hra pod stromcek...
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
hra pod stromcek...
cawte decka poo veeeelmy dlhej dobe som tu zas a cem sa spytat........aku hru by ste celi pod stromcek......lebo,natrhu je teraz strasne dobrych hier a mama povedala ze si mozem vybrat jednu ale ved ja neviem aku........proste neviem vybrat...preto vase rady by mi pomohli
Si vytipuj pár hier, ktoré by Ťa zaujímali a pozri si ich recenzie na nete.. napr. games.tiscali.cz alebo sector.sk
a keď sa nebudeš vedieť medzi niektorými rozhodnúť, tak napíš a niekto s konkrétnymi skúsenosťami sa ozve.. 
Darmo Ti budem radiť, aby si si kúpil najnovší datadisk SIMS 2, keď Teba budú zaujímať hlavne strielačky.
Darmo Ti budem radiť, aby si si kúpil najnovší datadisk SIMS 2, keď Teba budú zaujímať hlavne strielačky.
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
05. 11. Call of Duty 4: Modern Warfare
06. 11. Gears of War
06. 11. Empire Earth III
12. 11. BlackSite: Area 51
12. 11. Guitar Hero III: Legends of Rock
13. 11. Need for Speed ProStreet
13. 11. Soldier of Fortune: Payback
13. 11. Beowulf
15. 11. SimCity Societies
16. 11. Crysis
19. 11. Unreal Tournament 3
20. 11. Kane & Lynch: Dead Men
06. 11. Gears of War
06. 11. Empire Earth III
13. 11. Beowulf
16. 11. Crysis
ja by som bral call a NFSJoker napísal:05. 11. Call of Duty 4: Modern Warfare
06. 11. Gears of War
06. 11. Empire Earth III
13. 11. Beowulf
16. 11. Crysis
-
lekoklatik
VIP
Keby bolo na mne tak urcite Metal Gear Solid 4 aj s PS3
. No ale za to by sme asi tolko nezaplatili ale inak asi World of Warcraft
.
A teraz vazne. Vyzobral by som si Assassins Creed http://games.tiscali.cz/search/index.as ... sins+Creed ale to bude az neskor dostupne takze by som si na to pockal ak by to bolo mozne. Myslim ak budu rodicia za.
Alebo PES2008
A teraz vazne. Vyzobral by som si Assassins Creed http://games.tiscali.cz/search/index.as ... sins+Creed ale to bude az neskor dostupne takze by som si na to pockal ak by to bolo mozne. Myslim ak budu rodicia za.
Alebo PES2008
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Hovoris ze aj RPG? no ja neviem ja som v sucasnosti dost uneseny zaklinacom, ale upozornujem ze nie kazdemu ta hra musi sadnut.. ak patris k tej mladsej hernej generacii, tak tam mam skorej pochybnosti.
Bioshock - uz par mesiacov na trhu je, avsak hratelnost a atmosfera skvela.. ak si to medzitym nestihol stiahnut (co dufam ze nie inac by si si odporoval) tak by som ho uprednostnil pred Crysis - ak teda nemas nadupany stroj. Inac je Crysis skorej za trest a nie darcek.
NFS:PS - ja zrovna nie som zastancom autickarin, aj ked si sem tam zahram. Toto vsak vyzera nadejne, konecne po dlhej dobe nie je NFS len tuningova arkadovka bez stipky realizmu...
.. skoda hitoviek ako Assasins Creed alebo SPORE ktore vyjdu az na jar buduceho roku...
//jaj zabudol som na Orange Box - rozhodne som za tuto moznost ak ju este nemas, okrem mimoriadne originalnej hry portal, pokracovania uspesnej serie HL2 - Episode Two, je v balicku hier aj Team Fortress 2 - pre zabavu a odreagovanie snad najlepsia multiplayerovka, nielen za poslednu dobu
Bioshock - uz par mesiacov na trhu je, avsak hratelnost a atmosfera skvela.. ak si to medzitym nestihol stiahnut (co dufam ze nie inac by si si odporoval) tak by som ho uprednostnil pred Crysis - ak teda nemas nadupany stroj. Inac je Crysis skorej za trest a nie darcek.
NFS:PS - ja zrovna nie som zastancom autickarin, aj ked si sem tam zahram. Toto vsak vyzera nadejne, konecne po dlhej dobe nie je NFS len tuningova arkadovka bez stipky realizmu...
.. skoda hitoviek ako Assasins Creed alebo SPORE ktore vyjdu az na jar buduceho roku...
//jaj zabudol som na Orange Box - rozhodne som za tuto moznost ak ju este nemas, okrem mimoriadne originalnej hry portal, pokracovania uspesnej serie HL2 - Episode Two, je v balicku hier aj Team Fortress 2 - pre zabavu a odreagovanie snad najlepsia multiplayerovka, nielen za poslednu dobu