Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Hypotéka
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
roman3x
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 26 Sep 2006, 15:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

balkymotor napísal:
akurat ze tam 30% urok nemas ale zisk sa dosahuje cakanim splacania hypoteky, pricom sa zatial peniaze investuju v zmiesanych fondoch cez poistovnu aby to bolo istene, takymto cakanim sa dosiahne na urokoch splatenie a este nieco navyse. ja sa do toho az tak velmi nerozumiem aby som ti to tu vsetko mohol vysvetlit, ale iste je ze s postojom: nieco sa da dobre skombinovat = podvod, to v zivote asi moc nedotiahnes a byt budes splacat do konca zivota, no ofense. ved predsa ked chcem novy nabytok na mieru tak zajdem za stolarom. a ked chcem pracovat s peniazmi tak idem za financnym poradcom. odbornici su tu neni pre srandu kralikov, tak ked nemam z niecim skusenosti a rozhlad tak vyuzijem ich sluzby, to da rozum. v zahranici sa ich sluzby normalne vyuzivaju a kazda rodina ma svojho finanacneho poradcu, a u nas to bude rovnako ale ludia este poriadne nevedia o tejto moznosti. btw. financny poradca je tu prave na to aby si nedal peniaze do pochybnych spolocnosti typu bmg invest

hej, hej, fin. poradca je tu od toho, aby som svoje prachy tocil cez im doporucene banky, poistovne, hypoteky a ine masinerie. to co hovoris si spravim aj sam, ak mi zozenies po znamosti hypoteku za 3% a strcis niekde tie prachy na 8% urok ... tak ti dam z tych 5% jedno... ale to by si ma vlastne nepotreboval...ale potreboval...niekto sa zarucit niecim musi, aby to naisto bezalo... teda, aby sa hypoteka dostala.
peniaze sa sami netvoria.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinco
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 26 Sep 2006, 17:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
Financny poradca JE poistovak, ibaze v bledoruzovom. Henti "wannabe" financni poradcovia, ktori maju za sebou rozne pochybne skolenia nerobia ni c ine, len to, ze predavaju, resp robia sprostredkovatela medzi tebou a poistovnami. Nic viac - nic menej. To ich poradenstvo spociva v peknych marketingovych zvastoch o fantastickom produkte presne na mieru, ktore sa sice dobre pocuvaju, ale od riadneho financneho poradenstva maju hodne daleko Wink "Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OBV klesne do kolien, ked sa ho spytam, do coho by som mal investovat prachy zajtra na komoditnom trhu cez NYMEX.

Nemylte si pojmy s dojmami, najlepsie vam vzdy poradia v banke, kde sa vyzaduje urcite akademicke vzdelanie, schopnosti, vlastnosti a neustale odborne skolenia.
Len pre info OVB je jedna z najvacsich spolocnosti, ktora posobi v 13 krajinach v celej europe. To nie su ziadny "wanna be financny poradcovia" s pochybnymi skoleniami, ale skolenia sa robia s tym vysledkom, ze mozes dosiahnut titul CFC alebo vyssie CFM, co nie je len taky titul ako si ty urcite myslis. Je to titul, ktory je uznavany vo vsetkych krajinach sveta, lenze to su chlapici, co uz len sedia v kancelarii a robia velke hovno a zarabaju tazke peniaze o ktorych sa tebe ani nesniva. Kazdy musi nejak zacat a vsetci, co to robia, zacinali ako ty hovoris "pochybnymi skoleniami". Ocividne do toho vidis velky prd. Je to jedna z najlepsie platenych prac a buducnost je iba o peniazoch... Wink

A ktomu, ze najlepsie ti poradia v bankach, asi si to nemyslel vazne. Kazda banka predava svoj produkt, ktory je najsuperlepsi zo vsetkych a ziadna ina banka taky nemoze poskytnut. Vbehnes do inej banky a tam zase ich produkt je supermeganajlepsi a nic sa mu nevyrovna. A zrazu dojdes k takemu bodu, ze si z toho uplny magor a nevies si vybrat, lebo sa ti vsetko vidi take iste. A tu nastupuje na scenu ten tvoj "Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OVB...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
uelektronik
Medium Star
Medium Star

Založený: 05.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Sep 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
...sprostredkovatela medzi tebou a poistovnami...
ano mas pravdu financny poradca ti ma sprostredkovat najlepsi produkt, samozrejme si nevyberem financneho poradcu s ktorym, nie je nikto spokojny, aj taky su bohuzial
killa_bee napísal:
..."Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OBV klesne do kolien, ked sa ho spytam, do coho by som mal investovat prachy zajtra na komoditnom trhu cez NYMEX...
financny poradca nie je investicny poradca alebo burzovy makler, i ked ma prehlad o tychto pohyboch, ale tieto veci on neriesi, to robia na to zamestnany ludia spolocnostou (ako napr OVB) ktory usmernuju financnych poradcov co je a co nie vyhodne, btw. ak si taky macher, cim sa vlastne zivis, vsak trh na teba caka a ak si v tom dobry tak mozes ist robit financne analyzy do nejakej banky alebo ss
killa_bee napísal:
...najlepsie vam vzdy poradia v banke...
rofl, clovece uz si niekedy videl ze by ti v banke (ss) povedali: nas dlhopisovy fond ma sice aktualne najvysii rast ale do buducna ho urcite predbehne fond konkurencnej spravcovskej spolocnosti.
clovece sa uvedom keby toto povedal bankovy zamestnanec tak ma padaka na mieste. v banke ti poradia ze naj su len tie ich produkty.

financny poradca nie je chodiaca kalkulacka, je to poradca pre ludi ktory iba sprostredkovava produkty vyselektovane analytikmi. inak ked si myslis ze FP sprostredkovava iba produkty za ktore ma najvacsiu odmenu v spolocnosti, tak to je dvojsecny mec, lebo taky produkt nie je vyhodny a teda ludia nie su spokojny, a teda financny poradca tym padom neziska odporucania od spokojnych ludi a je odpisany. preto si treba vybrat takeho ktoreho tvoji znamy poznaju a su s nim spokojny
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
roman3x
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Sep 2006, 21:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
Len pre info OVB je jedna z najvacsich spolocnosti, ktora posobi v 13 krajinach v celej europe. To nie su ziadny "wanna be financny poradcovia" s pochybnymi skoleniami, ale skolenia sa robia s tym vysledkom, ze mozes dosiahnut titul CFC alebo vyssie CFM, co nie je len taky titul ako si ty urcite myslis. Je to titul, ktory je uznavany vo vsetkych krajinach sveta, lenze to su chlapici, co uz len sedia v kancelarii a robia velke hovno a zarabaju tazke peniaze o ktorych sa tebe ani nesniva. Kazdy musi nejak zacat a vsetci, co to robia, zacinali ako ty hovoris "pochybnymi skoleniami". Ocividne do toho vidis velky prd. Je to jedna z najlepsie platenych prac a buducnost je iba o peniazoch... Wink

A ktomu, ze najlepsie ti poradia v bankach, asi si to nemyslel vazne. Kazda banka predava svoj produkt, ktory je najsuperlepsi zo vsetkych a ziadna ina banka taky nemoze poskytnut. Vbehnes do inej banky a tam zase ich produkt je supermeganajlepsi a nic sa mu nevyrovna. A zrazu dojdes k takemu bodu, ze si z toho uplny magor a nevies si vybrat, lebo sa ti vsetko vidi take iste. A tu nastupuje na scenu ten tvoj "Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OVB...

