|
|
|
| Autor |
Správa |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2018 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2006, 0:34 Predmet: ICQ, MSN, YAHOO... |
|
|
| ako funguju tie odkazy pod nasimi prispevkami na ICQ atd lebo ak na to kliknem tak ma hodi na napr ICQ stranku a napise ERROR... a vobec to neukazuje ci je clovek online alebo nie...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2006, 0:41 Predmet: |
|
|
| Ak ma uzivatel v ICQ nastavene povolenie web indikacie, tak pri online statuse ti zobrazi zelenu ikonku icq, pri offline je to cervena..., ak ma tento stav vypnuty, tak sa zobrazuje siva ikonka. Ostatne IM zrejme tuto moznost nemaju, teda aspon v phpBB to nie je nastavene, aby zobrazovalo online status napriklad pri MSN. A nepamatam si na to, ze by tu bol Jabber.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 03 Máj 2006, 0:54 Predmet: |
|
|
jasne jabber nie to ma len napadali za sebou tak tom to pisal...
Kde presne sa to povoluje? (ICQ)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 03 Máj 2006, 1:16 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
jasne jabber nie to ma len napadali za sebou tak tom to pisal...
Kde presne sa to povoluje? (ICQ) |
Hore ... "Nastavenia" ... Do kolonky "ICQ" zadas svoje ICQ#... -> "Ulozit zmeny"
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 03 Máj 2006, 1:31 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Hore ... "Nastavenia" ... Do kolonky "ICQ" zadas svoje ICQ#... -> "Ulozit zmeny" |
no ved to mi najjasnejsie, ja hovorim o tom co pisal Hojko.
Kde sa povoli ta web indikacia lebo aj ked si tam moje ICQ cislo dam je sive, resp nereaguje na moj online stav atd..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2006, 1:58 Predmet: |
|
|
| Pouzivam Mirandu a tam je to normalne v nastaveni, tiez to je tak v Trilliane aj SIMe, v ICQ ti neviem povedat, ale malo by to byt niekde pri editacii profilu, tak to nieco take je. Ak nie, tak po prihlaseni na icq.com si to mozes nastavit.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
|
| Návrat hore |
|
 |
havarka Medium Star

Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 03 Máj 2006, 14:53 Predmet: |
|
|
dair,
ona je daka chyba teraz na icq serveri (kedy naposledy bezchybny?) ja uz si davam kontakty do jabberu (:
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|