| Autor |
Správa |
Indigo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 796
Zaslal: 05 Jan 2007, 12:48 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
ked povees co je piko....
Ale zda sa mi ze droga nie???  |
Slangovy vyraz pre Pervitin. biela praskovita droga (ak sa nemylim, neviem ci som ju videl na zivo) co sa snupe ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2998 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 14:13 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
Ziadny clovek na svete nieje 100% Hetero a ani 100% Homosexuál
|
Ku takejto múdrosti si kde prišiel? Zasa nejaký extrémne super bomba 100%tný článok z Evy? Alebo z Emmy?
Podľa seba nesúď ostatných, dobre?
Inak neviem, ale Bruchala mi ako homo nepripadá.
Ale taký Fero Mikloško, veď sám priznal že je homosexuál. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2209 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 14:49 Predmet: |
|
|
kamaratka raz zasila do nejakeho zasiteho baru niekde v BA a hadajte kto sa tam cicmal s nejakym chalanom?
Michal Docelomansky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 633 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 16:22 Predmet: |
|
|
| GeeKoon napísal: |
skoda ze pises a nevies o com...ja ho poznam osobne (niekolko rokov) a je 110%...hetero
ked nevies, tak nepis
ja si nedovolim tvrdit o niekom, ze je teply, ked nie je...ale napriklad taky Tribula sa na homosexuala...velmi podoba
EQ |
aha, no tak sory, ale pripada mi tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4575 Bydlisko: Citam len temu o WoWku Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 17:02 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
kamaratka raz zasila do nejakeho zasiteho baru niekde v BA a hadajte kto sa tam cicmal s nejakym chalanom?
Michal Docelomansky  |
lol? tento tvoj post je naozaj zabijacky, proste 100 bodov, uplne z toho nemozem no ale zabil si fakt...
- napr. kandidati na superstar, z mojsejovcov...atd...sama buzna tu pomaly...dalej ti prestizni modni narvhari a vyzazisti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5238 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 17:08 Predmet: |
|
|
lol, Paviela osobne poznam a nikdy by som si nemyslel, ze ho niekedy uvidim v teme, ktorej predmetom su celebrity... : )) Inak je to namysleny mamrd(a), s ktorym sa doslova treba naucit komunikovat- nie ze by som jeho spolocnost vyhladaval
| dair napísal: |
Michal Docelomansky  |
O Majklovi je to zname uz roky- prevalilo sa to este za socializmu, ked ho nachytali s vtedy este hercom Jozom Holecom. Ked sa to prevalilo- prichytili ich, udajne takmer spachal samovrazdu- chcel vyskocit z okna hotela Devin.
| eritrocit napísal: |
| Inak neviem, ale Bruchala mi ako homo nepripadá. |
Mnohi homo okoliu ako homo nepripadaju ; ) Pokial nejde o tie otravne extravagantne typy, ktore vsak spoznas hned a nechytaju ma za rit, mf. Akokolvek, podla toho, co som sa dopocul od spolahlivych homozdrojov, Bruchala je homo positiv. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 657 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 18:10 Predmet: |
|
|
Keby Brano Monster nemal tu svoju haraburdu, tak si myslim, ze je to buzna. Ale zas mozno Nora je tranzvestita bo tie jej krivky....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 21:09 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| Feri Miklosko,Boucek,Tribula |
tribula je konopich ale nemyslim si ze je gay |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2209 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 2:29 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
lol? tento tvoj post je naozaj zabijacky, proste 100 bodov, uplne z toho nemozem no ale zabil si fakt...
- napr. kandidati na superstar, z mojsejovcov...atd...sama buzna tu pomaly...dalej ti prestizni modni narvhari a vyzazisti... |
ak by to bol clovek ktoremu by som neveril tak take neoverene hoaxy by som sa ani netrapil pisat ale vzhladom ze tej dotycnej doverujem a nie je dovod aby si vymyslala.... NAKONIEC MNE JE TO AJ TAK JEDNO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2942 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 9:01 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
| Ku takejto múdrosti si kde prišiel? |
Ty si otom nevedel???
akoze lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
miro.fisman Medium Expert

Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 90
Zaslal: 06 Jan 2007, 9:24 Predmet: |
|
|
| bruchala a boucek su zarucene najvacsi homosi |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4876 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 12:48 Predmet: |
|
|
Spamm premazany!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2959 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 14:22 Predmet: |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
| tribula je konopich ale nemyslim si ze je gay |
to myslis ze svoje pele dava do konskych zadkov?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 295 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 14:48 Predmet: |
|
|
| mne sa zdá že bi babena bola speváčka Sonja... neviem či si ju pamätáte..mávala také krátke ryšavé vlasy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4876 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|