i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

dawo napísal:Dobry... ako si na to prisiel???

VObec to nieje na lamkach ... :roll:
No v tom archive, co som stiahol, tak tam bol subor, ktory toto opisoval. Aj som to sem chcel dat, no napokon som to nedal, kedze sa urcitym sposobom jedna o warez. :)
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

no moja skusenost je taka, ze som si supol sluchatka, pustil tu anesteziu1 a pocuval pred spanim celu pol hodinu. Bolo okolo jednej v noci. Skoncilo to a nic zavratne sa nedialo, akurat ze som vypol komp a isiel spat. Kedze bolo vela hodin, tak som zaspal, tak neviem ci to malo daky ucinok. Ale rano mi to nedalo a pustil som si marihuanu a zase nic, ale uz som to nemal na sluchatkach. V izbe lezal na zemi aj moj pes, a dako sa velmo tesil ked som to vypol :D .
Myslim si ze je to len o vsugerovaní si toho co precitas. Nemusi to byt konkretne, ze niekto napise ze zvracal z toho a teraz budem ocakavat ze budem zvracat. Ale staci ze niekto nieco ocakava, a organizmus mu to splni. Podla mna je to podvod, v poslednej dobe narazam len na podvody. Ak by to niekoho zaujmalo, tak napriklad Cristal Oil.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

OMG...to nesmies vobec pustat na reprakoch
To musis pustit na sluchadka :smt020 ktore su aj dost kvalitne nie nejake z martankov,a musis sa sustredit na ten zvuk nie ze si prezeras medzi tym hojko.com,a mat zavrete oci
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

pishta napísal:OMG...to nesmies vobec pustat na reprakoch
To musis pustit na sluchadka :smt020 ktore su aj dost kvalitne nie nejake z martankov,a musis sa sustredit na ten zvuk nie ze si prezeras medzi tym hojko.com,a mat zavrete oci
jj, ale v noci som to mal na sluchatkach.
malachai
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa malachai »

Hmm. Tak som dnes skusil Cocaine, pocuval som to pol hodinu a akosi nic. Mozno preto ze som pri tom nachvilu zaspal, taky mikrospanok. Celkovo sa na to tazko sustredi. Tazko nemat ziadne rusive vplyvy ked moja bedna huci ako... Nic no skusam dalej.
Ktora droga na vas zatial najviac posobila?
lightman
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lightman »

Tu je ta reportáž TV JOJ o I-doseri:

Kód: Vybrať všetko

http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=40329
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

no na to ze ten redaktor na konci hovori ze mu nic nie je na to mal celkom peknu farbu aj oci ., nezda sa vam??:D
FmZ
Novice
Novice

Príspevok od používateľa FmZ »

akurat som si to stiahla, ale neviem to dat do mp3....pocuvam to pri compe, citim take slabucke nieco, ale.... poriadne to nefunguje, ked sa tu kazdu chvilu niekto premava a na nieco sa ma pyta... nemohol by mi to dat niekto do mp3 a poslat mi to? ja mam vsetky.... diky
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mike napísal:no na to ze ten redaktor na konci hovori ze mu nic nie je na to mal celkom peknu farbu aj oci ., nezda sa vam??:D
aj ked sa ho prvy krat pytali bol riadne sfajceny...(neeee, nemaa to uuuucinoook, jejooo medveeed!)
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

inac ..co odporucate co si mam vyskusat.. ale take daco poradte ze dnes chcem byt este nazivo .. takze aby ma to nejak nezdegradovalo
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

ja som skusal Lucid Dream raz rano ako som sa zobudil asi po cca 15 minutach som zaspal.. a ani newiem ako dlho som spal heh.. no určite to niejak funguje .. ale nechpal som to ako je mozne ze som zaspal po tom ako som sa rano zobudil :shock:
Integer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Integer »

Tiež je dobré vedieť, čo asi má ten ktorý program vyvolať... Napríklad Lucid Dream má vyvolať, alebo skôr uľahčiť vyvolanie takzvaného lucídneho sna, tj. sen, ktorý si uvedomíš a plne ho ovládaš. .... Pozrel som si to video a ani tá moderátorka sa mi tiež nezdala ( ... tak potom mu tá hudba príde nejaká iná, ale nemám pocit, že by som z toho bola nejaká zvláštna ...) no.... podľa mňa na nej bolo cítiť... však nehovorila nič smiešne .... Inak... treba to tiež vedieť počúvať... mať vypnuté rôzne hardwarové efekty (equalizér, surround, ...), pretože tie zvuky sú určené presne do ktorého ucha majú zaznieť .... Skúste počúvať ten šum a predstaviť si napríklad, že je to šum mora, alebo lístia..... niekomu naopak pomáha sústrediť sa na to pípanie a akob ho v mysli napodobňovať ..... Vyskúšajte... mne sa zatiaľ najviac páčili: Marihuana 2 a A-Bomb 1.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

skusil som to. a musim povedat ze JE TO DRIST
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

skusil som demo. pustil som si alkohol a nejako sa mi z toho toci hlava. i ked pochybujem, ze to ma ucinok. skor je to tym, ze z toho tonu by sa tocila hlava asi kazdemu. a potom som skuil content a nejako mi to absolutne nic nespravilo. uplny bullshit. skusim sosnut plnu verziu ked pojde lamky...
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:? nechce mi to spustit..kliknem nato a pyta neake heslo ..proc?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

JohnFrusciante napísal:skusil som to. a musim povedat ze JE TO DRIST
No vies ... ked pri tom daco robis na PC pripadne vyvyjas nejaku iny psychicku cinnost a nesustredis sa na zvuk tak to nefunguje ... proste ten zvuk musi byt jedine co vnimas ... a potom to funguje ... mne zatial fungovalo skoro vsetko, ale ucinok je velmi kratkodoby ...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ten program je podla mna urceny nato aby sa snim liecili nejake psychicke choroby a pod...urcite nie nato aby ste si to pocas normalnej nalady pustali, pokial niekto pozna nejakeho lekara z takehoto odboru mohol by zistit ze ako to vlastne funguje :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jeden kamos ma na to nahaluzil tak sme to spolu pocuvali pol hodinu. Jemu nebolo vobec nic a mna brutalne bolela hlava. Ale ziaden efekt to na nas nemalo. :?
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

idem skusit potom dam vediet ak prezijem :lol:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok ;)
Napísať odpoveď