Osobne v lokalizácii takýchto PDA nevidím veľký význam. Sám mám PDA v ENG, len tam mám hodené slovenské znaky (jeden txt súbor). Ak máš prístroj s WM, tak tam má každý takmer určite kilá softu, ktoré v slovenčine aj tak nie sú....
nj T-Mobile to urcite zaradi aj s prekladom , uvidime kedy .
Ak to ma byt v polovici semtembra v slovine tak mozno aj skoro , ale nerad by som si robil falosne nadeje
Ale ved windows mobile je podobne rieseny ako na destope takze ak uzivatel skusi tak zisti co to robi a moc toho nema co pokazit
niesom si istý ale ked t-mobile zaradí do ponuky raphaela tak nie ze by bol v SK preklade, ale nebude náhodou celý brandovaný?(t-mobilacke menu, veciciky bloknuty atd) kdezto lokalizacia CZ trebars od sunnysoftu je cisto lokalizacia...
hovorim ze neviem tak sa Vás to pýtam rad bych si ho kupil ale ked ho t-mobile customizuje tak od neho asi nie...
amateur : T mobil asi telefony branduje , co som pozeral , ja si pockam do konca septembra, mozno oktobra a kupim si ho z shopu , mozno pojde pod 17 000sk
samson010 napísal:amateur : T mobil asi telefony branduje , co som pozeral , ja si pockam do konca septembra, mozno oktobra a kupim si ho z shopu , mozno pojde pod 17 000sk
Ano, branduje. Od designu, po TouchFlo 3D, ktore je kompletne v ruzovo bielych farbach... Nechutne
mno lacnejšie než z sunnysoftu?
nejak sa mi to nezda:)
ja mam v česku známych tak mi to kupi a ked pojde na SVK(čirou nahodou pojde hned jak mi to kupi ) tak mi to donese...