Slangovy vyraz pre Pervitin. biela praskovita droga (ak sa nemylim, neviem ci som ju videl na zivo) co sa snupe ...dawo napísal:ked povees co je piko....
Ale zda sa mi ze droga nie???
Homosexuáli a Lesbičky medzi slovenskými celebritami
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ku takejto múdrosti si kde prišiel? Zasa nejaký extrémne super bomba 100%tný článok z Evy? Alebo z Emmy?dawo napísal:Ziadny clovek na svete nieje 100% Hetero a ani 100% Homosexuál![]()
Podľa seba nesúď ostatných, dobre?
Inak neviem, ale Bruchala mi ako homo nepripadá.
Ale taký Fero Mikloško, veď sám priznal že je homosexuál.
lol? tento tvoj post je naozaj zabijacky, proste 100 bodov, uplne z toho nemozemdair napísal:kamaratka raz zasila do nejakeho zasiteho baru niekde v BA a hadajte kto sa tam cicmal s nejakym chalanom?
Michal Docelomansky![]()
- napr. kandidati na superstar, z mojsejovcov...atd...sama buzna tu pomaly...dalej ti prestizni modni narvhari a vyzazisti...
lol, Paviela osobne poznam a nikdy by som si nemyslel, ze ho niekedy uvidim v teme, ktorej predmetom su celebrity... : )) Inak je to namysleny mamrd(a), s ktorym sa doslova treba naucit komunikovat- nie ze by som jeho spolocnost vyhladavalmartin M napísal:ten co bol raz vo VILOMENINACH s Belohorcovou sa tusim volal Stanislav Paviel nejaky vizazista ja som si myslel ze to je zena![]()
http://www.sarm.sk/ActiveWeb/articles/8 ... viezd.html
O Majklovi je to zname uz roky- prevalilo sa to este za socializmu, ked ho nachytali s vtedy este hercom Jozom Holecom. Ked sa to prevalilo- prichytili ich, udajne takmer spachal samovrazdu- chcel vyskocit z okna hotela Devin.dair napísal:kamaratka raz zasila do nejakeho zasiteho baru niekde v BA a hadajte kto sa tam cicmal s nejakym chalanom?
Michal Docelomansky![]()
Mnohi homo okoliu ako homo nepripadaju ; ) Pokial nejde o tie otravne extravagantne typy, ktore vsak spoznas hned a nechytaju ma za rit, mf. Akokolvek, podla toho, co som sa dopocul od spolahlivych homozdrojov, Bruchala je homo positiv.eritrocit napísal:Inak neviem, ale Bruchala mi ako homo nepripadá.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ak by to bol clovek ktoremu by som neveril tak take neoverene hoaxy by som sa ani netrapil pisat ale vzhladom ze tej dotycnej doverujem a nie je dovod aby si vymyslala.... NAKONIEC MNE JE TO AJ TAK JEDNOSheep napísal:lol? tento tvoj post je naozaj zabijacky, proste 100 bodov, uplne z toho nemozem![]()
no ale zabil si fakt...
![]()
- napr. kandidati na superstar, z mojsejovcov...atd...sama buzna tu pomaly...dalej ti prestizni modni narvhari a vyzazisti...
-
miro.fisman
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert