ja sa jej nepcham do riti ako si ty vravel len chcem vediet ze co jej mohlo byt a ci ma ma este radamimkorn napísal: Ale nepchal by som sa jej na Tvojom mieste do riti.
Ignorácia
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zeny
skus sa jej to opytat ale nesmies sa jej pytat. To je pchanie sa do prdelky. Myslim si.. IMHO. A pravdepodobne neslo o nic dolezite. A mozno hej, to neviem, ale podstatne je ze sa Ti ospravedlnila a Ty by si sa velmi nemal tocit, kolo toho, o co slo. Pretoze bude vidiet, ze Ta to vyviedlo z miery a to nie je dobré.ryty napísal:ja sa jej nepcham do riti ako si ty vravel len chcem vediet ze co jej mohlo byt a ci ma ma este rada
takze je tu podobny problem ale teraz sme sa s tou holkou dali do kopy a sme spou viac ako 3 mesiace.
Ta ignoracia sa zas zopakovala. Ked pridem k nej domov, zazvonim a nikto sa neozyva a popri tom viem, ze je doma. Ked jej volam tak nedviha, na sms neodpoveda.
Neviete niekto co moze byt pricina? Nepohadali sme sa ani som nic nevyviedol za co by mohla byt na mna nahnevana.
Ta ignoracia sa zas zopakovala. Ked pridem k nej domov, zazvonim a nikto sa neozyva a popri tom viem, ze je doma. Ked jej volam tak nedviha, na sms neodpoveda.
Neviete niekto co moze byt pricina? Nepohadali sme sa ani som nic nevyviedol za co by mohla byt na mna nahnevana.
jej osobne problemy... velmi dobre poznam, kvoli tomu som sa zrusil s jednou super holkou(kamoskou!)... ona nemala cas, ignore, ja neriesim..mf..pol roka mi toto robila, dosla mi stava...
skus sa jej opytat co ju trapi atd..pripadne sa snou o tom porozpravaj, ze sa ti to nepaci a ze by si bol rad keby to zmenila, ved vztah je aj o tolerancii ty-ona ona-ty, tak nejaky kompromis treba dosiahnut
skus sa jej opytat co ju trapi atd..pripadne sa snou o tom porozpravaj, ze sa ti to nepaci a ze by si bol rad keby to zmenila, ved vztah je aj o tolerancii ty-ona ona-ty, tak nejaky kompromis treba dosiahnut