|
|
|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7848 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:35 Predmet: |
|
|
| inak podla mna bol alternativny koniec lepsi ako original |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 777 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
| inak podla mna bol alternativny koniec lepsi ako original |
inac aj podla mňa..
ale mozno keby je v normalne verzii tento a videli by sme ako alternativny ten pôvodny mozno by sa nam pacil viac ten druhy..
is it clear?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7848 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:42 Predmet: |
|
|
| hmm.. ee.. mne sa proste pacil tento.. pretoze to znamena ze je velka sanca na pokracko tohoto dobre filmu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1674 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2771 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
| No ale to telo bola zena veduceho zombie, ktory im povedal slow down gentlemans. Preto ten klud. Inak sa mi tiez pacil original koniec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 257 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
Ja som za alternatívny koniec a pokračovanie ma vždy pri zaujímavých filmoch poteší  |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 649 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 7:58 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect)  |
podla mna ten originalny koniec nemal tak hlboku mysleinku, ako ten alternativny...
v tom druhom sa potvrdilo, ze ti zombici su inteligentny a ten hlavny, ze si prisiel pre svoju druzku...
lebo smith si myslel, ze ked ju chytil a ten hlavny vysiel na slnko len kvoli tomu ze je hladny, lenze on sa ju snazil chranit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
joejoe Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 24 Apr 2008, 8:36 Predmet: |
|
|
mne sa film pacil a to velmi sice mam net down 60kb/s ale podla mna sa oplatilo aale ten koniec bol lepsi ktory bol vo filme ale ten alternativny tiez nebol zly... apson sa nepotvrdili americke filmy....vsetko statne skonci cakal som koniec ze vsetko dobre dopadne zombici sa sami vyliecia ked budu v tej miestnosti...chvalabohu to tak nebolo
vsetko najlepsie hojkooo |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|