Hry do internetovej kaviarne
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
No akoze W3 jednoznacne, teraz to je daka mania ako Dota a pod.
A hlavne je to lacnejsie, napr. nas teraz stal STEAM na rok okolo 35 000,-
pritom W3 iba zakupenie hier a nic viac, a steam si najnovsie na seba nezaroby, a W3 za mesiac a menej, ale cool je aj Call2, a BF2,ale na to treba lepsie compy, aby sa deti nestazovali ze im to laguje a pod
A hlavne je to lacnejsie, napr. nas teraz stal STEAM na rok okolo 35 000,-
pritom W3 iba zakupenie hier a nic viac, a steam si najnovsie na seba nezaroby, a W3 za mesiac a menej, ale cool je aj Call2, a BF2,ale na to treba lepsie compy, aby sa deti nestazovali ze im to laguje a pod
co by si zakazal ?? hm fear je akoze co sa tyka z tej financne stranky drahy cca 1600 ale zase by to mohlo vynasat kvoli tomu ze ked to bude neaky zavislak hrat tak to bude chcet prejst a to mu bude trvat aspon 50 hodin takze to by sa ti ta cena tej hry aj vratila.. jedina hra ktora by v herni nemala chybat je cs to je zaklad.. 1.6 original kupis pod 500 korun takze dobra vec.. a samozrejme ked chces neake hry nezabudaj hlavne na autorske prava ale vsak to urcite vies..!ExploiD! napísal:no podla mna Fear,Far cry, san andreas, a csko, ale to by som normalne zakazal
-
undertaker35
Expert
-
Lord PROXI
King
quake no...undertaker35 napísal:Mne tam chyba Quake 3 Arena
a Frankk to ani poriadne nik nepozna, to by aj tak nik nehral.
A typujem ze ked ma niekto netcafe kde ma hry, nema dake crepy stare.
no jednu poznam, ale stade som radsej odisiel robit ku konkurencii, to ked tam uz sekalo aj CS 1.6 to bola hamba
Lord PROXI napísal:quake no...to nik nechce, tak isto ako UT 2004, ako malo, a iba obcas, pomali to pada ako CSko
a Frankk to ani poriadne nik nepozna, to by aj tak nik nehral.
A typujem ze ked ma niekto netcafe kde ma hry, nema dake crepy stare.
no jednu poznam, ale stade som radsej odisiel robit ku konkurencii, to ked tam uz sekalo aj CS 1.6 to bola hamba
o com ty tocis chlape?? pocul si uz nieco take ako multiplayer?? predstav si ze FEAR ho ma a dokonca ZADARMO!!!MurphY napísal:hm fear je akoze co sa tyka z tej financne stranky drahy cca 1600 ale zase by to mohlo vynasat kvoli tomu ze ked to bude neaky zavislak hrat tak to bude chcet prejst a to mu bude trvat aspon 50 hodin takze to by sa ti ta cena tej hry aj vratila..
Myslim ze by tam mali byt urcite tieto hry
counter strike 1.6:smt067
- mal by byt aj source, a rôzne patche.
jasne ze warcraft radil by som frozen throne a dat tam mapky npr footmenov,aos,enfo a taketo somarinky to sa zvycajne teraz hrava na warcraftovy potom battlefield podla mna tak asi vsetky -bf1942, battlefield deser combat , a 2 batllefielda ale ak by boly lepsie compy mozes aj bf 2142 . potom Myslim ze aj auta by sa tam hodily myslim ze na sietovku je dobry undegroun 2. A este half 2 - musi byt deadmach inac ak bude normalny tak pojdu iba mysie
.
jasne ze warcraft radil by som frozen throne a dat tam mapky npr footmenov,aos,enfo a taketo somarinky to sa zvycajne teraz hrava na warcraftovy potom battlefield podla mna tak asi vsetky -bf1942, battlefield deser combat , a 2 batllefielda ale ak by boly lepsie compy mozes aj bf 2142 . potom Myslim ze aj auta by sa tam hodily myslim ze na sietovku je dobry undegroun 2. A este half 2 - musi byt deadmach inac ak bude normalny tak pojdu iba mysie
-
Sniper-SVK
Expert
50 hodin? a to ratas aj s prebalovanim alebo co?MurphY napísal:co by si zakazal ?? hm fear je akoze co sa tyka z tej financne stranky drahy cca 1600 ale zase by to mohlo vynasat kvoli tomu ze ked to bude neaky zavislak hrat tak to bude chcet prejst a to mu bude trvat aspon 50 hodin takze to by sa ti ta cena tej hry aj vratila.. jedina hra ktora by v herni nemala chybat je cs to je zaklad.. 1.6 original kupis pod 500 korun takze dobra vec.. a samozrejme ked chces neake hry nezabudaj hlavne na autorske prava ale vsak to urcite vies..
No ak chces poradit ake hry tam treba, tak by si mal napisat hw konfiguraciu podla mna. Inak co sa ankety tyka, tak z nich by nemala chybat ani jedna.