Hokejbal

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no na tom KVP cup sme skoncili na druhom mieste.Aj ja idem na sportove leto a nahodou som s belim v time :D takze keby nam chybal hrac tak ta skontaktujeme mirak
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Mirak2:Ďalšiu sezónu budem chytať v dajakej salazarskej lige za mužstvo ktoré skončilo posledné,,,,,,,,,,,a okej keď nam bude treba hrača ti napíšeme(ja abo Peky05)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

beli a dalsi: vy hrate ohkejbal normalne s celou vystrojou? nejak profesionalne?
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Edo Shinoda napísal:beli a dalsi: vy hrate ohkejbal normalne s celou vystrojou? nejak profesionalne?
u nas vo Velkokrtiskej lige je nutne mat hokejku :D , holene a rukavice .. toto musis mat inak nemozes hrat.. ak chce mat hrac aj viac na sebe to je uz na hracovi ako chce on..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

beli napísal:Mirak2:Ďalšiu sezónu budem chytať v dajakej salazarskej lige za mužstvo ktoré skončilo posledné,,,,,,,,,,,a okej keď nam bude treba hrača ti napíšeme(ja abo Peky05)
ta liga je salezianska a robil som tam rozhodcu, mozno budem aj dalsiu sezonu :P
Edo: rukavice, holene su u nas povinna vystroj, na treningoch ak hrame zapasy hram bez holenakov lebo sa v tom lahsie a rychlejsie beha..posledny zapas sezony som hral bez holenakov a som skoncil s rozbitym kolenom a infekciou v nom...takze tak...uvazujem aj o kupe laktov, lebo na pravom lakti uz mam tri prekryvajuce sa jazvy a cim dalej tym horsie sa mi to hoji...o prilbe zatial neuvazujem
moja vystroj: rukavice Bauer Vapor XV, holene Opus hokejove - dobre chrania ale su dost tazke, hokejky: easton synergy s cepelou Rbk1K, klasika Jofa Titan a easton yzerman s cepelou Rbk1K...nechvalim sa, len chcem porovnavat :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

mirak2 napísal:...o prilbe zatial neuvazujem
veru prilba je na hokejbale v niektorych ligach nepotrebna a je aj dost vadna.. no v niektorych aj ked je vadna tak ju proste treba ak nechces prist o hlavu :D hral som uz aj s prilbou, ale v tom sa mi nedalo proste hrat..
eaten
Light Professional
Light Professional

tak to mate tak ako my, rukavice a chranice na nohy su povinne a hokejka :D ja mam konkretne holene hokejove ale vela ludi ma futblaove lebo sa v nich lepsie beha, ale ja sa lepsie citim v ohkejovych :D ine chranice mi nejak nechybaju aj ked niekedy taky suspenzor alebo prible by sa naozaj zisli :D
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda: ja ako brankar som si musel zaobstarať celú výstroj,,,ale myslim si že ako hrač ti až tak netrba výstroj keď sa nebojíš štípľavých striel štípľavej loptičky

//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 12:42 )
Mirak2: sorry ale ja som vedel iba približne že ako sa tá liga volá ale dik budem vedieť
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

beli: Normalne sa povinne zvykne pouzivat pribla, rukavice a chranice noh - je na tebe ci si zvolis len dlhe nohavice alebo pouzijes chranice kolien, gate a podobne... Alebo sa mylim???
eaten
Light Professional
Light Professional

v tkayhcto ligach ano ale myslim ze v noramlnej, alebo take MS ked su ta k uz ej to cela vystroj... ale chranice alebo dlhe nohavice to je jedno, ako uz vydrzis, ja si davma chranice, do halvy som dosta len 2x a dalo sa prezit aj ked osm dezorientovany bol, a rukavice, to je uplen povinne lebo skenutie po rukach dost boli
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

podla mna kto ako vydrzi,,,ale urcite by som si zobral aspon holenaky a nohavice,,,
eNeS
Light Professional
Light Professional

pri kazdej slusnej lige je nutne mat holene a rukavice.. pri nejakych extraligovych zapasou (ako kde) je nutne mat este prilbu, al. nohavice ..
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

hojko napísal:beli: Normalne sa povinne zvykne pouzivat pribla, rukavice a chranice noh - je na tebe ci si zvolis len dlhe nohavice alebo pouzijes chranice kolien, gate a podobne... Alebo sa mylim???
jj..mas pravdu a do 19 rokov potrebujes aj kosik, plati to hlavne v extralige na MS a M-SR, v oblastnych ligach je na rozhodcovi ci ti povoli hrat aleho nie...
eNeS
Light Professional
Light Professional

DYLYNO napísal:jj..mas pravdu a do 19 rokov potrebujes aj kosik, plati to hlavne v extralige na MS a M-SR, v oblastnych ligach je na rozhodcovi ci ti povoli hrat aleho nie...
fu este ze v nasej lige netreba prilba :D by som si nevedel len tak lahko zvyknut na nu este aj s kosikom :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Patyk: U nas v lige je prilba povinna, nebol problem si na nu zvyknut, trvalo to jeden zapas a pohoda. Lenze mam taku staru, chcem vsak teraz kupit novu, nieco z tych cenovo prijatelnych Nike, Bauer a podobne...
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Patyk napísal:fu este ze v nasej lige netreba prilba :D by som si nevedel len tak lahko zvyknut na nu este aj s kosikom :D
aku ligu hras...v OHL stred tiez nie je povinna...ja som si tiez nevedel na kosik zvyknut...prvy krat som hral s kosikom tento rok na turnaji vo Vrutkach a druhy na M-SR ale to uz bolo v pohodicke....po jednom zapase sa na to da zvyknut...
eNeS
Light Professional
Light Professional

DYLYNO: Velkokrtisku ligu
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Ja hravam aktivne uz siedmy rok spolu s hokejom... je to super hra ale zase dost to zerie cas...ale potom ked sa stanete majstrom SR no tak.. To je neopisatelny pocit.
Rúmil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rúmil »

Neviete niekto kde sa da zahrat v okoli Prievidze hokejbal?
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

nj hravame to na telesnej obcas ale je to taky zensky sport osobne si myslim so superom nemozes ist do ziadneho kontaktu a to mi natom sporte dost chyba ale tak zas par hokejok som uz dolamal :D
Napísať odpoveď