|
|
|
| Autor |
Správa |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 29 Sep 2006, 9:26 Predmet: |
|
|
| killa_bee napísal: |
| A mozem este pokracovat dalej, ako napriklad pekne kozene dosky na papiere + kalkulacka za cca 1600,-, samozrejme, ze je to prezentovane ako... |
toto robi ZFP
| mishenko napísal: |
killa_bee lenze tu nik nechce rychlo zarobit, tu dakto potrebuje hypo
takze menim otazku ... je viac firiem, ktorych "zamestnanci" sa zaoberaju financnym poradenstvom ? ved preco si nedat vyhotovit ponuku od dvoch rozdielnych  |
pokial viem tak tu je OVB, AFS, ZFP, MBI.
Moja rada to msml ak chces to najlepsie, tak asi budes musiet pobehat vsetky vyssie uvedene hypobanky, urobit si taky maly prieskum ze ktora ti da ake podmienky, a potom sa stretnut aj s financnymi poradcami, a porovnat ktory subjekt ti da najlepsiu ponuku. viem zabijes pri tom cely tyzden, ale tak by som postupoval ja po precitani vsetkych tychto postov, keby som nebol zaintersovany tiez. ak to tak urobis, tak napis svoje skusenosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2006, 9:51 Predmet: |
|
|
| killa_bee napísal: |
Tymto prispevkom sa nechcem dotknut nikoho, kto sa zivi ako financny sprostredkovatel, je to robota ako kazda ina. Len nemam rad, ked niekto nieco zavadzajuco glorifikuje.
zdroj www.obv.sk ??? ale no taaaaaak to ma byt akoze doveryhodne? Myslis si, ze by sa OBVcka na vlastnej i-net prezentacii zhadzovala? Samozrejme, ze tam napisu o sebe len to najlepsie. Ale ved nevadi. Venujes sa tomu uz 5 rokov...uz mas tie "medzinarodne uznavane" tituly? Ved to trva jeden rok, takze uz by si mal akurat tak prdiet do stolicky a zarabat strasne peniaze, o ktorych sa mi nikdy ani snivat nebude Hmmm, ktore su to tie univerzity? Silne pochybujem, ze nieco na sposob Cambridge, Oxford, Yale, Harvard.....
Na margo tych penazi....v jednej maklerskej firme mam bejvalku, ktora v ramci pyramidy postupila davnejsie na oblastnu manazerku, v druhej firme mam spoluziacku, ktora je manazerka/koordinatorka "poradcov" v ramci celej SR...a viem zhruba kolko penazi je vyclenenych, v ramci jednotlivych produktov, na provizie. Este ked sa zohladni princip pyramidy, resp zakona padajuceho houna, tak jednoduchou matematikou sa lahko odhadne kolko asi tak rocne moze jeden "poradca" zarobit. A vobec to nie su take strasne peniaze, o ktorych sa nam ani nesniva.
A mozem este pokracovat dalej, ako napriklad pekne kozene dosky na papiere + kalkulacka za cca 1600,-, samozrejme, ze je to prezentovane ako darcek v ramci "kolektivneho vymyvania mozgov" - oficialne prezentovanych ako skolenia,.....ale nechce sa mi
Rychlo sa peniaze zarobit nedaju, to si vyhodte z hlavy, jedine ze by ste mali pol miliardy a v tom pripade vam to banky vedia krasne otocit na kratkodobych terminovanych vkladoch. Najspolahlivejsia investicia su nehnutelnosti. |
ok je jasne, ze si tento prispevok smeroval hlavne na mna. Ak je cele poradenstvo pre teba len velky nezmysel a je to len kopa spekulacii a pochybnych skoleni, uprimne mi je to jedno. Vidim, ze si informovany a vies kolko poradca zarobi, tak naco sa hadat. Tituly bohuzial nemam ziadne, pretoze nerobim konkretne financneho poradcu. A kde si zobral, ze to trva jeden rok by ma zaujimalo?! Nasa diskusia smeruje ku hadke a to by som bol nerad a myslim to naozaj vazne. Takze to ukoncime a bude lepsie ak sa pokusime poradit kolegom, ktori potrebuju pomoct s hypotekou ok?
btw. len mi neda nereagovat na "kolektivne vymyvanie mozgov" a.k.a skolenie, co myslis, ze sa robi na tych skoleniach? Skus mi to trochu priblizit. Neber to ako offense  |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 445
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|