Hrabanie/stavy z PC :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kels
King
King

Hrabanie/stavy z PC :)

Príspevok od používateľa Kels »

:D
TEraz ma len tak napadlo,ci niekto tuna mal "stavy" s PC :D NApr. ze dlho hral az mu s toho yebalo : ) (minule napr. mne sa stalo po EXTRA dlhej pařbe San Andeas,ked som vysiell von tak som sa xcel pozret za seba ,tak "som hladal stredne stacito na myske" :D lebo v sa sa pozerate za seba str. mysitkom)
Alebo vseobecne ked som na kompe dlhsie a idem spat akonale zavrem v posteli oci MAM totalne haluze :| hehe
Ma ?
Aristox
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Ja som mal raz podobný zážitok World of Warcraft...Bol som v lese a hľadal som jednu cestičku čo tam ani byť nemala a potom som si vspomenul že je to z WoW :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..nieco podobne som mal.. bolo to v case, ked este letela Civilizacia I.. asi 12r dozadu.. :) ..mi z toho hrablo, ze ked ma mati vyhnala vysypat smeti, tak som po kazdom kroku chcel zastat a zmenit jednotku na inu.. :D ..potom som to uz tak neprehanal.. ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja kreslim grafiku do tycoon transportu na baze pixelov,takze po celom vikende kreslenia v pondelov v skole vsetko vidim ako pixely...
ale inac celkom do pohody,teda zatial....
ale bojim sa sa ze ked si budem robit vodicak,tak prva vec co bude ze budem hladat klavesku-hlavne SPACE,UP,DOWN,LEFT a RIGHT :smt046
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

koli PC mam kadejake debilne sny ale to je uz fakt sila take sa nesniva len tak :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

samozrejme ked dlho drtim nejaku hru, tak sa mi o nej sniva, ale viem ze ked som hraval Fahrenheit-a, tak som raz nieco hladal doma a podvedome som cakal kedy sa mi objavi ponuka na akciu :-) (kto to hral, tak vie co myslim). Podobne pocas hrania Half-life 2 som mal nutkanie pri pozerani sa okolo stlacat prave tlacidlo a rozhadzovat veci...
A Fallout 1,2 je kapitola sama o sebe - vzdy som mal flashe z hry pri beznom zivote, sny len a len o svete falloutu :roll:
DanielJackson
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielJackson »

jo, mne sa to tiez stava. Tak si bavim General a potom vecer idem spat, a mam strach, ci na mna amici nezautocia v noci :smt046 Horsie to bolo po NFS MW, ked som brzdil pomali pred kazdou zakrutou
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

z dlheho hrania CoD2 sa mi v noci snivalo ako sme mali cela trieda samopaly.myslim to vatne :shock: :lol:
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

mne po neskutocne dlhom hrani Wolfensteina (toho staruckeho) rajbalo tak v prasine ze som snival iba v 90stupnovych uhloch :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

ja nic moc... akurat ked po dlhsom hrani Tocy idem do normalneho auta tak mam tendenciu nadbiehat do zakruty ci jazdit stylom plyn / brzda aby som siel co naj...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Sajmon napísal:z dlheho hrania CoD2 sa mi v noci snivalo ako sme mali cela trieda samopaly.myslim to vatne :shock: :lol:
hehe tak toto sa stalo aj mne ale v CoD jednotke :lol:
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

no ja keď som hral jeden čas stronghold crusader tak keď som zaspával tak som mal stále pred očami tých lučišníkov a kušiarov na hradbách jak strieľajú po nepriateľoch no koniec sveta
kuko_mt
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kuko_mt »

UZ SOM RAZ MAL TAKY STAV Z NFSU 2 KED SOM NEMOHOL PREIST JEDEN DRAG, (MAL SOM SLABE AUTO) . Z NERVOV SOM PAR-KRAT PC VYTIAHOL ZO ZASTRCKY, ALE NAKONIEC SOM TO PRESIEL. 8)
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

No ja keď som hrával Jedi Academy v jednom klane a vtedy keď som išiel spať, tak sa mi snívalo ako budem zajtra bojovať, aké finty vyskúšam a tak. V poslednom dobe robievam vo Photoshope a keď vidím nejakú ošumtelú budovu, hovorím si ako by som ju v PS vedel pekne upraviť, zahladiť pukliny a tak :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja som take stavy mal z CSka 1.6ky :D Napriklad som dohral asi po piatich hodinach a siel von :D a stale som sa uhybal aby ma ludia nezbadali :D bol to brutaaal :D ale neskor som si to uvedomil tak som prestal :D
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

ja ked som hral THE SIMS a ked som siel spat tak sa mi snivalo
ze chodim po byte ale vsetko co som spravil (otvoril chladnicku, rozpraval som sa, pozeral TV) tak sa mi to ukazovalo v lavo hore tak ako pri hre

ale moju kamosovi sa stalo to iste :lol:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

jedine co hram je CoD2, ked som hral singleplayer, kazdu noc som prezival to, co som odohral (ked som dostal headku som skoro spadol z posetele :lol: ). Potom, ked som odohral vylodenie v normandii, uz stale len to. Obcas je to velmi neprijemne... Co hram multi ma obcas len tak napadne ze by sa niekde celkom dobre hodil smoke aby ma nebolo vidno, niekedy zas vidim idealnu hlavicku na HS :D Som psychonaut :lol:
belaC
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa belaC »

ked som hraval doom2, tak sa mi snivalo ze u mna v pivnici je ten cerveny demon gulaty a potom ma nahanal po dvore a snazil som sa dat QUIT GAME ale neslo to potvrdit
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

obcas som zalagovane sny z CS1.6 :D normalne v snoch mi lagovalo :D to ze som behal po KE a strelal to bolo vedlajsie hlavne ze mi to lagovalo :D:D:D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

omg viem ze je o tom taky vtip, ale mne sa to normalis stava: ze po dlhom drteni mam nesikovne ruky a ked nieco rozsypem, rozlejem atd. tak hned hladam Back alebo Undo :lol: :D :P
Napísať odpoveď