|
|
|
| Autor |
Správa |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5064 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 19:46 Predmet: |
|
|
No prosim... SWE - CZE 7:3, debakel jak hovado. Normalne sa mi chce "plakat", ze po vykonoch, ktore CZE team predviedol na tychto ZOH sme jednym z mala teamov, ktore dokazali porazit- popri SVK to boli teamy ITA a GER  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2782 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
No prosim... SWE - CZE 7:3, debakel jak hovado. Normalne sa mi chce "plakat", ze po vykonoch, ktore CZE team predviedol na tychto ZOH sme jednym z mala teamov, ktore dokazali porazit- popri SVK to boli teamy ITA a GER  |
lol,ale dostali,ale este budu hrat o bronz a to pravdepodobne s RUSMI |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 20:00 Predmet: |
|
|
Tu sa to jasne ukazalo. A kto tvrdi opak, je asi slepy. Cesi jednoducho na to tento rok nemali a vcera zvitazil jednoznacne komplex a nie hokej.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 488
Zaslal: 24 Feb 2006, 20:00 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| lol,ale dostali,ale este budu hrat o bronz a to pravdepodobne s RUSMI |
a dostanu zase . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2782 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 20:03 Predmet: |
|
|
a este nieco,to ze maju stastia jak hovado sa preukazalo aj prvym Ceskym golom v tomto zapase
( puk od korcule SWE brankara sa odrazil,zmenil smer a bol to gol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
no, je to naozaj hanba že sme s nimi vypadli - keby dostali v štvrťfinále kohokoľvek iného (usa, rusi, švédi) - išli by s plačom domov a my by sme sa tešili, ale na by sa nehrá čo už treba dnes držať rusom, a zajtra fínom, a v nedeľu zasa rusom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 24 Feb 2006, 21:56 Predmet: |
|
|
to nie je neprajucnost - češi boli strašne čajový, a aj tak nás vyradili - to je iracionálna zlosť na vlastných hokejistov, že sa vás zľakli
ja osobne sa ospravedlňujem za svoju iracionálnu radosť z vašej porážky, fakt na to nemám dôvod, a keby ste nás nedali, tak vám želám všetko najlepšie
a mne je zle z vyjadreni viacerych oficialnych českých prameňov - za všetko:
| Kód: |
| hašek,vokoun, dva najlepší brankári na svete; a nejaký obranca vravel - v predu máme najlepších hráčov na svete, my (obrancovia) musíme brániť, a oni to tam zariadia |
takéto a podobné reči sú asi pre čechov normálne, ale pre mňa je to hnus, takto sa chváliť |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
no, poviem to tak, najlepších hráčov na svete nemáme, povedal by som ze slovensko na olympiade na tom bolo podobne ako rusko - jednoznacne sme boli lepsi ako vy - ak by sme sa nebali, tak vas dame, ale kto tvrdi ze niekto ma najlepsich hracov na svete (ci uz slovak alebo cech) - nie je v poriadku - chapes, ale to je ta iracionalna zlost - nic ste na olympiade nehrali, skoro s kazdym prehrali, a vsetci sa hnevaju ze prave nas ste porazili - ak by ste dostali kohokolvek ineho, tak uz ste davno doma
ale prave nasi hraci to pokadili, vy ste hrali svoj štandard, my sme hrali úplne zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Zaslal: 24 Feb 2006, 22:08 Predmet: |
|
|
dufam ze nasi s tym na MS daco spravia.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:10 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
dufam ze nasi s tym na MS daco spravia.  |
Lenze MS su s porovnanim so ZOH nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:10 Predmet: |
|
|
| paracentesis napísal: |
Ja jsem nikde nepsal, ze jsem byli nejlepsi. Dokonce jsem si v nasem vzajemnem zapase vsadil na slovaky. To ze jsme vyhrali bylo pro mne prekvapeni. Dneska jsme se bavili v praci a shodli jsme se na tom, ze radsi jsme vas meli pustit, aspon byste zahrali neco lepsiho nez mi dneska.
Ja jen nechapu tu vasi nenavist vuci nam. |
Tak, to hovor za Slovakov. Ja Slovak nie som a proti Cechom nemam nic. Ked Slovaci vypadnu, drzim Cechom, ked vypadnu oni, tak drzim Finom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Zaslal: 24 Feb 2006, 22:11 Predmet: |
|
|
| lama2d napísal: |
| Lenze MS su s porovnanim so ZOH nic |
nebol si rad ked sme boli majstri sveta . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:14 Predmet: |
|
|
p4ra - a co si, ked nie slovak?
jonathan - jasne že sme ťa znášali, veď si bol jeden z najlepších moderátorov - ale toto je obdobie smútku, tak keď si aj trošku ponadávame, tak nám to prepáč, inokedy sme normálny (aspoň väčšina) |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:16 Predmet: |
|
|
| artabanes napísal: |
p4ra - a co si, ked nie slovak? |
Uz som to pisal viackrat - Chorvat so slovenskym obcianstvom.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
j.d.c. Novice

Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 24 Feb 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
Hehe, takze paracentesis dostane vezeni 7 dni za to, ze se opovazil zpochybnit dokonalost slovenskeho naroda. Ne nadarmo se rika, ze potrefena husa se vzdycky ozve.
Gratuluju.
Lituju tech 2 let, ktere jsem tady ztratil. Skoda, ze clovek otevre oci vzdycky az tak pozde.
Jee, a ma dokonce i promazane posledni prispevky. Tak to je moc. Gratuluju podruhe. Tohle forum jde ke dnu. Neveril bych, ze tohle nekdy napisu ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|