pohoda ma az tak nelaka, ale asi pojdem skamosmi...este sa uvidi ake bude vstupne...ale inak sa chystam na Soulfly na Rockfest na Zelenu Vodu. a este urcite na HODOKVAS- to je kvalitka,tri dni hudby,zabavy,chlastu,zien a tak...leto bez festu neni leto!!!
Komo - no cca mozem zohnat nejakych 10 vip vstupeniek... nuže 3 už mam zajednané
sandstorm - no jo jasne by bolo fajn jedine ale co ma stve na tom hrade ze predavali minuly rok 2 litre koly za 400 sk v bare tož ja ti napíšem par dni pred party
Ja som uz par krat na pohode bol a poviem Vam, ze tento rok pojdem URCITE znovu..predsa nechat si ujst napr. Prodigy nehrozi..je sice pravda, ze mavam press vstup tj pre lamy ZaDaRa.. ale rozj*bem sa tam ako vzdy uplne kvalitne!!!..minuly som to sice skoro prehnal ale tento rok to urcite prezeniem!!!,. pohoda rulezzz
fuuuu hodokvas tak tam bolo ako riadne ale ako brutalne tam fuuuuukalo proste ze koniec ale aj tento rok to vypada zaujimavo
na a ten beckov .. no takze tie ceny isli mimo organizatorov ... kebyze niekto zbehne za niekym konpetentnym tak su ceny normalne..
a no napis ale neviem ako budem s netom bo budem v prahe cele leto ..ale sak sa hadam nejak dohodneme
sandstorm napísal:fuuuu hodokvas tak tam bolo ako riadne ale ako brutalne tam fuuuuukalo proste ze koniec ale aj tento rok to vypada zaujimavo
na a ten beckov .. no takze tie ceny isli mimo organizatorov ... kebyze niekto zbehne za niekym konpetentnym tak su ceny normalne..
a no napis ale neviem ako budem s netom bo budem v prahe cele leto ..ale sak sa hadam nejak dohodneme
hodokvas no jasne jak tam fuuukalo sak jeden stan isel do pi*e nas a sme sa tlacili traja na jednom...
ozaj ako to je na pohode s tym stanovym mesteckom bo tento rok tam idem 1 krat a napr. na hodokvase ma strasen je*alo to vysusene pole mrte to pichalo tie tvrde vyschnute sracky a este k tomu som dostal naku alergiu...
by ma zaujimalo na akej ploche to je na Pohode