Mnooo, a OVB poradca nepredava a zivi ho pan boh, ked dobre poradi a za to mu pomasti ucet, bo vie, ze to je dobry clovek a nezistne dobre radi...alebo ako? nie je plateny z provizii?
Nechal som sa raz nakecat na to ich skolenie, a po vikendovom skoleni som vyfajcil skatulku cigariet, co som bol taky nervozny a to fajcim tak skatulku za 3 roky jednu!. A CFC znamena co? CertiFiedCicvor a CFM CertiFiedMagor???
Ten titul je uznavany kym??? Nizsie postavenymi financnymi poradcami? alebo na uradoch? Ma rovnaku hodnost, ako ine tituly? MUDr. napr? Zarabat prachy sa daju aj bez tvojich pochybnych skoleni a titulov ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
killa_bee
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.08.2005

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pinco pinco - mal som to ovela viac rozpisane, ale je*em na to (na teba??) Smile Ocividne mas niekoho vo svojom okoli OBVckara....mfp. Len mi pls vysvetli co su to za tituly ten CFC a CFM....to jedno je freon, to viem...to druhe poznam ako Cold Fusion Template.
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
Pinco pinco - mal som to ovela viac rozpisane, ale je*em na to (na teba??) Smile Ocividne mas niekoho vo svojom okoli OBVckara....mfp. Len mi pls vysvetli co su to za tituly ten CFC a CFM....to jedno je freon, to viem...to druhe poznam ako Cold Fusion Template.
mozno mu len krivdime... mozno je len spokojny klient, ktoremu OVB dealer zarobil viac, ako kebyze strci prachy na 0.05% urok na ucte do prvej banky, ktoru stretol na ulici, a tera sa z toho raduje, ze mu prachy zarabaju 8% na zaklade rady od financneho poradcu ...nakoniec tie prachy skoncili niekde v deutche bank, alebo dakej firme, ktoru maju pod kontrolou a v ktorej maju podiel rovnako, ako v OVB. Neviem presne, ktora banka je za touto "nezavislou" firmickou OVB, ale tak dako to je.
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 15:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee napísal:
Financny poradca JE poistovak, ibaze v bledoruzovom. Henti "wannabe" financni poradcovia, ktori maju za sebou rozne pochybne skolenia nerobia ni c ine, len to, ze predavaju, resp robia sprostredkovatela medzi tebou a poistovnami. Nic viac - nic menej. To ich poradenstvo spociva v peknych marketingovych zvastoch o fantastickom produkte presne na mieru, ktore sa sice dobre pocuvaju, ale od riadneho financneho poradenstva maju hodne daleko Wink "Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OBV klesne do kolien, ked sa ho spytam, do coho by som mal investovat prachy zajtra na komoditnom trhu cez NYMEX.

Nemylte si pojmy s dojmami, najlepsie vam vzdy poradia v banke, kde sa vyzaduje urcite akademicke vzdelanie, schopnosti, vlastnosti a neustale odborne skolenia.

suhlasim,...
Návrat hore
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 18:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok chlapi vidim, ze do toho vidite ovela viac ako ja, pritom sa podobnym zalezitostiam venujem uz skoro 5 rokov, ale nechajme to tak, ak si niekto mysli, ze je mudrejsi ok berem spat... Vidim, ze to nema vyznam a jediny, co aspon trochu do toho vidi je balkymotor.

btw. Traktorista, aspon trochu skus prestudovat tuto problematiku a potom sa vyjadruj Wink
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 19:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
ok chlapi vidim, ze do toho vidite ovela viac ako ja, pritom sa podobnym zalezitostiam venujem uz skoro 5 rokov, ale nechajme to tak, ak si niekto mysli, ze je mudrejsi ok berem spat... V

nas skutocne zaujima, co su to tie 2 tituly zac, tak nam to plese objasni.
Návrat hore
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Európska akadémia vzdelania spoločnosti OVB AG Vás jeden rok bude pripravovať na medzinárodné záverečné skúšky na „CFC“ za spolupráce s inštitútom St. Gallen Institut Synthegra AG a renomovaným tímom profesorov z medzinárodne uznávaných univerzít. Po úspešných skúškach dostanete titul „Certified Financial Consultant“: Pevný základ a najlepšie predpoklady pre Váš úspech smerom úplne nahor.

