i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
jj placebo.kto tomu chce verit uveri.ale musim uznat ze daco v tom je lebo jemne pocity to vyvolava aj u mnajin napísal:Zvuky? Ak sa to da tak nazvat to vydava: Jedna premanliva silna frekvencia a pod nou daky "sum"...neviem na akom principe to funguje, ale asi na tom nieco bude, ajked podla mna je to z 80% PLACEBO...
Tranz? Ne..skor prestavas vnimat
-
okonenipica
Zablokovaný
Ludia ved toto je kravina. Nefunguje to. A podla mna je to cisto o tom, ze si precitate komentare o tom co to roby za haluze, precitate si forum o tom co to dokaze, precitate si v programe varovania a kraviny a ked si to pustite, tak uz to ocakavate. Takze podla mna si to len v sugerujete, je to namotavka 
Podľa mňa nie ja som si myslel, že mňa to bude motať a keď som to počúval tak kamarát, že mám z toho vracať
, tak som to kruto očakával, tak keď sa to skončilo, tak som sa postavil, prešiel som sa po izbe hore, dole a nič, ale za to som bol unavený ako pes a tak si myslím, že to je z toho a preto si myslím, že to má dáky efekt aj bez vsugerovania 
-
Hanibal_King
Expert
Ludia co sa bojite, to skuste, nevytecu vam oci ani sa na mieste neposerete. Ja som to skusil a bohuzial ucinok ziadny, marijuanu si dam radsej skutocnu a heroin porovnavat nemozem, ale nevsimol som si nic nezvycajne (okrem toho ze som tristvrte hodiny pocuval sum a pipanie ako z tamagoci, samozrejme)
Normalne vam ostatnym zavidim...
Vola sa to lycantropia.dawo napísal:Namesacnost alebo "vlkodlakizmus"
-
Mek
Addict
dnes som to skusal, dal som si marisku1 a nic. a to som ju pocuval az do konca. Ked som si dal sluchatka dolu tak akurat som mal sluch tak otapeny z toho, ze som vsetky zvuky pocul tak "plytko" - ako keby v sude, vsak to poznate
ale pocity? ziadne.
a potom som este skusil Out of the Body, to sa mi zdalo byt celom lakave, ale stopol som to pri 60%, vobec to nemalo ziadny ucinok.
Este to skusim na posteli s mp3 v usiach, ale moc sanci tomu nedavam.
A vam ostatnym zavidim
a potom som este skusil Out of the Body, to sa mi zdalo byt celom lakave, ale stopol som to pri 60%, vobec to nemalo ziadny ucinok.
Este to skusim na posteli s mp3 v usiach, ale moc sanci tomu nedavam.
A vam ostatnym zavidim