Jurislav napísal:Please ja mam ICQ 6 a potrebujem zmazat nieco z historie...ako? Surne diky.
ked chces vymazat history dajme tomu od kontaktu "Meno" das nanho pravim a "View history" a tam na jednotlivu spravu mozes kliknut a dat "delete" a "OK".
Jurislav napísal:Ale ked otvorim Main, nemam ziadne Preferences a v nastaveniach je len, ci ukladat, ale ked je to raz ulozene, nevymazem to. Nie je na C: nejaky adresar kde sa to uklada?
Dá sa ti vymazat história podla mojho návodu ?? //Jurislav: Keďže máš Eng Icq tak dnes som zistil , že vyšiel už aj slovenský preklad. Môžeš si stiahnuť zo slovenciny(.)com -funguje bez problémov zatiaľ.
Joxxo napísal:ked chces vymazat history dajme tomu od kontaktu "Meno" das nanho pravim a "View history" a tam na jednotlivu spravu mozes kliknut a dat "delete" a "OK".
Dikyyy...jednoducha vec a ja na nu nepridem ...no co uz...K+
Chcela by som sa opytat ci sa neda precitat historia aj ked je vymazana na inom pocitaci...
Teda kamaratka doma vymazala icq historiu a chcela by si to precitat u mna doma ale nevieme ci sa to da zistit.Dakujem za pomoc...!!!ak niekto vie
Tycinka: Historia sa uklada v pocitaci a nie na strane ICQ serverov. Takze aj ked sadnes za iny pocitac, tak nemas k dispozicii historiu. Ak ju zmazala doma, tak o nu prisla uplne.