|
| Autor |
Správa |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3646 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2005, 10:49 Predmet: HP nx6110 + Linux |
|
|
ciiiize mam tento komp : HP Compaq nx6110 CM350 (PG847ES)
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden ) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 24 Aug 2005, 13:26 Predmet: Re: HP nx6110 + Linux |
|
|
| ob3l1x napísal: |
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden ) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ? |
daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3646 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2005, 16:26 Predmet: Re: HP nx6110 + Linux |
|
|
| deblasco napísal: |
| ob3l1x napísal: |
co vy nato ? |
daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku  |
hmm kolko CD ma to OEM SUSE ? nevies to hodit na nejake FTP ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nemesis3220 Expert

Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 151 Bydlisko: Slovensko-Košice Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2005, 17:33 Predmet: |
|
|
aj ja mam nx6110 ale ked vydim tuto temu tak asi velmi z linuxom mi spolupracovat nebude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
snehopixac Amateur

Stav:  Založený: 25.04.2005 Príspevky: 11
Zaslal: 05 Nov 2005, 13:55 Predmet: |
|
|
kamos ma nx6110 a v ubuntu mu ide vsetko na prvy sup...
a pozri aj na abclinuxu.cz, sekcia drivery |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

|
Zaslal: 09 Nov 2005, 18:47 Predmet: |
|
|
| no mne sa podarilo rozbehat Mandriva 2006 RC2 ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 438
Zaslal: 10 Nov 2005, 10:17 Predmet: |
|
|
no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.
Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mejlo Expert

Stav:  Založený: 03.06.2005 Príspevky: 149 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2005, 10:59 Predmet: |
|
|
No, skuste ubuntu... pre HP notbooky maju CUSTOM VERZIE
| Citácia: |
| http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
snehopixac Amateur

Stav:  Založený: 25.04.2005 Príspevky: 11
Zaslal: 16 Nov 2005, 14:41 Predmet: |
|
|
| killa_bee napísal: |
no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.
Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami??? |
ked mas turion, tak to skus s Gentoo, kamos ma Turion-based book a gentoo mu tam fici jedna radost, ventilatory, kus aj wifina niekedy takze no problem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 438
Zaslal: 17 Nov 2005, 20:00 Predmet: |
|
|
| dik, ale momentalne neni cas sa prehryzavat cez tie stage-e, cez vianoce sa tomu budem venovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
mnemonic1 Novice

Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 1 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2006, 0:08 Predmet: nx6110 masina pre linux |
|
|
| Tento notebook bol vyrobeny pre linux distribuciu, resp. linux bol vyrobeny pren, ide o distribuciu Ubuntu 5.10 pre nx6110, neviem de som to stahoval, ale viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku |
|
| Návrat hore |
|
 |
mejlo Expert

Stav:  Založený: 03.06.2005 Príspevky: 149 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2006, 9:34 Predmet: Re: nx6110 masina pre linux |
|
|
| mnemonic1 napísal: |
| Tento notebook bol .... viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku |
keby si cital o kusok vyssie..... http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|