..ale za normalnych okolnosti aspon 1x denne..
HYGIENA
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Traktorista: Cakal som, kto sa kedy naviaze a dotkne sa to jeho cti.. OMG, som povedal hned, ze nikoho urazit nechcem.
Johny!: Aky metrosexual? O com rozpravas? Nebojim sa ziadnych bacilov, ale je pre mna dolezite, aby som v spolocnosti nesmrdel, ako tona humusu, aby sa ludia na mna divne nepozerali a odchadzali odomna kvoli tomu, lebo som si nezaliezol na 5 min. do sprchy.
A neviem si predstavit, co moze byt lepsie, ako v tychto letnych dnoch skocit do studenej sprchy 2-3 krat denne.
Johny!: Aky metrosexual? O com rozpravas? Nebojim sa ziadnych bacilov, ale je pre mna dolezite, aby som v spolocnosti nesmrdel, ako tona humusu, aby sa ludia na mna divne nepozerali a odchadzali odomna kvoli tomu, lebo som si nezaliezol na 5 min. do sprchy.
A neviem si predstavit, co moze byt lepsie, ako v tychto letnych dnoch skocit do studenej sprchy 2-3 krat denne.
-
Andi_Cibula
Addict
Podľa mňa je to skôr individuálne.
Niekto sa potí viac, niekto menej. Niekto sa potí tak, že sa sprchuje aj 3-krát za deň, niekto sa potí len málo (tak ako ja
) a stačí mu osprchovať sa raz za 2 dni.
Niekomu je to príjemmé sa sprchovať viac krát za deň, niekomu nie. Mňa osobne v zimnom období nikto neprinúti vstúpiť do sprchy viac ako 1-krát za deň.

Niekto sa potí viac, niekto menej. Niekto sa potí tak, že sa sprchuje aj 3-krát za deň, niekto sa potí len málo (tak ako ja
no ja sa potím hrozne, najmä na hlave a tváry.....Racius napísal:Podľa mňa je to skôr individuálne.
Niekto sa potí viac, niekto menej. Niekto sa potí tak, že sa sprchuje aj 3-krát za deň, niekto sa potí len málo (tak ako ja) a stačí mu osprchovať sa raz za 2 dni.
Niekomu je to príjemmé sa sprchovať viac krát za deň, niekomu nie. Mňa osobne v zimnom období nikto neprinúti vstúpiť do sprchy viac ako 1-krát za deň.
![]()
p4ra napísal:Inak som si vsimol (NECHCEM URAZIT VAS NAROD), ale mnoho Slovakov nema moc v laske sprchovanie
p4ra napísal:Nebojim sa ziadnych bacilov, ale je pre mna dolezite, aby som v spolocnosti nesmrdel, ako tona humusu, aby sa ludia na mna divne nepozerali a odchadzali odomna kvoli tomu, lebo som si nezaliezol na 5 min. do sprchy
V lete raz za den, niekedy aj kazdy druhy aj treti ...
V zime menej ...
Mne to tak vyhovuje a to je dolezite, a nevsimol som si, ze by odomna ludia odchadzali ...
ps: Nic nieje lepsie, ako sa spoteny nastriekat vonavkou
-
okonenipica
Zablokovaný
-
audiotrack
VIP
-
ANONYMKA17
Light Star