aku ligu hras...v OHL stred tiez nie je povinna...ja som si tiez nevedel na kosik zvyknut...prvy krat som hral s kosikom tento rok na turnaji vo Vrutkach a druhy na M-SR ale to uz bolo v pohodicke....po jednom zapase sa na to da zvyknut...Patyk napísal:fu este ze v nasej lige netreba prilbaby som si nevedel len tak lahko zvyknut na nu este aj s kosikom
Hokejbal
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
LOOLTFT-kenny napísal:nj hravame to na telesnej obcas ale je to taky zensky sport osobne si myslim so superom nemozes ist do ziadneho kontaktu a to mi natom sporte dost chyba ale tak zas par hokejok som uz dolamal
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kedze niekto ozivil tuto temu, tak napisem taky mensi zazitok. Cez leto sa konal treti rocnik Hokejbaloveho turnaja fanklubov v Bratislave (na zaciatku jula), skoncili sme na druhom mieste, ked sme vo finale prehrali az po samostatnych najazdoch (2:1t). Koncil som zakladnu seriu najazdov, siel som na blafak vlavo, brankara som si polozil a pohodlne som zakoncil, no zial do dnesneho dna nechapem ako tam stihol hodit vyrazacku a chytit lopticku. Z dalsieho najazdu superov hrac skoroval a vyhrali. Keby som vtedy nezakoncoval lezerne, tak mohla doma visiet zlata medaila. Ale aj taky je sport, musia byt vitazi a porazeni... Vzhladom na to, ze som sa hokejbalu zacal venovat len pred rokom, tak to povazujem zatial za najvacsi uspech (lebo je jediny xD). Verim, ze tento rok by sa nam mohlo podarit vyhrat nasu regionalnu ligu, takze niekedy v aprili sa ozvem zase.
-
mirak2
Hardcore addict
moj najvacsi uspech je ze tento rok sme vyhrali v lige 2 zapasy po sebe
a ze to boli huste zapasy proti silnym superom...prekvapenie obrovske, kedze minuly sme skoncili posledni s jednym vitazstvom
a tento rok uz po troch kolach sme mali viac bodov jak za celu minulu sezonu...mno
hojko: na turnaji fanklubov keby som chcel mohol by som hrat za KE, ale partia tam nie je taka aka by mohla byt....s Julom v jednom teame hrat nechcem v ziadnom pripade (pisem konkretne meno, pretoze by som mohol vediet kto to je, kedze hrat aj allstars a tusim ze tam dal aj gol)...viem trapna vyhovorka...uz pred dvoma rokmi ma chceli brat ale som si dodrbal ruku
hojko: na turnaji fanklubov keby som chcel mohol by som hrat za KE, ale partia tam nie je taka aka by mohla byt....s Julom v jednom teame hrat nechcem v ziadnom pripade (pisem konkretne meno, pretoze by som mohol vediet kto to je, kedze hrat aj allstars a tusim ze tam dal aj gol)...viem trapna vyhovorka...uz pred dvoma rokmi ma chceli brat ale som si dodrbal ruku
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.pilsen2009.com/
blizia sa MS a nie su ani tak daleko...neplanuje niekto ist na vylet sa tam pozriet?
blizia sa MS a nie su ani tak daleko...neplanuje niekto ist na vylet sa tam pozriet?
Hrával som hokejbal 3-4rôcki.Vtedy to na slovensku začínalo.Mal som 9rokov 10?Je to super šport no prestal ma baviť a teraz keď mam dievča si ani neviem predstaviť že by som chodil skoro každý deň na 3hod tréning.
Prvý klub v košiciach ... už si nepamätám meno.
Druhý klub v Bratislave ... FCB Dragons.
Prvý klub v košiciach ... už si nepamätám meno.
Druhý klub v Bratislave ... FCB Dragons.