Hokej (olympiada)
Preboha, clovek nemusi byt trener aby vidiel, ze v 2. tretine nam obrana totalne odisla (to musel vidiet aj slepy). Take chyby by napr. s RUS, KAN, CZE a pod. mohli rozhodnut zapas a polozit nas na kolena. Este stastie, ze sa nam to stalo s Lotysmi a nie vcera s Rusmi. To vsak neznamena, ze sa z dnesneho vitazstva netesim. Fandovstvo je aj o diskusii, tak to skus akceptovat...atrey napísal:paci sa mi ako sa tu vsetci hraju na trenerov,(mali by robit cosi s tou obranou...) ale nikto neda ziadny navrh.Podla mna sme dobri a tesim sa na sobotu....
-
mastermind
VIP
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
a co ked su tam lepsie muztva ked budeme podavat take vykony ako proti rusom a este sa rochyta brankar (nepoviem ze lasak bo vcera nechytal bohvie co)tak s trochou stastia to aj vyhrame. Som cital v denniku sport ze rusi cez nejaky simulator turnaja vyhrali cely turnaj takze ked sme ich rozbili tak by sme mohli vyhrat 
-
skurud-hay
Expert
-
Kibo
Hardcore addict
sme dobre rozbehnuta lokomotiva, ktoru nejaky zaprdeni amici nezastavia!!! tak tomu aspon verim ja. nasi vsak maju vecny problem, ze ked sa im takto zazracne dari, zacnu si moc verit a potom nastava zlom. ked ich treneri v kabine udrzia pri zemi, mame to v suchu. a mozme mat aj zlato, ved mame na to! SLOVENSKOOOOOOO!!!