Najkrajsie je ked si clovek mysli ze ked 24fps staci pre oko na snimanie bezneho zivota tak to staci aj v hre.Omyl!V hre nezaostruje clovek iba na jeden predmet ale hra musi zaostrovat na vsetky predmety naraz takze je nemozne aby bola hra pri 20-40 fps nesekana
:]: Hlavne pri 85Hz CRT monitore, co??? Chcel by som vidiet ako davas 100 FPS pri novsich hrach, ci je to Crysis, Bioshock, Call of Duty 4, GTR 2 a podobne...
:] napísal:to vy co hrate ze 20-30 fps? pod 100 nejdem :]
100FPS mozes mat tak pri pozerani na stenu a ani v realnej scene by si to tvoje oko nevsimlo, nehlad nato ze na monitore musis mat 100Hz aby si mohol aspon pri tom kukani na stenu mat 100FPS
weed napísal:Hraval som CS 2-3 hodiny denne na 100FPS. Zazitok dobry, ale rozhodol som sa prestat s tym. Nikam to nespeje a progamer by zo mna nebol nikdy.
som si isty hoci ta nepoznam ze vela veci ktore robis nikam nespeju
ja si vravim ze ked ma nieco bavi tak preco nie, aj ked to nema ziadnu buducnost...samozrejme s rozumom, nie cely den CS hrat alebo podobne...
Mam aj ine zaluby okrem toho. Skor by som si zahral CSko na LANke. To je vacsi zazitok ako online. Ale tak niekedy treba seknut aj s tym. Ak si mieril tam, ze je to dobre na relax tak mozem suhlasit.
heh, niekde som hral CS so 70 či 80 FPS a sa mi to zdalo že to ide nejak neprirodzene rýchlo
Ako už niekto napísal, je to debilne položená otázka. 25 FPS v multiplayerovke a 25 FPS v ťahovej stratégi je sakra rozdiel