|
| Autor |
Správa |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 702 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 19:06 Predmet: |
|
|
5HTP na mne uspesne fungovalo, mama dosla domov, nahodila ksicht ze aky bordel tu zas je a ja som sa nemohol prestat smiat(nasilu som sa snazil prestat lebo viem ze to bolo trapne...)
kokain na mne vsak uz nefungoval...este sa s tym pohrajkam^^
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Smoake Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 660 Bydlisko: PWD. by RED> Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2007, 21:16 Predmet: |
|
|
je to blbost skusal som to ale nic, mozno som hluchy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 947 Bydlisko: moj avatar a 2x05 Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 1:30 Predmet: |
|
|
sorry ze obnovujem taku staru temu ale...
Teraz som to vyskusal, mal som marisku, nitrous a quick happy, no nic to so mnou akosi nerobi. Mam sluchatka, pohodlne sa usadim na stolicke, zavreim oci a pocuvam, no nic.
Pocul som vsak ze treba mat vypnuty priestrovy zvuk, ci take nieco, avsak to sa mi nejako nezda, ved z jedneho sluchatka ma ist ina frekvencia ako z druheho, ak to vypnem tak z oboch pojde to iste, nie ?
600 prispevkov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 805 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 12:05 Predmet: |
|
|
Niekedy som ten idoser skusal...
Funguje to ale nieje to vobec take jednoduche aby to zabralo...
Dam vam par tipov:
Stiahnite si MP3 verziu,najlepsie je to pocuvat v posteli...
V izbe by mala byt tma/pritmie
Musite mat zavrete oci(minimalne kym to nezaberie)
Nesmiete byt hlady,ziadne potreby atd.
Tiez je dobre mat vybavene setky starosti ulohy...
Proste byt v uplnej psychyckej pohode
Co skusat?
Niektore doses podla mna nefunguju,ine funguju len na niekom...
Na drvivej vacsine ludi co to robi spravne zafunguju tieto: Trip(slaby),LSD(to uz je celkom pekna sila),Peyote(nedoporucujem na zaciatok nemusi zabrat),Hand of god(skusal som jednoznacne najsilnejsi dose) viac som neskusal a tieto su aj najoblubenejsie...
Malo by sa to tiez pocuvat s stereo sluchatkami,uzavretymi pripadne KOSS SPARK PLUG su dobre...musia mat tiez velky rozsah MHZ
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 947 Bydlisko: moj avatar a 2x05 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2342 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 14:29 Predmet: |
|
|
ja nato nemam odvahu proste sa toho bojim ze mi preskoci v hlave a budem je*nuty
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 14:47 Predmet: |
|
|
stiahol som si to a skusil som to ale nevydrzal som pri tom dlho tak dementny zvuk som uz dlho nepocul ... ale mozno ked sa budem vecer nudit taksi to pustim pred spanim
ale inac pochybujem ze to navodzuje take stavy ako ked sa zhulite
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Jan 2008, 14:58 Predmet: |
|
|
Nie urcite to nieje ako pri normalnej droge
Marihuana ani hash na mna neucinkoval...
Ale LSD zabralo pekne a viem 100% ze to nebol ziaden placebo efekt ja som tomu tiez moc neveril ale teraz viem ze na tom nieco je...
Tiez si myslim ze ked to niekto bude davat kazdy den musi to mat nepriaznivy vplyv na mozog
|
|
| Návrat hore |
|
 |
nucli Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 120 Bydlisko: Horsky Park - HOPA ! (BA) Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 15:49 Predmet: |
|
|
| skusal som to par tyzdnov dozadu, mam koss spark plug, pohodlne som sedel v tmavej izbe kde bol klud, no ucinok neprisiel... tak som to po 25 minutach vypol...akurat ma troska z toho zvuku bolela hlava, nic viac =/
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sKoReC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
akurát som dal kamarátovi black sunshine ak to nehrá tak ho to riadne chytilo
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Jan 2008, 23:34 Predmet: |
|
|
Podla mna je najlepsie dat na zaciatok TRIP a potom LSD,tam si najlepsie zistite ze na tom nieco je,niektore doses urobili podla mna len tak a nefunguju
Ak vsetko robite ako sa ma vnimate tu "hudbu" tak by to s velkou pravdepodobnostou malo zabrat...
Nemali by ste pocas toho myslet na hovadiny,proste relaxovat,nemysliet na ucinky,ked to pride urcite to spoznate
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 263 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 0:53 Predmet: |
|
|
na man zabralo aj to taky zlzotiejsi jendoslovny nazov , co sa rozpravas s dusou, ..nenormalne pocity..najrpv nic , ale potm ako keby osm pocul daco, sestur kotra spala atd. potm lietadlo a cim viac somsa napol, akoze nohy tak tym viac to leitadlo startovalo a potm akoby vyletelo a mne sa take halusky v halve porobili, som sa klepal cely a mal som strach zo vsetkeho .....ale ono to po polhodinke prslo ale sranda nenormalna ale viac osm neskusal ......
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 445 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 13:07 Predmet: |
|
|
Aj na ich domovskej stranke pisu, ze to neucinkuje na kazdeho. Preto su tam skusobne dozy. Mam toho odpocuvaneho viac a nic na mna nefunguje. Skoda. Ale jeden ucinok som aj tak spozoroval - nenormalne ma to uspava. Aj vcera som si pustil Hand of God... zaspal som na 3 hodiny
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Jan 2008, 13:45 Predmet: |
|
|
hej hej nemusi to ucinkovat na kazdeho,niekoho mozog proste tie vlny neprijme a nefunguje to
Na mna to ucinkuje dobre,na kamarata vobec hovoril ze ma ale podvedomy strach v tmavej miestnosti ked nic nepocuje(sluchatka koss spark plug s nimi nepocujete nic) napriklad aj kvoli takym veciam to nemusi fungovat...
Skuste si aj precitat forum na officialnej stranke;)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 0:47 Predmet: |
|
|
bud su niesu moje koss porta pro urcene na takuto "zabavu" alebo som rezistenty...
na travu ziadna reakcia... iba pocas pocuvania som mal pocit ze mi po okuliare lezie cervik do oka..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|