No v tom archive, co som stiahol, tak tam bol subor, ktory toto opisoval. Aj som to sem chcel dat, no napokon som to nedal, kedze sa urcitym sposobom jedna o warez.dawo napísal:Dobry... ako si na to prisiel???
VObec to nieje na lamkach ...
i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
no moja skusenost je taka, ze som si supol sluchatka, pustil tu anesteziu1 a pocuval pred spanim celu pol hodinu. Bolo okolo jednej v noci. Skoncilo to a nic zavratne sa nedialo, akurat ze som vypol komp a isiel spat. Kedze bolo vela hodin, tak som zaspal, tak neviem ci to malo daky ucinok. Ale rano mi to nedalo a pustil som si marihuanu a zase nic, ale uz som to nemal na sluchatkach. V izbe lezal na zemi aj moj pes, a dako sa velmo tesil ked som to vypol
.
Myslim si ze je to len o vsugerovaní si toho co precitas. Nemusi to byt konkretne, ze niekto napise ze zvracal z toho a teraz budem ocakavat ze budem zvracat. Ale staci ze niekto nieco ocakava, a organizmus mu to splni. Podla mna je to podvod, v poslednej dobe narazam len na podvody. Ak by to niekoho zaujmalo, tak napriklad Cristal Oil.
Myslim si ze je to len o vsugerovaní si toho co precitas. Nemusi to byt konkretne, ze niekto napise ze zvracal z toho a teraz budem ocakavat ze budem zvracat. Ale staci ze niekto nieco ocakava, a organizmus mu to splni. Podla mna je to podvod, v poslednej dobe narazam len na podvody. Ak by to niekoho zaujmalo, tak napriklad Cristal Oil.
Tu je ta reportáž TV JOJ o I-doseri:
Kód: Vybrať všetko
http://tvarchiv.joj.sk/video/?video=40329Tiež je dobré vedieť, čo asi má ten ktorý program vyvolať... Napríklad Lucid Dream má vyvolať, alebo skôr uľahčiť vyvolanie takzvaného lucídneho sna, tj. sen, ktorý si uvedomíš a plne ho ovládaš. .... Pozrel som si to video a ani tá moderátorka sa mi tiež nezdala ( ... tak potom mu tá hudba príde nejaká iná, ale nemám pocit, že by som z toho bola nejaká zvláštna ...) no.... podľa mňa na nej bolo cítiť... však nehovorila nič smiešne .... Inak... treba to tiež vedieť počúvať... mať vypnuté rôzne hardwarové efekty (equalizér, surround, ...), pretože tie zvuky sú určené presne do ktorého ucha majú zaznieť .... Skúste počúvať ten šum a predstaviť si napríklad, že je to šum mora, alebo lístia..... niekomu naopak pomáha sústrediť sa na to pípanie a akob ho v mysli napodobňovať ..... Vyskúšajte... mne sa zatiaľ najviac páčili: Marihuana 2 a A-Bomb 1.
-
JohnFrusciante
Star
-
punkerka115
Light Expert
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No vies ... ked pri tom daco robis na PC pripadne vyvyjas nejaku iny psychicku cinnost a nesustredis sa na zvuk tak to nefunguje ... proste ten zvuk musi byt jedine co vnimas ... a potom to funguje ... mne zatial fungovalo skoro vsetko, ale ucinok je velmi kratkodoby ...JohnFrusciante napísal:skusil som to. a musim povedat ze JE TO DRIST
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ok, ja som skusil 5HTP1, lahol som si a vydrzal som sa sustredit len na zvuky celych 25 minut. Vstal som, otvoril oci a nic... nic sa mi nezdalo smiesne. Tak som si povedal, ze nevadi idem dalej. Seriozdne som si lahol zavrel oci a 35 minut pocuval Black Sunshine 1. Ked som otvoril oci zastipali ma, ale to len z toho ze boli ldho zavrete. Nic take co tam pisu, ze vsetko ma svietit, alebo ze budem nachylny na svetlo sa nedialo. Zatial to povazujem za blbost! Este zopar drog vyskusam, ale uz velmi nepredpokladam ucinok