Sheep napísal:lol? tento tvoj post je naozaj zabijacky, proste 100 bodov, uplne z toho nemozem no ale zabil si fakt...
- napr. kandidati na superstar, z mojsejovcov...atd...sama buzna tu pomaly...dalej ti prestizni modni narvhari a vyzazisti...
az teraz mi akosi doslo... nikedy viac lama, niekedy este viac
ja len ze nie som z Blavy a doma na Slovensku som akosi len raz za par rokov a take to tr*kanie sa v nasom trapnom "showbiznise" je mi ukradnute....
ale som rad ze som ta pobavil
tak urcite Alex vizazista potom Paviel kadernicek,Feri Miklosko je tiez bukva a samozrejme aj Viktor Horian.Potom mame Jarka Buceka taktiez tepluckeho no a samozrejme aj inych.Richard Stanke a co ja viem este kto vsetko.Podla mna je tak patina vsetkych tychto "celebrit" prihriata
bruchala a dubnicka ..obaja mi pripadaju ako ritopichovia
Inak bruchala sa cmulal s jednym typkom v lietadle ..segra to odfotila ..mozno to niekde vyhrabem
jjj napísal:bruchala a dubnicka ..obaja mi pripadaju ako ritopichovia
Inak bruchala sa cmulal s jednym typkom v lietadle ..segra to odfotila ..mozno to niekde vyhrabem
tak toto okamzte davam prikazom,sa useriem k smrti,ked to uvidim
jjj napísal:bruchala a dubnicka ..obaja mi pripadaju ako ritopichovia
kua kua, tak tu fotku by si sem mohol dať, nebolo by to až tak s cesty, možno by ťa aj z nového času kontaktovali
Ako pekny bu*ik mi pripada aj Martin kittner "spievajuci" kadernik.teda neviem ci je homosexual ale ma trochu taky imidz kedze ho nepoznam moc nebudem ho urazat na zaklade prveho dojmu
// Nauc sa pridavat obrazky (vid. rubrika INFO). Upravil Tomasito