zdroj: www.ovb.sk
Návrat hore
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 20:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok, tak kto poradi poriadne ? Asi nik, co ? :/
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 27 Sep 2006, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinco napísal:

zdroj: www.ovb.sk

ok, a co zaujimaveho je tuto: http://intranet.ovb.sk/?
Návrat hore
killa_bee
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.08.2005

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 0:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tymto prispevkom sa nechcem dotknut nikoho, kto sa zivi ako financny sprostredkovatel, je to robota ako kazda ina. Len nemam rad, ked niekto nieco zavadzajuco glorifikuje.

zdroj www.obv.sk ??? ale no taaaaaak Smile to ma byt akoze doveryhodne? Myslis si, ze by sa OBVcka na vlastnej i-net prezentacii zhadzovala? Samozrejme, ze tam napisu o sebe len to najlepsie. Ale ved nevadi. Venujes sa tomu uz 5 rokov...uz mas tie "medzinarodne uznavane" tituly? Ved to trva jeden rok, takze uz by si mal akurat tak prdiet do stolicky a zarabat strasne peniaze, o ktorych sa mi nikdy ani snivat nebude Smile Hmmm, ktore su to tie univerzity? Silne pochybujem, ze nieco na sposob Cambridge, Oxford, Yale, Harvard.....
Na margo tych penazi....v jednej maklerskej firme mam bejvalku, ktora v ramci pyramidy postupila davnejsie na oblastnu manazerku, v druhej firme mam spoluziacku, ktora je manazerka/koordinatorka "poradcov" v ramci celej SR...a viem zhruba kolko penazi je vyclenenych, v ramci jednotlivych produktov, na provizie. Este ked sa zohladni princip pyramidy, resp zakona padajuceho houna, tak jednoduchou matematikou sa lahko odhadne kolko asi tak rocne moze jeden "poradca" zarobit. A vobec to nie su take strasne peniaze, o ktorych sa nam ani nesniva.

A mozem este pokracovat dalej, ako napriklad pekne kozene dosky na papiere + kalkulacka za cca 1600,-, samozrejme, ze je to prezentovane ako darcek v ramci "kolektivneho vymyvania mozgov" - oficialne prezentovanych ako skolenia,.....ale nechce sa mi Smile

Rychlo sa peniaze zarobit nedaju, to si vyhodte z hlavy, jedine ze by ste mali pol miliardy a v tom pripade vam to banky vedia krasne otocit na kratkodobych terminovanych vkladoch. Najspolahlivejsia investicia su nehnutelnosti.
Návrat hore
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 6:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

killa_bee lenze tu nik nechce rychlo zarobit, tu dakto potrebuje hypo Smile
takze menim otazku ... je viac firiem, ktorych "zamestnanci" sa zaoberaju financnym poradenstvom ? ved preco si nedat vyhotovit ponuku od dvoch rozdielnych Very Happy
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 8:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

mishenko napísal:
killa_bee lenze tu nik nechce rychlo zarobit, tu dakto potrebuje hypo Smile
takze menim otazku ... je viac firiem, ktorych "zamestnanci" sa zaoberaju financnym poradenstvom ? ved preco si nedat vyhotovit ponuku od dvoch rozdielnych Very Happy
Takze tu mame par hypotekarnych bank, ako Prvu stavebnu sporitelnu, VUB nemeckeslovo, CSOB hypotekarnu banku, a par firiem, ktore ich predavaju, ako napr. OVB. Mozno hypoteky uz robi viac bank, fakt neviem. Bud si zajst do kazdej z tychto bank po info, a davat zaludne otazky, ze co ak chcem napr. po 5tich rokoch splacat nie 5000 mesacne, ale 10000, ci to ide, ci ma nebudu penalizovat... alebo sa na toto vsetko popytat toho fin. poradcu. Ale toho by som sa len pytal, ak by som sa ho najpr opytal, ci maju zmluvy so vsetkymi hyp. bankami, a ake provizie od nich maju. Ak rovnake, tak pocitam, ze bude radit objektivne. Razz
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: