holky a zvieratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo maš pravdu ale o to som nehovoril.. horovir som vzťah človek-zviera a zviera-človek samozrejme nebudeme sa tu chytať za slovíčka ako aj pes napadne človeka a dohryzie ho
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple napísal:prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
svojho psa mam oveľa radšej ako kopu ludí na tomto svete.. ludia vedia byť zákerní, podrazia ťa pri prvej príležitosti cashu a plno vecí.. zviera ťa ma rado úprimne a nič za to nechce
Moj podryp mal sexualny podton.
//inak principialne mas pravdu, aj a mam radse niektore zvierata ako niektorych ludi, blizsia kosela ako kabat. Avsak clovek je clovek.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Moj podryp mal sexualny podton.
//inak principialne mas pravdu, aj a mam radse niektore zvierata ako niektorych ludi, blizsia kosela ako kabat. Avsak clovek je clovek.
jj jasné.. zle som to potom pochopil 8) (mi to aj bolo čudné od teba :))
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nj taky pes ta hned kusne ked sa mu nieco nepaci , ako keby mal chodit okolo horucej kase ... a hrat sa na doleziteho ...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja mám takého 40 kg hovädo,takže na ručičky a do kabelky, to by asi nešlo :lol: .je pravda, že mojich psov mám radšej ako koľvek iného, ale zas odtial potial. neberiem ich všade zo sebou.aj ja si musím od nich oddýchnuť na chvílu, ale keď sa idem s niekym poprechádzať zoberiem aj ich. ja tiež nemusím, tie čavočky so štekajúcou kabelkou. tie zvieratá sú chudatká malé. nepochopím to, ako niekto môže chodiť po meste(niekde) so psom v kabelke, a nalakovanými pazúrmi.(napr.)

/// to je iný biznis :aasmile25:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ale to je už iný extrém.. ale vieš ako sa na takýchto ľudoch dá dobre zarobiť?
Napísať odpoveď