|
|
|
| Autor |
Správa |
msml Amateur

Stav:  Založený: 02.06.2005 Príspevky: 12
Zaslal: 21 Sep 2006, 17:13 Predmet: Hypotéka |
|
|
| Chcem si kúpiť rodinný dom a potreboval by som na to hypotéku vo výške 2 000 000. Poradte mi niekto , do ktorej banky by som mal ísť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 447 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 17:30 Predmet: |
|
|
dnes uz asi vsetky banky poskytuju uver na kupu nehnutelnosti, ale myslim ze potrebujes 30 % z ceny nehnutelnosti, ktore zaplatit a banka ti zvysok pozicia. sucasne rucis tou nehnutelnostou, na ktoru ti poziciala.
konkretne ti najlepsiu banku nepoviem, stale sa to meni, ale poradim ti: "vsade sa da dohodnut". 2 000 000 nie je malo penazi a oni ti dokazu dat lepsi urok, ked chcu, len sa musis jednat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2544 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 17:33 Predmet: |
|
|
su 2 druhy uverov, rychly uver a lacny uver, ako prvu by som navstivil banku kde mas vedeny bezny ucet
banky teraz pozicaju aj na 100% ceny nehnutelnosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 21 Sep 2006, 17:56 Predmet: |
|
|
toto by som riesil cez financneho poradcu, myslim ze vedia skombinovat taky produkt volaju to ze AEcko a da sa nastavit tak nejako ze napr. 20 rokov platis mesacne 5tku a nakoniec s toho budes mat este nejaky zisk, neviem presne, ale ked mi to jeden z nich vykladal ze co sa s tym da robit tak som oci vyvaloval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2006, 18:40 Predmet: |
|
|
| do tohto sa nepustaj sam ako uz spomenul balkymotor, najprv sa porad s financnym poradcom, ktory poskytuje sluzby zadarmo, takze nic nestratis a urcite ziskas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 23 Sep 2006, 15:19 Predmet: Re: hypotéka |
|
|
| msml napísal: |
| Chcem si kúpiť rodinný dom a potreboval by som na to hypotéku vo výške 2 000 000. Poradte mi niekto , do ktorej banky by som mal ísť... |
blbost hladat odpoved na tomto fore , kde je vekovy priemer 15 rokov , odbornikov potrebujes , ak si nerobis prdel |
|
| Návrat hore |
|
 |
msml Amateur

Stav:  Založený: 02.06.2005 Príspevky: 12
Zaslal: 25 Sep 2006, 20:01 Predmet: |
|
|
| Nerobím si prdel, len som chcel vedieť čo by mi tu poradili ľudia, ktorích ešte len čaká vážne rozhodovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1798
Zaslal: 25 Sep 2006, 20:07 Predmet: |
|
|
Takych je tu malo .. :/
Tiez by ma daco obdobne zaujimalo. Ti financny poradcovia su spolahlivi? Nie, ze poradia daco, na com maju najvacsi zarobok a clovek iba preplati ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
| mishenko napísal: |
Takych je tu malo .. :/
Tiez by ma daco obdobne zaujimalo. Ti financny poradcovia su spolahlivi? Nie, ze poradia daco, na com maju najvacsi zarobok a clovek iba preplati ... |
nie, financny poradca je od toho, aby ti poradil a v prvom rade ta do nicoho nenuti. Nesnazi sa nic predat, len ti ponukne niekolko rieseni a je na tebe ako sa rozhodnes. V kazdom pripade nemas co stratit, pretoze to robia zadarmo, mam s tym osobne skusenosti a uvidis, ze budes nadmieru spokojny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 445
Zaslal: 25 Sep 2006, 20:55 Predmet: |
|
|
| balkymotor napísal: |
toto by som riesil cez financneho poradcu, myslim ze vedia skombinovat taky produkt volaju to ze AEcko a da sa nastavit tak nejako ze napr. 20 rokov platis mesacne 5tku a nakoniec s toho budes mat este nejaky zisk, neviem presne, ale ked mi to jeden z nich vykladal ze co sa s tym da robit tak som oci vyvaloval  |
sak aj ja som vyvaloval oci, ako moze niekto ponukat 30% urok ...bmg invest...a potom vyvalovali ini ocami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1798
Zaslal: 25 Sep 2006, 21:00 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
| nie, financny poradca je od toho, aby ti poradil a v prvom rade ta do nicoho nenuti. Nesnazi sa nic predat, len ti ponukne niekolko rieseni a je na tebe ako sa rozhodnes. V kazdom pripade nemas co stratit, pretoze to robia zadarmo, mam s tym osobne skusenosti a uvidis, ze budes nadmieru spokojny. |
To by potesilo, ale nejde mi do hlavy ako sa uzivia ... provizia musi byt |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 250
Zaslal: 25 Sep 2006, 21:05 Predmet: Re: hypotéka |
|
|
| Švíík napísal: |
| blbost hladat odpoved na tomto fore , kde je vekovy priemer 15 rokov , odbornikov potrebujes , ak si nerobis prdel |
U tibja jest kalašnikov, uchadi v banku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 25 Sep 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
sak aj ja som vyvaloval oci, ako moze niekto ponukat 30% urok ...bmg invest...a potom vyvalovali ini ocami  |
akurat ze tam 30% urok nemas ale zisk sa dosahuje cakanim splacania hypoteky, pricom sa zatial peniaze investuju v zmiesanych fondoch cez poistovnu aby to bolo istene, takymto cakanim sa dosiahne na urokoch splatenie a este nieco navyse. ja sa do toho az tak velmi nerozumiem aby som ti to tu vsetko mohol vysvetlit, ale iste je ze s postojom: nieco sa da dobre skombinovat = podvod, to v zivote asi moc nedotiahnes a byt budes splacat do konca zivota, no ofense. ved predsa ked chcem novy nabytok na mieru tak zajdem za stolarom. a ked chcem pracovat s peniazmi tak idem za financnym poradcom. odbornici su tu neni pre srandu kralikov, tak ked nemam z niecim skusenosti a rozhlad tak vyuzijem ich sluzby, to da rozum. v zahranici sa ich sluzby normalne vyuzivaju a kazda rodina ma svojho finanacneho poradcu, a u nas to bude rovnako ale ludia este poriadne nevedia o tejto moznosti. btw. financny poradca je tu prave na to aby si nedal peniaze do pochybnych spolocnosti typu bmg invest |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

|
Zaslal: 25 Sep 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
| mishenko napísal: |
| To by potesilo, ale nejde mi do hlavy ako sa uzivia ... provizia musi byt |
provizia samozrejme je... financny poradca nie je nieco take ako napr. poistovak, ktory sa snazi za kazdu cenu predat urcity produkt, bez ohladu na to, ci je klient spokojny alebo nie. Financny poradca je od toho, aby s tebou spolupracoval dlhodobo. Uzavretim zmluvy, ako napriklad v tomto pripade hypoteka, sa jeho praca len zacina a moze ti pomoct vyliecit vsetky financne nezhody. Podrobnou analyzou zisti vsetko o tebe a na zaklade toho pripravi vsetky podklady a zhotovi taky produkt, aby ti dokonale sadol na tvoju mieru a este budes ziskovy. A navyse opakujem, ze ak sa snim stretnes nebudes nic platit, takze nemas co strati, jedine ziskat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 438
Zaslal: 26 Sep 2006, 14:34 Predmet: |
|
|
Financny poradca JE poistovak, ibaze v bledoruzovom. Henti "wannabe" financni poradcovia, ktori maju za sebou rozne pochybne skolenia nerobia ni c ine, len to, ze predavaju, resp robia sprostredkovatela medzi tebou a poistovnami. Nic viac - nic menej. To ich poradenstvo spociva v peknych marketingovych zvastoch o fantastickom produkte presne na mieru, ktore sa sice dobre pocuvaju, ale od riadneho financneho poradenstva maju hodne daleko "Vyskoleny" kravatak a.k.a financny poradca z OBV klesne do kolien, ked sa ho spytam, do coho by som mal investovat prachy zajtra na komoditnom trhu cez NYMEX.
Nemylte si pojmy s dojmami, najlepsie vam vzdy poradia v banke, kde sa vyzaduje urcite akademicke vzdelanie, schopnosti, vlastnosti a neustale odborne skolenia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|