Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

html
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 29 Okt 2007, 12:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

tých tagov nie je zas tak veľa. Tu máš ich prehlad: http://www.jakpsatweb.cz/html/rejstrik.html a aj tak ich bežne všetky nevyužívaš
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
digo
Star
Star

Založený: 05.08.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

este som sa stretol s jednym problemom... vsetci hovorite, aky je Internet Explorer zly a pod., co som si aj ja doteraz myslel a pouzival som Operu, ale ked som si nejaku tu moju stranku otvoril v Opere, tak nebola zobrazena celkom podla mojich predsatv. Opera nepodporuje vela tagov, neviem mozno by to vyriesilo pouzitie CSS. Confused napriklad urobil som tabulku, napisal som do tagu <caption>nadpis tablky a ked som parameter VALIGN="BOTTOM" tak mi ho Opera nezarovnala pod tabulku, ale Internet Explorer mi to zobrazil spravne... stalo sa mi to vo viacerych pripadoch, toto som uviedol iba taky priklad... ked budem robit stranku. chcem aby bola validna, takze mal by som pouzit CSS?? Confused Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nejde o to, ze Opera nepodporuje vela tagov (ona urcite podporuje to co kazu standardy), ale o to, ze Explorer podporuje vela nestadardnych tagov. Konkretne caption parameter valign nema Wink http://www.w3.org/TR/REC-html40/struct/tables.html#h-11.2.2
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
digo
Star
Star

Založený: 05.08.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 18:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Nejde o to, ze Opera nepodporuje vela tagov (ona urcite podporuje to co kazu standardy), ale o to, ze Explorer podporuje vela nestadardnych tagov. Konkretne caption parameter valign nema Wink http://www.w3.org/TR/REC-html40/struct/tables.html#h-11.2.2
nj mas pravdu, ked som dal ALIGN="BOTTOM" tak to uz islo...
ale to bol len priklad, stretol som sa uz viackrat s takym problemom, uvediem este dalsi priklad, v tabulke, ked dam BORDERCOLORLIGHT alebo BORDERCOLORDARK tak to tiez ide len v IE... ale aj som niekde cital, ze firma Microsoft zavadzala nejake tagy, tak mozno funguju len pre ich Internet Explorer... Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 19:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

digo napísal:
nj mas pravdu, ked som dal ALIGN="BOTTOM" tak to uz islo...
ale to bol len priklad, stretol som sa uz viackrat s takym problemom, uvediem este dalsi priklad, v tabulke, ked dam BORDERCOLORLIGHT alebo BORDERCOLORDARK tak to tiez ide len v IE... ale aj som niekde cital, ze firma Microsoft zavadzala nejake tagy, tak mozno funguju len pre ich Internet Explorer... Confused
Presne tak. Microsoft si kedysi vymýšlal svoje vlastné tágy, aby sa spravil "lepším" a práve kôli tomuto problému vzniklo W3C konzorcium a začalo písať štandardy. To je ale ešte dávna minulosť ešte z čias súbojov Netscape a IE (napr. netscape vyvinul javascript odpoved od MS bol VBScript hold javasriptu sa chytila aj nastupujuca mozilla a ostatatne prehliadače a o VBSripte sa už len rozpráva) ..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: