Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
MimKoRn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.11.2006 Príspevky: 448 Bydlisko: In Music Heaven Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2008, 15:55 Predmet: |
|
|
| nechápem, prečo pri tom stále zaspíš... počúvam všelijaké haluze, pri ktorých sa dosahujú iné vlnové frekvencie mozgu, ktoré mávajú aj hodinu a nezaspím ak si prikážem. máš dostatočnú motiváciu? Alebo si to len tak pustíš? Ja si to asi pustím teraz na tábore, na kt. som (teraz som náhodou na skok doma kvôli zubárke) lebo zostali v tábore iba organizátory a ja tam budem sám nejakých 4 - 5 hdín... |
|
| Návrat hore |
|
 |
filip102 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2008 Príspevky: 492 Bydlisko: BSoD Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
Takže dnes som si tento soft po dlhej dobe zase nainštaloval.
Takže som skúsil hormón šťastia- nie je to o tom že sa máte smiať ale o tom že sa cítite šťastní, nič vás nesere.. preste môj účinok... no len po 5 minutách ma nasrala segra tak že by mi nepomohlo ani miliarda hormonov .
Po tom som si dal reset, to nič, len som sa cítil ako keby som sa prebudil.
Potom Quick Happy... no otvorím oči a hneď sa válam na zemi
Zase reset.
A 3 hodiny v prdeli.. aaach jaj
Ešte ich zopár skúsim.
A inak ak chcete mať z toho mp3 bez ABSOLÚTNEJ straty kvality tak tu je návod:
Potrebujete teda I-doser a drg file. Otvorte ho cez doser, na chvílu pustite a vypnite. Potom si cez niečo otvorte temp.xqp. Tu si skopírujte čo máte. Spravte si nový file a meno dajte temp.sbg, tam to zase nakopírujte. Posunte prvý riadok dole a napíšte -SE. Teraz teda máte temp.sbg ktorý vyzerá asi takto:
| Kód: |
-SE
awake1: pink/50 100+8/50
awake2: pink/40 100+8/60
alloff: -
NOW awake1
+00:05:00 awake1 ->
+00:10:00 awake2
+00:19:00 awake2 ->
+00:20:00 alloff |
Teraz si niekde stiahnite SBaGen a nainštalujte. Kliknite na temp.sbg a malo by tam byť dačo ako Write to Wav.. sú tam dve, dajte to prvé, to kde je 30 min si nevyšímajte. Teraz to máte ako WAV ale to je moc veľké... takže download Absolute MP3 Splitter- je to shareware takže čo robiť viete - otvorte, stlačte contert. Tu si dajte mp3 a potom nastavenia (settings). Bitrate dajte 300kbs, dual channels, VBR povolte, Max. BitRate 300kbs, Quality 9. Potom iba convert, dať do mp3 a funguje to 100% ak sa na to sústredíte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|