Hrate pc games???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

hravate pc games?

ano.volny cas travim hranim
29
23%
z casu na cas.ked mam cas tak ano
45
36%
uz velmi nie
46
37%
pc games je uplna strata casu
6
5%

Celkom hlasov: 126

Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm uz moc nie tiez som s toho vyrastol ale obcas dostanem strasne nutkanie nieco hrat napr fallout uplne mi chyba nainstalujem hram par hodin a potom sa k tomu zasa rok nevratim jedine co hravam castejsie je CS ale to len ked sa s kamosom dohodneme sa k nemu do bytu nasackujeme a gamesime tak 5 hodin do mesiaca
hehe toto je moj 400 prispevok :-)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ja iba uz obcas, ked niesom v robote, cez tyzden skoro nic ( pridem okolo 11-pol 12 vecer domou ) cize to uz skori nic :?
A caz vykend iba trocha, teraz cakam na carbona, asi upadne na cas wow :cry:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Hej hravam hry a bavia ma :) Hry ako Gothic a vela vela inych (prevazne RPG/MMORPG) ma naozaj uputali a ocarili ... A nemyslim si ze je to strata casu..POkial mate hranice kedy viete dost tak je to v poriadku...(A ja ich myslim si mam :P ) Treba to striedat s kopu dalsich veci (von,sport etc etc) a uvedomit si ze je to len druh relaxacie nie napln zivota (no ne vazne ,videl som aj ludi kt. proste "nezili" ..Nezili realny svet uplne im preplo v bedne ,vo dne , v noci mysleli na hry ,cele dni hravali,az sa im pomaly zivot rucal atdd :) )
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

:)

Príspevok od používateľa DeFeAt »

No tak ja hravam este hry. Nie zeby som sa nemohol od nich dostat ale ked mam vsetko splnene tak rad pařím :roll: No ale zas vsetko s mierou... Ved potom ideme vonku s partiou (napr. dnes pit a obletovat kurwy :D) alebo len tak sa prejst.. sem-tam sport ako je basketbal alebo aj za skolu hravam basketbal. Ucit sa tiez nezabudam tak nevidim nic v zle v PC hrach, kym nerobite to co moj kamarat. Ked je cely den sam doma, tak od 7:00 rana hraje Warcaft 3.. ty wole az do 21:00 a potom sa naje a pokracuje do 22:30 aj neskor.. a potom ho caka postel :P Takze vsetko s mierou :!:
Matros
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matros »

ja hravam dost casto aj ked by som nemusel .... :D
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

odkedy som nastupil na vysoku, tak som sa skoro prestal hravat. bud sa ucim, alebo travim volny cas v hospudce za intrakom. takze no more games, just beer 8)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

teraz uz na to nie je cas, ale v minulosti som vedela nad Warcraftom stravit nezdravo dlhe hodiny... :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mne sa stale pacili najma takticke hry.vietkong ma nenormalne bavil a potom aj zopar dalsich podobnych.chytila ma aj mafia,ale to bolo davno.
asi mi nebudete verit ale mne sa proste hra nechce zapinat (ked to tak dlho nacitava potom loaduje save,no koho to ma bavit).tak si radsej pustim nejaku hudbu s dakym pokecam kuknem hojko a idem prec od kompu k dacomu inemu.celkovo ma komp dost nudi.keby sa na nom nedala prehravat hudba ta ho predam hned na mieste
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ked mam chut si zahrat tak si zahram :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Tak ja mam s gamesami problem, ziadna ma nebavi :? Jedine co ma bavilo, mozno este aj bavi ale teraz proste nedrvim bol FEAR Combat. Raz do mesiaca pol hodinka MW ale aj to ma uz preslo, proste vsetko co som za kompom som na nete, alebo pisem veci/kreslim... Kazda jedna hra u mna skonci uninstallom po pol hodine hrania, vzdy ked vysla nejaka novinka tak som si to nainstaloval, ze a konecne ma mozno nieco chyti, ale teraz uz ani to... Nic nic :cry: Aj by som chcel aby ma nieco bavilo ale proste ma to prejde do pol hodinky, volakedy ked som bol mensi tak Warcraft 2 v kuse, a adventurky :) Teraz no games... :roll:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

s prichodom netu som tiez najprv prestal hrat tolko hry, ale potom som zacal hrat hry po nete. to ma zas prestalo bavit a teraz hram len obcas CS. to ma jedine bavi tak 1-2 hodky cez weekend. cez tyzden nemam cas - skola :? kedysi som hraval dost dlho Starcrafta :smt009 sice mam na disku celkom dost hier, ktore som nepresiel, ale sa mi proste nechce. pozrem ze co budem hrat, a potom si uvedomim, ze nic :D tak si zapnem firefoxa a brouzdam na nete alebo kecam s kamosmi
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja to už nehrám vôbec, teda teraz po dlhom čase si chodím zahrať NFS U 2 a to vždy len tak max. na hod.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no ja si zahram obcas jedina hra ktoru hram dlchsi cas je CS ale to tak raz zacas si zajdem na nejaky DM rozdam lamy a idem s5 do winu :) a teraz este kus maniacim na NFSC ale to ma zas prejde a nic ma potom nebude bavyt s hier :roll: zasa
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Re: Hrate pc games???

Príspevok od používateľa Famine »

Niekedy som hravaldosť často ...teraz to nahradil facebook na pcčku... viacej ravam už na konzolach je to take.. pohodlnejšie najma preto že ked tam pichneš hru tak sa nemusiš obávať že ti hra nepojde
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Gratulujem, tusim sa ti podaril rekord - otvorit temu az 6 rokov zabudnutu..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Napísať odpoveď