Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

HP nx6110 + Linux
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Linux  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 24 Aug 2005, 10:49    Predmet: HP nx6110 + Linux Odpovedať s citátom  

ciiiize mam tento komp : HP Compaq nx6110 CM350 (PG847ES)
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke Smile a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden Very Happy) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
deblasco
Guru
Guru

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 24 Aug 2005, 13:26    Predmet: Re: HP nx6110 + Linux Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke Smile a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden Very Happy) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ?

daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 24 Aug 2005, 16:26    Predmet: Re: HP nx6110 + Linux Odpovedať s citátom  

deblasco napísal:
ob3l1x napísal:
co vy nato ?

daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku Very Happy

hmm Smile kolko CD ma to OEM SUSE ? nevies to hodit na nejake FTP ? Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
nemesis3220
Expert
Expert

Založený: 10.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2005, 17:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj ja mam nx6110 ale ked vydim tuto temu tak asi velmi z linuxom mi spolupracovat nebude Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
snehopixac
Amateur
Amateur

Založený: 25.04.2005

PríspevokZaslal: 05 Nov 2005, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

kamos ma nx6110 a v ubuntu mu ide vsetko na prvy sup...
a pozri aj na abclinuxu.cz, sekcia drivery
Návrat hore
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 09 Nov 2005, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

no mne sa podarilo rozbehat Mandriva 2006 RC2 ...
Návrat hore
killa_bee
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.08.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 10:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi Sad Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.

Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami???
Návrat hore
mejlo
Expert
Expert

Založený: 03.06.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2005, 10:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

No, skuste ubuntu... pre HP notbooky maju CUSTOM VERZIE
Citácia:
http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
snehopixac
Amateur
Amateur

Založený: 25.04.2005

PríspevokZaslal: 16 Nov 2005, 14:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi Sad Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.

Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami???

ked mas turion, tak to skus s Gentoo, kamos ma Turion-based book a gentoo mu tam fici jedna radost, ventilatory, kus aj wifina niekedy Smile takze no problem...
Návrat hore
killa_bee
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.08.2005

PríspevokZaslal: 17 Nov 2005, 20:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

dik, ale momentalne neni cas sa prehryzavat cez tie stage-e, cez vianoce sa tomu budem venovat
Návrat hore
mnemonic1
Novice
Novice

Založený: 20.01.2006

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 0:08    Predmet: nx6110 masina pre linux Odpovedať s citátom  

Tento notebook bol vyrobeny pre linux distribuciu, resp. linux bol vyrobeny pren, ide o distribuciu Ubuntu 5.10 pre nx6110, neviem de som to stahoval, ale viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mejlo
Expert
Expert

Založený: 03.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Jan 2006, 9:34    Predmet: Re: nx6110 masina pre linux Odpovedať s citátom  

mnemonic1 napísal:
Tento notebook bol .... viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku

keby si cital o kusok vyssie..... http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Linux
Strana 1 z 1

Prejdi na: