|
| Autor |
Správa |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 8:25 Predmet: Hysteria.sk konci |
|
|
co si myslite mala nejaky prinos ?
4.9.2006
tak po osmich rokoch rusim hysterku. myslim ze uz ju netreba. ak hladas prielom, alebo cosi
z obsahu webu hysterky, da sa to vygooglit na mirroroch. server nam zhabala policia kvoli
veciam okolo nbu, da sa o tom docitat na
. ludom co prisli o data sa ospravedlnujem.
kto chce vratit peniaze za shell konto, nastavit forward na maily alebo poslat subory zo starej
zalohy, nech sa ozve mne alebo niekomu z adminov alebo na
| Kód: |
| fwrequest@hysteria.sk |
-zdroj: hysteria.sk- |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 8:44 Predmet: |
|
|
| Velka skoda. Myslim si, ze v oblasti IT mala na Slovensku velky prinos a schadzali sa tam dost dobri ludia, kt. vedeli aj poradit. Skoda. Zase raz "mudri policajti" ukazali, co je v nich. Ach, skoda hovorit.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 447 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 10:00 Predmet: |
|
|
najhorsie je, ze je to sposobene smiesnou fraskou okolo NBU.
podla Spissiaka nie je trestne, ked hacker zisti ze sa da a upozorni na to. ale ja si myslim, ze v takomto pripade by sa to ututlalo, pripadne po zmedializovani by sa to poprelo. lenze ked uz hacker ma aj dokaz, dopustil sa trestneho cinu.
je to zaujimave a urcite na zamyslenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 13:33 Predmet: |
|
|
| bola tam vela dobrych veci skoda ze to cele nakoniec takto skoncilo....ale zas sa dokazalo stare dobre porekadlo: Za dobrotu na zobrotu...tj upozornis na neospravedlnitelnu chybu a si za to potrestany....njn ale na Slovensku je to tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 879 Bydlisko: dm_overwatch :P Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 13:47 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
| bola tam vela dobrych veci skoda ze to cele nakoniec takto skoncilo....ale zas sa dokazalo stare dobre porekadlo: Za dobrotu na zobrotu...tj upozornis na neospravedlnitelnu chybu a si za to potrestany....njn ale na Slovensku je to tak... |
možem spoložit blbu otazku? čo to bolo za server? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2544 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 563
Zaslal: 05 Sep 2006, 14:59 Predmet: |
|
|
tu hacked gallery som ties kukaval,aj na boardoch boli dobre veci
prielom bol fajny,anonymyzacne sluzby som nevyuzival..no co,skoda, ale aj tak tie najlepsie roky az mala davno za sebou.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 879 Bydlisko: dm_overwatch :P Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 17:34 Predmet: |
|
|
aha diky.. tak tym padom je to skoda...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3249 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 19:15 Predmet: |
|
|
fakt skoda...vzdy sa tam nasli nejake perfektne utilitky
bude mi luto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 20:32 Predmet: |
|
|
Nech navzdy odpociva v pokoji
R.I.P. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vojtk Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 21:29 Predmet: |
|
|
| Ja som skoro spadol zo stolicky ked som videl ten oznam na ich stranke....Vedel som side ze ze ich zhabala policia ale myslel som ze to obnovia. FAKT SKODA, lebo obcas sa zisla ich dobra rada. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 578 Bydlisko: Komjatna Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 2:40 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Velka skoda. Myslim si, ze v oblasti IT mala na Slovensku velky prinos a schadzali sa tam dost dobri ludia, kt. vedeli aj poradit. Skoda. Zase raz "mudri policajti" ukazali, co je v nich. Ach, skoda hovorit.. |
hmm ten problem ma 2 stranky..ono je jednoduche povedat ze mudry policajti atd. ale ked utok bol zo servera onyx, policia ma plne pravo na zhabanie atd... takze len tolko...tym som nechcel povedat ze hysterka je/bola zla, ale vysvetli to zelenym |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2762 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 14:29 Predmet: |
|
|
Česť jej pamiatke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |