak lepsi nez my...
Ale zrazu su lespi ved skoro kazdy zapas prehrali. :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

H5ck2r napísal:Ale zrazu su lespi ved skoro kazdy zapas prehrali. :roll:
su aktualni majstri sveta, co este viac chces?
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:su aktualni majstri sveta, co este viac chces?
Tak nic ale bolo mi luto ze nam to tak dobre islo a teraz nic. :( :)
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Jediny kdo trpi nejakym "cesky komplexem" nebo jak jste tu zhovadilost nazvali jste vy tady. Kdysi jsme byli jako jedna zeme. Pamatujete? Asi ne, ze? Vetsina z vas to uz zna akorat jako ucivo z dejepisu.
Kdyz by prohrali Cesi a postoupili Slovaci tak reknu skoda a fandim dal slovenskym hokejistum. Nechapu kde se ta vase nenavist bere. To nam snad neco zavidite? Nebo jsme vam udelali neco spatneho? Jestli ano tak co?
Ctu tady jak nenavidite Cechy. Vetsina to sem napise jen proto, ze je to asi v mode to vase silene "vlastenectvi". U nekterych jedincu hranicici az s fanatismem.
Nechapu
mambo55
Star
Star

paracentesis napísal:Jediny kdo trpi nejakym "cesky komplexem" nebo jak jste tu zhovadilost nazvali jste vy tady. Kdysi jsme byli jako jedna zeme. Pamatujete? Asi ne, ze? Vetsina z vas to uz zna akorat jako ucivo z dejepisu.
Kdyz by prohrali Cesi a postoupili Slovaci tak reknu skoda a fandim dal slovenskym hokejistum. Nechapu kde se ta vase nenavist bere. To nam snad neco zavidite? Nebo jsme vam udelali neco spatneho? Jestli ano tak co?
Ctu tady jak nenavidite Cechy. Vetsina to sem napise jen proto, ze je to asi v mode to vase silene "vlastenectvi". U nekterych jedincu hranicici az s fanatismem.
Nechapu
nic zle pepikom neprajem, ale z vlastnej skusenosti viem, ako sa nad domnou vyvisovali... "ubohej Slovaku, vys vubec kto sme mi, cesko? slovacku jeden ?" neustale ponizovanie a hranie sa na velkych jeffov... asi preto ich nemam rad, i ked na druhej strane aj vynimky sa obcas najdu... ale vela ich neni...
Ked som bol parkrat u cechov, akonahle som spustil moj materinsky jazyk, urazali, kritizovali, ponizovali a odvracali sa chrbtom, nic v zlom, ale ste rovnake "hovno" ako mi ostatny :?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Veril som tak som veril kua, no dufam ze to ty Cesi nevyhraju, ja by som vitazstvo doprial Finom. A dufam ze na MS to ukazeme vsetkym. A nezda sa vam ze ked hrame s Ceskom tak nas vykon poklesne ? Keby sme hrali s niekym inym urcite by sme lepsie zahrali hmmmm.......
t0m4s3 napísal:Aby som zhodnotil cele nase posobenie na sampionate (z mojho pohladu)

Tim naslapany hviezdami, osobne ma nikto nesklamal v ziadnom zapase. Prve vitazstvo s Ruskom nam spravilo velke oci a kazdy sa videl zrazu na vrchole. Vykon to bol famozny, Gaborikove goly si bude pamatat kazdy. Druhy zapas s Lotysmi bola povinna jazda, nadalej pokracoval nas utocny uragan. Proti Amerike to bolo vydrete poctive vitazstvo, proti Kazachom trapenie a nic iba trapenie - dufal som ze toto je nas slabsi zapas na turnaji a postupime cez 1/4 finale. So Svedmi to nema cenu komentovat, Svedi maju viac rozumu ako my. Skoda. Zapas s Cechmi rozhodla jedna chyba, 2x kus smoly (2hy cesky gol a nase nezasunutie puku na konci), inak nikoho nemozno z prehry vinit, hra cele muzstvo, nedali do toho dost srdca, prejavil sa cesky komplex.

Nakoniec moje tri hviezdy turnaja:

1. Peter Budaj - chalan chytal to co sa od neho cakalo - excelentne, v NHL sa naucil nevyrazat puky, bolo radost sa na neho pozerat, vzhladom na jeho vek a muzstvo v akom chyta ma pred sebou obrovsku buducnost a ak nas tento golman nedovedie k titulu MS alebo vitazstve na olympiade tak v najblizsich 10tich rokoch uz nikto.

2. Utok Hossa-Demitra-Gaborik. Momentalne traja najlepsi slovenski utocnici. bolo poznat jeden rok spolu stravili v dukle pocas vyluky NHL. Dve skvele korculiarske kridla a famozny center Demitra - co viac si priat.

3. Peto Bondra - to co predvadza vo svojom veku - klobuk dole. Rychlost, bojovnost, dava do hry srdce perfektna strela.

Nakoniec iba: CHLAPCI DAKUJEM!!!
No celkom pekne si to povedal :)
Napísať odpoveď