hra pod stromcek...
Hovoris ze aj RPG? no ja neviem ja som v sucasnosti dost uneseny zaklinacom, ale upozornujem ze nie kazdemu ta hra musi sadnut.. ak patris k tej mladsej hernej generacii, tak tam mam skorej pochybnosti.
Bioshock - uz par mesiacov na trhu je, avsak hratelnost a atmosfera skvela.. ak si to medzitym nestihol stiahnut (co dufam ze nie inac by si si odporoval) tak by som ho uprednostnil pred Crysis - ak teda nemas nadupany stroj. Inac je Crysis skorej za trest a nie darcek.
NFS:PS - ja zrovna nie som zastancom autickarin, aj ked si sem tam zahram. Toto vsak vyzera nadejne, konecne po dlhej dobe nie je NFS len tuningova arkadovka bez stipky realizmu...
.. skoda hitoviek ako Assasins Creed alebo SPORE ktore vyjdu az na jar buduceho roku...
//jaj zabudol som na Orange Box - rozhodne som za tuto moznost ak ju este nemas, okrem mimoriadne originalnej hry portal, pokracovania uspesnej serie HL2 - Episode Two, je v balicku hier aj Team Fortress 2 - pre zabavu a odreagovanie snad najlepsia multiplayerovka, nielen za poslednu dobu
Bioshock - uz par mesiacov na trhu je, avsak hratelnost a atmosfera skvela.. ak si to medzitym nestihol stiahnut (co dufam ze nie inac by si si odporoval) tak by som ho uprednostnil pred Crysis - ak teda nemas nadupany stroj. Inac je Crysis skorej za trest a nie darcek.
NFS:PS - ja zrovna nie som zastancom autickarin, aj ked si sem tam zahram. Toto vsak vyzera nadejne, konecne po dlhej dobe nie je NFS len tuningova arkadovka bez stipky realizmu...
.. skoda hitoviek ako Assasins Creed alebo SPORE ktore vyjdu az na jar buduceho roku...
//jaj zabudol som na Orange Box - rozhodne som za tuto moznost ak ju este nemas, okrem mimoriadne originalnej hry portal, pokracovania uspesnej serie HL2 - Episode Two, je v balicku hier aj Team Fortress 2 - pre zabavu a odreagovanie snad najlepsia multiplayerovka, nielen za poslednu dobu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja by som originalku nikdy nekupil hru ktoru prejdem a koniec... allias bioshock (crysis asi nie.. tam je aj MP a sandbox)
napriklad ten NFS:PS by som bral...
alebo take masove internetove MP hry
//
) je... ano...
////
napriklad ten NFS:PS by som bral...
alebo take masove internetove MP hry
//
mno pre fandu valve (ako ja, tyGangy napísal:Orange Box je jasna volba
////
aj ty by si si mohol zohnatDrago napísal:Ja bych zobral CoD MW, aj ked SP bude urcite zas desne kratky a lahky, ale ten MP bude narez a bude sa hrat este zopar rokov, takze investicia aj do buducna
Koho si tym myslelhezo napísal:Inak nebolo by zlé, keby si napísal aké máš PC....