Hokejbal
-
mirak2
Hardcore addict
ta liga je salezianska a robil som tam rozhodcu, mozno budem aj dalsiu sezonubeli napísal:Mirak2:Ďalšiu sezónu budem chytať v dajakej salazarskej lige za mužstvo ktoré skončilo posledné,,,,,,,,,,,a okej keď nam bude treba hrača ti napíšeme(ja abo Peky05)
Edo: rukavice, holene su u nas povinna vystroj, na treningoch ak hrame zapasy hram bez holenakov lebo sa v tom lahsie a rychlejsie beha..posledny zapas sezony som hral bez holenakov a som skoncil s rozbitym kolenom a infekciou v nom...takze tak...uvazujem aj o kupe laktov, lebo na pravom lakti uz mam tri prekryvajuce sa jazvy a cim dalej tym horsie sa mi to hoji...o prilbe zatial neuvazujem
moja vystroj: rukavice Bauer Vapor XV, holene Opus hokejove - dobre chrania ale su dost tazke, hokejky: easton synergy s cepelou Rbk1K, klasika Jofa Titan a easton yzerman s cepelou Rbk1K...nechvalim sa, len chcem porovnavat
-
beli
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Edo Shinoda: ja ako brankar som si musel zaobstarať celú výstroj,,,ale myslim si že ako hrač ti až tak netrba výstroj keď sa nebojíš štípľavých striel štípľavej loptičky
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 12:42 )
Mirak2: sorry ale ja som vedel iba približne že ako sa tá liga volá ale dik budem vedieť
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 12:42 )
Mirak2: sorry ale ja som vedel iba približne že ako sa tá liga volá ale dik budem vedieť
v tkayhcto ligach ano ale myslim ze v noramlnej, alebo take MS ked su ta k uz ej to cela vystroj... ale chranice alebo dlhe nohavice to je jedno, ako uz vydrzis, ja si davma chranice, do halvy som dosta len 2x a dalo sa prezit aj ked osm dezorientovany bol, a rukavice, to je uplen povinne lebo skenutie po rukach dost boli
-
DYLYNO
Light Star
jj..mas pravdu a do 19 rokov potrebujes aj kosik, plati to hlavne v extralige na MS a M-SR, v oblastnych ligach je na rozhodcovi ci ti povoli hrat aleho nie...hojko napísal:beli: Normalne sa povinne zvykne pouzivat pribla, rukavice a chranice noh - je na tebe ci si zvolis len dlhe nohavice alebo pouzijes chranice kolien, gate a podobne... Alebo sa mylim???
-
DYLYNO
Light Star
aku ligu hras...v OHL stred tiez nie je povinna...ja som si tiez nevedel na kosik zvyknut...prvy krat som hral s kosikom tento rok na turnaji vo Vrutkach a druhy na M-SR ale to uz bolo v pohodicke....po jednom zapase sa na to da zvyknut...Patyk napísal:fu este ze v nasej lige netreba prilbaby som si nevedel len tak lahko zvyknut na nu este aj s kosikom