TEraz ma len tak napadlo,ci niekto tuna mal "stavy" s PC NApr. ze dlho hral az mu s toho yebalo : ) (minule napr. mne sa stalo po EXTRA dlhej pařbe San Andeas,ked som vysiell von tak som sa xcel pozret za seba ,tak "som hladal stredne stacito na myske" lebo v sa sa pozerate za seba str. mysitkom)
Alebo vseobecne ked som na kompe dlhsie a idem spat akonale zavrem v posteli oci MAM totalne haluze hehe
Ma ?
Ja som mal raz podobný zážitok World of Warcraft...Bol som v lese a hľadal som jednu cestičku čo tam ani byť nemala a potom som si vspomenul že je to z WoW
..nieco podobne som mal.. bolo to v case, ked este letela Civilizacia I.. asi 12r dozadu.. ..mi z toho hrablo, ze ked ma mati vyhnala vysypat smeti, tak som po kazdom kroku chcel zastat a zmenit jednotku na inu.. ..potom som to uz tak neprehanal..
ja kreslim grafiku do tycoon transportu na baze pixelov,takze po celom vikende kreslenia v pondelov v skole vsetko vidim ako pixely...
ale inac celkom do pohody,teda zatial....
ale bojim sa sa ze ked si budem robit vodicak,tak prva vec co bude ze budem hladat klavesku-hlavne SPACE,UP,DOWN,LEFT a RIGHT
samozrejme ked dlho drtim nejaku hru, tak sa mi o nej sniva, ale viem ze ked som hraval Fahrenheit-a, tak som raz nieco hladal doma a podvedome som cakal kedy sa mi objavi ponuka na akciu (kto to hral, tak vie co myslim). Podobne pocas hrania Half-life 2 som mal nutkanie pri pozerani sa okolo stlacat prave tlacidlo a rozhadzovat veci...
A Fallout 1,2 je kapitola sama o sebe - vzdy som mal flashe z hry pri beznom zivote, sny len a len o svete falloutu
jo, mne sa to tiez stava. Tak si bavim General a potom vecer idem spat, a mam strach, ci na mna amici nezautocia v noci Horsie to bolo po NFS MW, ked som brzdil pomali pred kazdou zakrutou
ja nic moc... akurat ked po dlhsom hrani Tocy idem do normalneho auta tak mam tendenciu nadbiehat do zakruty ci jazdit stylom plyn / brzda aby som siel co naj...
no ja keď som hral jeden čas stronghold crusader tak keď som zaspával tak som mal stále pred očami tých lučišníkov a kušiarov na hradbách jak strieľajú po nepriateľoch no koniec sveta
UZ SOM RAZ MAL TAKY STAV Z NFSU 2 KED SOM NEMOHOL PREIST JEDEN DRAG, (MAL SOM SLABE AUTO) . Z NERVOV SOM PAR-KRAT PC VYTIAHOL ZO ZASTRCKY, ALE NAKONIEC SOM TO PRESIEL.
No ja keď som hrával Jedi Academy v jednom klane a vtedy keď som išiel spať, tak sa mi snívalo ako budem zajtra bojovať, aké finty vyskúšam a tak. V poslednom dobe robievam vo Photoshope a keď vidím nejakú ošumtelú budovu, hovorím si ako by som ju v PS vedel pekne upraviť, zahladiť pukliny a tak
ja som take stavy mal z CSka 1.6ky Napriklad som dohral asi po piatich hodinach a siel von a stale som sa uhybal aby ma ludia nezbadali bol to brutaaal ale neskor som si to uvedomil tak som prestal
ja ked som hral THE SIMS a ked som siel spat tak sa mi snivalo
ze chodim po byte ale vsetko co som spravil (otvoril chladnicku, rozpraval som sa, pozeral TV) tak sa mi to ukazovalo v lavo hore tak ako pri hre
jedine co hram je CoD2, ked som hral singleplayer, kazdu noc som prezival to, co som odohral (ked som dostal headku som skoro spadol z posetele ). Potom, ked som odohral vylodenie v normandii, uz stale len to. Obcas je to velmi neprijemne... Co hram multi ma obcas len tak napadne ze by sa niekde celkom dobre hodil smoke aby ma nebolo vidno, niekedy zas vidim idealnu hlavicku na HS Som psychonaut
ked som hraval doom2, tak sa mi snivalo ze u mna v pivnici je ten cerveny demon gulaty a potom ma nahanal po dvore a snazil som sa dat QUIT GAME ale neslo to potvrdit
omg viem ze je o tom taky vtip, ale mne sa to normalis stava: ze po dlhom drteni mam nesikovne ruky a ked nieco rozsypem, rozlejem atd. tak hned hladam Back alebo Undo