|
| Autor |
Správa |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
hojko: nebi ma - ved ok ok.. ja len hlasno rozmyslam
JOSE: pravda.. nemci a svajciari si nezasluzia 2 ... potom matika vychadza dobre...  |
nezasluzia, nezasluzia.. z hladisky kvality reprezentacneho muzstva oproti Slovensku mozno(aj ked ani tu by som si nebol trikrat isty), z hladiska kvality ligy je to uz ine kafe a z hladiska sponzorov a financii v jednotlivych ligach urcite urcite nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:52 Predmet: správa |
|
|
| hojko napísal: |
| Maki: Vsak tak budu dva. Ma tam ist vitaz zakladnej casti a vitaz play-off. Ak to bude jeden a ten isty tim, tak pojde druhy finalista. |
druhy finalista?? nie druhy v základnej časti??? ja som registroval správu že druhy v základnej časti neviem presne tak preto sa pýtam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
nezasluzia, nezasluzia.. z hladisky kvality reprezentacneho muzstva oproti Slovensku mozno(aj ked ani tu by som si nebol trikrat isty), z hladiska kvality ligy je to uz ine kafe a z hladiska sponzorov a financii v jednotlivych ligach urcite urcite nie  |
tak akoze to je pravda, ale vezmime si aj terajsi Super Six - Davos nezahral nic, takze myslim,ze aj timy v lige nielen reprezentacny v tom svajciarsku niesu uzasne.. a nemecko detto.. ale tak ako mne je jedno.. ja celkovo sportove dianie posledny rok kukam len tak jednym ockom.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
Základná fáza bude pozostávať zo stretnutí v štyroch trojčlenných skupinách, v ktorých bude mať Česká republika, Rusko, Švédsko a Fínsko dvojnásobné zastúpenie v podobe víťaza základnej časti a majstra ligy. Pokiaľ pôjde o jeden a ten istý klub, miestenku získa druhý tím základnej časti. Slovensko, Nemecko a Švajčiarsko bude reprezentovať len víťaz národnej súťaže. Posledný dvanásty tím, doplňujúci účastnícky tucet, vyhlási IIHF v neskoršom termíne.
no chlapci trosku ste sa sekli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 22:35 Predmet: |
|
|
| skypej: Necital som clanok, ale podla toho co pises to bolo evidentne zmenene, pretoze sa cely cas hovorilo o dvoch timoch zo Slovenska. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 13 Jan 2008, 22:49 Predmet: |
|
|
| Uz na case ze sa v IIHF rozhodli nieco taketo uskutocnit. Lenze sa mi zda ze 12 muzstiev bude nejak malo. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 22:54 Predmet: správa |
|
|
| kali520 napísal: |
| Uz na case ze sa v IIHF rozhodli nieco taketo uskutocnit. Lenze sa mi zda ze 12 muzstiev bude nejak malo. |
prvý ročník absolvuje iba 12 mužstiev ale potom sa to rozšíri na 30 mužstiev, z ktorých sa pomocou predkôl vzíde 12 mužstiev, čiže dosť podobne Lige Majstrov vo futbale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 13 Jan 2008, 23:10 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
prvý ročník absolvuje iba 12 mužstiev ale potom sa to rozšíri na 30 mužstiev, z ktorých sa pomocou predkôl vzíde 12 mužstiev, čiže dosť podobne Lige Majstrov vo futbale  |
Obavam sa ale ze tie predkola budu nudne lebo zrejme ich budu tvorit zastupcovia hokejovo slabsich muzstiev. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Jan 2008, 23:21 Predmet: Re: správa |
|
|
| kali520 napísal: |
| Obavam sa ale ze tie predkola budu nudne lebo zrejme ich budu tvorit zastupcovia hokejovo slabsich muzstiev. |
tak to asi hej mužstva menej atraktívne ako z Norska, Dánska, Rakúska pod. to na kvalitne neprida asi, ale snad to bude ako vo futbale, a každý rok sa do 12-tky dostane niekto s kým sa nerátalo, len dúfam, že to nebude zástupca zo slovenska kto bude kiksovať , a na ktorého úkor sa tam dostane niektorý z hokejových trpaslíkov
možno, že viac mužstiev bude postupovať z Finska, Švedska, Ruska, Česka, či Slovenska a tí sa budú vybíjať medzi sebou v predkolach aspon by bola kvalita ale o tom je asi teraz ešte predčasne hovoriť
btw. sa mi páči že víťaz ligy majstrov v hokeji sa stretne v zápase s víťazom Stanley Cupu o pohar to bude mať určite vysoku sledovanosť už len kvôli prestíži |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
| predpokladam, ze vysoku sledovanost len v Europe... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Jan 2008, 23:35 Predmet: správa |
|
|
| predpokladam, ze vysoku sledovanost len v Europe... |
prečo len v Europe, obzvlašť ak sa stane víťazom niektorý z ruských zástupcov a Stanley Cup vyhra niektoré z kanadských mužstiev - ved ked si človek pozrie niejakú literatúru tak konforntácia ruskeho a kanadskeho hokeja pútala vždy veľkú pozornosť, navyše ruska liga je vraj ešte kvalitnejšia ako NHL, pretože Rusi peniaze majú a hrači chodia do NHL len za prestížou - to sme tu už s Hojkom riešili v teme NHL aktuálne - takže sa tu k tomu veľmi nechcem vyjadrovať, ale faktom je že to bude tak zaujimave pre ludi v Europe ako aj v Amerike  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 13 Jan 2008, 23:42 Predmet: |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
| tak to asi hej mužstva menej atraktívne ako z Norska, Dánska, Rakúska pod. to na kvalitne neprida asi, ale snad to bude ako vo futbale, a každý rok sa do 12-tky dostane niekto s kým sa nerátalo, len dúfam, že to nebude zástupca zo slovenska kto bude kiksovať Wink , a na ktorého úkor sa tam dostane niektorý z hokejových trpaslíkov |
No myslim si ze uvod tejto sutaze ratam tak tych prvych 5 rokov bude hlavne v rezii muzstiev s tych silnejsich krajin, ale dufam ze tie predkola hodne pomozu tym slabsim a zvysia ich uroven co by malo za nasledok aj zkvalitnenie hokejovo slabsich lig a koniec koncov aj reprezentacii. Kazdopadne si myslim ze tato sutaz bude pre europsky hokej velkym prinosom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dalver Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 51 Bydlisko: 821 Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 0:15 Predmet: |
|
|
Celkom súhlasím s tým rozdelením miest pre krajiny. 12. miesto sa rozhodne podla tohoročného rebríčka a získa ho najlepšie umiestnená krajina, alebo kvalifikáciou 4 majstrov krajín ktoré sú v rebríčku za najlepšou sedmičkou. Oficiálne ešte nebolo nič zverejnené ohladom 12. účastníka. IIHF predpokladá, že v prvom ročníku sa prerozdelí 10 milionov Eur, a každý tým ako štartovné dostane 300 tisíc Eur.
Slabšie krajiny sa môžu vyšantit v Kontinentálnom pohári. Majstri Holandska, Litvy, Estonska či írska tam nemajú kvalitatívne čo robiť.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 14 Jan 2008, 1:24 Predmet: |
|
|
| dalver napísal: |
| Majstri Holandska, Litvy, Estonska či írska tam nemajú kvalitatívne čo robiť.. |
asi tak ako majstri Slovenska vo futbalovej champions league  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 13:06 Predmet: |
|
|
asi tak ako majstri Slovenska vo futbalovej champions league  |
presne tak dobry postrech  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|