|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
tak vyzera to velmi dobre! milion eciek je slusna suma..to by v pohode vykrilo znacnu cast rozpoctu extraligoveho klubu..len, aby aj divaci o to mali zaujem, samozrejme zakupenia televiznych prav niektorej slovenskej tv sa asi nedockame,uvidime hokej nikdy nebude futbal, cize popularitu champions league to nedosiahne nikdy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 20:47 Predmet: |
|
|
podla mna je to super zvysi sa urcite uroven europskeho hokeja .. ta myslienka ma uroven - skvele  |
|
| Návrat hore |
|
 |
belo15 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2007 Príspevky: 224 Bydlisko: ZH - Etapa Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:07 Predmet: |
|
|
ja som tiez velmi rad ze tato myslienka konecne dostala zelenu,len dufam ze to budem mat kde pozerat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 969 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:08 Predmet: re |
|
|
urcite je to velmi dobra volba. kluby budu viac motivovane, zvysi sa uroven ligy, objavia sa nove talenty. klubom pomozu aj financie (hlavne slovenskym) a verim, ze sa zlepsi uroven nasej ligy podobne ako sa o nieco zlepsila futbalova po uspechu petrzalky a za prispenia vykonom ziliny. najviac to prajem kosiciam a najmenej S... aj ked medzi europskymi klubmi napr. ruska to nebude zrovna ruzova zahrada. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1339
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
| som sice hlavne futbalovi fanusik , ale hokej si rad pozriem a som rad ze je ta hokejova liga majstrov , moze to byt dobre ked tam budu nase muzstva |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:11 Predmet: správa |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
tak vyzera to velmi dobre! milion eciek je slusna suma..to by v pohode vykrilo znacnu cast rozpoctu extraligoveho klubu..len, aby aj divaci o to mali zaujem, samozrejme zakupenia televiznych prav niektorej slovenskej tv sa asi nedockame,uvidime hokej nikdy nebude futbal, cize popularitu champions league to nedosiahne nikdy.. |
popularitu futbalovej ligy majstrov určite nie , pretože ta už ma za sebou niejakú tu historiu ale verím že tento format si najde mnoho fanúšikov, kedže dovolim si tvrdiť že na Slovensku je viac fanúšikov hokeja ako futbalu /podotýkam vzhaľadom na výsledky reprezentácii/, ja ked mam na výber si pozrieť hokej alebo futbal tak volim skôr hokej a ked mam možnosť sledovať futbalovu ligu majstrov a od novej sezony sa začne tento format realizovať tak som o to radšej, že snad niektorá televízia je jedno ktorá či už na slovensku alebo inde to bude určite vysielať lebo treba urobiť tomu určitú medialnu kampan, kedže je to ešte tak čerstve, tak nepočítam, žeby boli televízne prava velmi drahe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2137 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:11 Predmet: |
|
|
12 timov zo 7 krajin - uz to vidim ze slovensky tim tam bude jeden... ale tak ktovie... mozno mame dalsiu poriadnu trofej ktora bude este nad stanley cupom... tesim sa na to celkom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1339
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:12 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
12 timov zo 7 krajin - uz to vidim ze slovensky tim tam bude jeden... ale tak ktovie... mozno mame dalsiu poriadnu trofej ktora bude este nad stanley cupom... tesim sa na to celkom  |
jj asi jeden ale to staci ved slovan teraz porazil MoDo a s magnitoborskom
tesne prehral |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
| Myslim, ze zo Slovenska tam pojde vitaz zakladnej casti a neskor celkovy vitaz. Inak hodnotim velmi pozitivne, takato sutaz hokeju v europe dost chybala! |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:14 Predmet: správa |
|
|
už som to niekolkorat napísal, že zo Slovenska ked by to mala byť pravda by mali isť dvaja zástupcovia ešte pred oficialným vznikom stanovené. Do tejto súťaže ma isť víťaz základnej časti zo SR a majster také bolo avízo tuším v lete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2137 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
ako ano ale predsalen v europe je silna sedmicka a kazda z tych krajin by si zasluzila po 2 timy.. a predsalen slovensko vyhralo MS len raz takze som zvedavy.. .ale keby sme tam mali dva timy bol by som rad uvidime,, tesim sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
| Maki: Vsak tak budu dva. Ma tam ist vitaz zakladnej casti a vitaz play-off. Ak to bude jeden a ten isty tim, tak pojde druhy finalista. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:33 Predmet: správa |
|
|
ako ano ale predsalen v europe je silna sedmicka a kazda z tych krajin by si zasluzila po 2 timy.. a predsalen slovensko vyhralo MS len raz takze som zvedavy.. .ale keby sme tam mali dva timy bol by som rad uvidime,, tesim sa |
priznam sa že ani mne tam ten pomer nejako nesedi kedže rusko, fínsko, švedsko, česko - by tiež mali mať po dvoch členov, vzhľadom na kvalitu súťaži a počítam tam ešte zástupcov dvoch zo slovenska, jedneho tak zo švajčiarska a nemecka - heh ja nie som dosť dobrý v matike ale toto sedí sedem krajin dvanasť účastníkov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

|
Zaslal: 13 Jan 2008, 21:44 Predmet: |
|
|
hojko: nebi ma - ved ok ok.. ja len hlasno rozmyslam
JOSE: pravda.. nemci a svajciari si nezasluzia 2 ... potom matika vychadza dobre...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|