Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Ako casto sa sprchujete, kupete? |
| Každý deň |
|
57% |
[ 54 ] |
| Každy druhy den |
|
17% |
[ 16 ] |
| Par krat za tyzden |
|
13% |
[ 13 ] |
| Kazdy tyzden |
|
2% |
[ 2 ] |
| Par krat za mesiac |
|
5% |
[ 5 ] |
| Len ked som spoteny, a smrdim |
|
4% |
[ 4 ] |
|
| Celkom hlasov : 94 |
|
| Autor |
Správa |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 452
Zaslal: 10 Júl 2006, 20:40 Predmet: HYGIENA |
|
|
Moj spoluziak ma 13 rokov a nevie co znamena slovo hygiena...
Raz sa nam priznal, ze ked ide na WC tak si po ulave ruky neumyva, tak sme mu povedali ze nech si ich zacne umyvat lebo tak je to spravne...a on na to: Naco?, neskor sme ho prichitili, ze jeden par ponoziek ma cely tyzden...spytali sme sa na to, a on ze jedne ma na tyzden a tak isto aj spodne pradlo, ze ked sa raz za tyzden umyje tak si da nove...
Do skoly chodi spinavy....A po telesnej si vsetci umyjeme ruky, jemu sa to zna cudne...Vraveli sme ucitelke, ze s tym ma problemy...A on jej vtedy povedal ze sa umyva kazdy den, a vzdy ma nove pradlo, potom bol na nas nastvany ale nic sa nezmenilo, je taky ako aj bol....
Raz sme boli na plavarni a isiel na WC, a na dverach a pri umyvadlach bol velky plagat:Po pouziti WC sa osprchovat, on sa zasmial a povedal: Naco, ved ideme do bazena...
co si o tom myslite? Ako casto sa umyvate vy?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sancho Light Star

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 225 Bydlisko: Zubrohlava Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
sak co by ne, voda je dnes draha co myslis, ze to len tak?sa sprchovat kazdy den? este ze mam vodu zadarmo.A steluje ma ze nemam doma sprchu a kupat sa za kazdym nie je ono ale tak raz za 2 dni |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 7255 Bydlisko: afpd Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 20:55 Predmet: |
|
|
raz za 2 dni je podla mna akurat, ked som po nejakej narocnej fyzickej cinnosti tak aj kazdy den kvoli vlastnemu pohodliu pretoze nemam rad ked som ulepeny
k tomu spoluziakovi: aj my sme mali takeho v triede, ale co uz, je to jeho vec a ked vy dodrzujete zaklady hygieny tak by ste nemali ani nic chytit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1825 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| raz za 2 dni? fuj ved si predstav coho vsetkeho sa dotknes a tym nemyslim len rukami, kolkokrat za den ides na zachod ci uz na velku potrebu alebo malu, nehovoriac o tom ze aj ked to necitis tak sa potis. No ja by som urcite nemohol ist vecer do postele bez toho aby som sa osprchoval. V lete ak sedim doma sa chodim sprchovat aj 5x za den a obycajne rano a vecer a ked sa mi nechce tak staci ked sa osprchujem vecer. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15720 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 22:35 Predmet: |
|
|
Hehe, sranda spoluziak, musite mat z neho radost.
K teme: Podla mna je to individualne, nevidim v mladsom veku problem, ze sa napr. v 11 rokoch clovek osprchuje napr. 2x do tyzdna, predsa len sa dieta este inak poti ako dospelaci. Taktiez niekto, kto sedi cely den doma pri PC a je v chladku, tak je na tom asi inak. Ale v tychto horucavach aspon raz denne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 738 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 22:36 Predmet: |
|
|
ja tri razy denne pokial idem cez den von, ak som doma cely den tak len 2 krat-rano a vecer
som bol na lyziarskom a kamos strasne smrdel asi po 4 dnoch tak sa pytam ze kedy sa naposledy sprchoval a on ze este pred lyziarskym, som ho skoro zabil, on povedal ze sa sprachuje raz za tyzden v nedelu pred skolou....tak sme ho este s jednym spolubyvajucim doutili aby sa isiel osprchovat a odvtedy sa sprchuje kazdy den 2 krat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6726 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 0:35 Predmet: |
|
|
Heh, ze 2x do tyzdna. Co ste chori? Sprcha denne musi byt 2-3 krat minimalne. K tomu dezodorant + nejaky kvalitny sprej. Inak som si vsimol (NECHCEM URAZIT VAS NAROD), ale mnoho Slovakov nema moc v laske sprchovanie..
Dnes som isiel do mesta, rodinka "uzasnych", dpce, taky smrad, ze dovidenia, taka ciara sa za nimi tiahla.. A toto zazivam pravidelne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
xphreak Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 187 Bydlisko: Seven holy paths to hell Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 2:17 Predmet: |
|
|
| Kazdy den 1-3 krat . |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 5:33 Predmet: |
|
|
| kazde rano |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2267 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 7:58 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| A toto zazivam pravidelne. |
si myslis ze si jediny, ze ty akoze "ne-slovak" to citis a my slovaci sme si na smrad zvykli? trochu drze nie?
k teme: v zime raz za den, no a vlete castejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 512
Zaslal: 11 Júl 2006, 8:42 Predmet: |
|
|
| kazde den raz , niekedy aj dva-trikrat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johny! Amateur

Stav:  Založený: 11.07.2006 Príspevky: 17
Zaslal: 11 Júl 2006, 8:49 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Co ste chori? Sprcha denne musi byt 2-3 krat minimalne. K tomu dezodorant + nejaky kvalitny sprej. |
Podla tohto sa buď chorobne bojíš bacilov (ako Monk) alebo si metrosexuál. Normálny človek sa určite nesprchuje dvakrát za deň.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2996
Zaslal: 11 Júl 2006, 8:50 Predmet: |
|
|
Inak s tým spolužiakom co o ňom píse =Erik= tak aj ja chodim do triedy a je to hrôza....
Ja sa sprchujem Každý večer, potom ráno sa idem este oplachnuť, a nasleduje dezodorant.....
Samozrejme v lete aj 2x denne sa sprchujem keď som spotený....
PS: ja mam 13 a odmalička som bol vedený ku až prehnanej hygiene... spotený nespotený som musel ako malý 7x do týžna sprchovať, ale asi je to tak dobré, aspoň nie som ŠPINDÍR  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 9:03 Predmet: |
|
|
| Sprchujem sa kazdy vecer a obcas aj rano.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
j Expert

Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 187 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 9:08 Predmet: |
|
|
| Johny! napísal: |
Podla tohto sa buď chorobne bojíš bacilov (ako Monk) alebo si metrosexuál. Normálny človek sa určite nesprchuje dvakrát za deň.  |
preco nie, nie je nic lepsie ako ranna sprcha a ked clovek pride z prace je to normalne, ze sa osprchuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|