I am Legend
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec
Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect) 
No mne sa viac páčil originál koniec
podla mna ten originalny koniec nemal tak hlboku mysleinku, ako ten alternativny...Soviet napísal:obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniecTento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect)
v tom druhom sa potvrdilo, ze ti zombici su inteligentny a ten hlavny, ze si prisiel pre svoju druzku...
lebo smith si myslel, ze ked ju chytil a ten hlavny vysiel na slnko len kvoli tomu ze je hladny, lenze on sa ju snazil chranit
mne sa film pacil a to velmi sice mam net down 60kb/s ale podla mna sa oplatilo aale ten koniec bol lepsi ktory bol vo filme ale ten alternativny tiez nebol zly... apson sa nepotvrdili americke filmy....vsetko statne skonci
cakal som koniec ze vsetko dobre dopadne zombici sa sami vyliecia ked budu v tej miestnosti...chvalabohu to tak nebolo
vsetko najlepsie hojkooo
vsetko najlepsie hojkooo